k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
navrhujem zmenu nazvu HONORIA POKER CLUB na HORORIA GAMBLING CLUB. co ste to pre nas v tych pardubiciach zase pripravili? po fiasku v Nitre ste sa nepoucili? opatovne ste nastavili strukturu blindov tak, ze este ked bolo v hre 50 hracov z povodnych 80 tak sa zacalo hrat systemom ALL IN call or fold, cize ruleta. A to sme sa tam trepali 300 kilometrov. Bavi vas organizovat velke turnaje a vobec vas nezaujima ci si hraci zahraju poker. Spamatajte sa, inak BIG IGNORE od sirokej pokrovej verejnosti,,
- zvedavecAA
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
Tiez sa mi to nepacilo...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak ja nevim ale kdyby si v tom turnaji uspel tak by si tady asi tohle nepsal :-))
Jinak kdyz se ti nelibi jak to Honoria organizuje tak proc kdyz by si to udelal lepe to nezorganizujes ty?
Jinak kdyz se ti nelibi jak to Honoria organizuje tak proc kdyz by si to udelal lepe to nezorganizujes ty?
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
a co kdyby jsi to organizoval ty :(
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
No a nemuze za to nahodou i to, jak rychle se hraje? Tj. kdyz si kdejaka lama po vzoru televizniho pokeru bere pet minut na reakci, tak pak neni divu, ze se blindy zvedaji co pet odehranych kol :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
jako mas recht, raz sme za jeden level odohrali presne 7!!!! hand a to nebol ani final table. Pretoze kazda lama tam rozmyslala 2-3 minuty....
- cstrike22
Re: Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE
A tohle je presne duvod, proc nehraji zivy poker. Zahral jsem si jediny oficialni turnaj, co poradal Pavel s Honorii dve minuty chuze od meho baraku ve Zline :-) A jinak chodim hravat jen ke kamaradovi do Sportbaru, kde je to cool, protoze polovine z tech lidi co hraji musime jeste pred turnajem vysvetlovat pravidla, takze hra je pak velice zabavna :-D Snad neudelali od minula pokroky, zitra tam jdu zase. Blindy zvedame po 15ti minutach! Sem tam nekdo dyl premysli, ale v pripade tech kluku je to spis o tom, ze vubec hledaji co maji za kombinaci - kdyz to hraji 1x mesicne v hospode tak nemaji sanci to vyhodnocovat tak rychle jako my co to hrajeme obden na netu :-) Ale fakt se mi hnusi takove dvou a tri minutove rozmysleci doby u lidi co to delaji jen proto, ze to videli v televizi! Ja mam kombinaci vyhodnocenou za sekundu, padni komu padni, co uz na tom navymyslim...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
xxx
presne to ma brutalne irituje a odradza od live akcii ze niektory hraci dokazu brutalne dlho rozmyslat nad lahkym foldom alebo callom, alebo ked ma niekdo urobit call o 600 chipov, a stacimu dat jeden 500ovkovy a jeden 100vkovy chip, ale on nie nalozi tam 15 desiatkovych, 2 dvadsatpatkove, 6 patdesiatkovych a jeden stovkovy aj ked ma kopec vacsich chipov.
A na otazku preco to robi este povie: Chcem sa ich zbavit... :-D
A na otazku preco to robi este povie: Chcem sa ich zbavit... :-D
- Lose
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.