k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Príspevky zo starej diskusie

k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Odoslaťod zvedavecAA 30 Júl 2007 13:30

navrhujem zmenu nazvu HONORIA POKER CLUB na HORORIA GAMBLING CLUB. co ste to pre nas v tych pardubiciach zase pripravili? po fiasku v Nitre ste sa nepoucili? opatovne ste nastavili strukturu blindov tak, ze este ked bolo v hre 50 hracov z povodnych 80 tak sa zacalo hrat systemom ALL IN call or fold, cize ruleta. A to sme sa tam trepali 300 kilometrov. Bavi vas organizovat velke turnaje a vobec vas nezaujima ci si hraci zahraju poker. Spamatajte sa, inak BIG IGNORE od sirokej pokrovej verejnosti,,
zvedavecAA

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Odoslaťod vlade 30 Júl 2007 13:42

Tiez sa mi to nepacilo...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod LoLiPoP 30 Júl 2007 20:21

Tak ja nevim ale kdyby si v tom turnaji uspel tak by si tady asi tohle nepsal :-))
Jinak kdyz se ti nelibi jak to Honoria organizuje tak proc kdyz by si to udelal lepe to nezorganizujes ty?
LoLiPoP

Založený: Mar 2007

Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Odoslaťod APminer 30 Júl 2007 20:49

a co kdyby jsi to organizoval ty :(
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

blindy

Odoslaťod APminer 30 Júl 2007 20:51

ja tam hral, taky se mi to zdalo divoke, ale vsichni to vedeli predem a pro vsechny to bylo stejne ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 21:22

No a nemuze za to nahodou i to, jak rychle se hraje? Tj. kdyz si kdejaka lama po vzoru televizniho pokeru bere pet minut na reakci, tak pak neni divu, ze se blindy zvedaji co pet odehranych kol :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Odoslaťod cstrike22 30 Júl 2007 21:27

jako mas recht, raz sme za jeden level odohrali presne 7!!!! hand a to nebol ani final table. Pretoze kazda lama tam rozmyslala 2-3 minuty....
cstrike22

Re: Re: Re: k turnaju TEAMOV - PARDUBICE

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 21:40

A tohle je presne duvod, proc nehraji zivy poker. Zahral jsem si jediny oficialni turnaj, co poradal Pavel s Honorii dve minuty chuze od meho baraku ve Zline :-) A jinak chodim hravat jen ke kamaradovi do Sportbaru, kde je to cool, protoze polovine z tech lidi co hraji musime jeste pred turnajem vysvetlovat pravidla, takze hra je pak velice zabavna :-D Snad neudelali od minula pokroky, zitra tam jdu zase. Blindy zvedame po 15ti minutach! Sem tam nekdo dyl premysli, ale v pripade tech kluku je to spis o tom, ze vubec hledaji co maji za kombinaci - kdyz to hraji 1x mesicne v hospode tak nemaji sanci to vyhodnocovat tak rychle jako my co to hrajeme obden na netu :-) Ale fakt se mi hnusi takove dvou a tri minutove rozmysleci doby u lidi co to delaji jen proto, ze to videli v televizi! Ja mam kombinaci vyhodnocenou za sekundu, padni komu padni, co uz na tom navymyslim...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

xxx

Odoslaťod Lose 30 Júl 2007 22:08

presne to ma brutalne irituje a odradza od live akcii ze niektory hraci dokazu brutalne dlho rozmyslat nad lahkym foldom alebo callom, alebo ked ma niekdo urobit call o 600 chipov, a stacimu dat jeden 500ovkovy a jeden 100vkovy chip, ale on nie nalozi tam 15 desiatkovych, 2 dvadsatpatkove, 6 patdesiatkovych a jeden stovkovy aj ked ma kopec vacsich chipov.
A na otazku preco to robi este povie: Chcem sa ich zbavit... :-D
Lose

Re: xxx

Odoslaťod keso26 30 Júl 2007 22:12

..ze chcem sa ich zbavit :-D ..tak takeho posli za nou, rad si s nim zahram :-D ..velmi rad mu s tymto problemom pomozem :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!