Vyber penazi

Diskusia k herni U***et poker

Re: zase vyber

Odoslaťod 0x 12 Sep 2008 13:27

Jak jsi vybiral? Ja vybral pres Bankovni ucet a to vzdycky z U***et trva tak tejden .. lepsi je pres MB (to se mi stalo, ze mi to poslali za pul hodiny) a z MB na BÚ.
Tentokrat jsem byl ale linej tak jsem to zadal rovnou na BÚ... a to si pekne pockam, jak je znám ...
Obrázok používateľa
0x

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Re: zase vyber

Odoslaťod mysak 12 Sep 2008 13:29

hm prave ze pres MB, takze nechapu co se tam opet deje :/ ach jo
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

hmmm

Odoslaťod mysak 12 Sep 2008 18:17

doted nic, takze az po vikendu, fakt skvely, tyden trva vyber na MB, omg, ted maji u me jedno VELKY MINUS
Obrázok používateľa
mysak

to uz snad ne

Odoslaťod mysak 25 Sep 2008 09:49

Vážený zákazníku,

Vaše žádost o výběr peněz nebyla zpracována z bezpečnostních důvodů. Při prvních či větších výběrech žádá naše finanční oddělení od našich zákazníků kopie dokladů k prověření. Zašlete nám prosím doklad potvrzující Vaši totožnost (kopii obou stran občanského průkazu) váš Moneybookers profil, a přehled vkladů na váš U***et účet. Také kopii obou stran platební karty končící čtyřčíslím ........

omg co to je ? Tohle je jejich odpoved na to, kdy mi opet prijdou moje penize na MB(4 dny po zadani vyberu) , kdybych jim nenapsal, tak mi ani nenapisou, ze to po me chteji ???
WTF ? Vetsi vyber ? Ted sem dal vybrat 1750e, predtim jsem vybiral 1300e a to bylo "vpoho"(az po tydnu sem to dostal), jakej je rozdil mezi 1300 nebo 1750?
TAhle herna je fakt uz ......
Obrázok používateľa
mysak

Re: to uz snad ne

Odoslaťod unibet 25 Sep 2008 15:17

Hezky den,

mrzi nas, jestli jste mel se svym vyberem potize. Kontrola totoznosti pri vyberu je beznym postupem verim u vsech heren. A je tam predevsim pro vasi bezpecnost, v pripade odcizenych kreditnich karet, falesnych obcanskych prukazu atd...

Je pozadovana jen jednou a po uspesnem overeni jiz nebudete touto skutecnosti limitovan.

Rozdil mezi 1300 a 1750 je asi podobny jako rozdil mezi rychlosti 125km/h a 135km/h na ceske dalnici. V druhem pripade jste prekrocil urcity limit a jedete nepovolenou rychlosti prekracujici meze zakona.

Verim, ze vse bude rychle vyreseno, pokud ne, nevahejte nas opet prosim kontaktovat, postaram se o prednostni vyreseni problemu.

U***et
unibet

Založený: Sep 2007

Re: Re: to uz snad ne

Odoslaťod w4444x 25 Sep 2008 16:57

mysak nezabudni fotku priatelky , oskenovany otlacok prsta,vzorku dna overenu notarom ,vzorku vzduchu z rokycan , karticku poistenca , vodicky preukaz, pas , poznavaciu znacku tvojho auta , zoznam teplot za posleny rok na morave, oskenovane a overene notarsky vysvedcenia , registracnu znamku psa , telefonne cislo , platbu za plyn , ranny moc , rucne napisane slovo U***et na papiery , vsetky transakcie v inych hernach za posledne 3 mesiace , potvrdenie od kazdeho clena rodiny ze nie si gambler , cislo botasiek , farbu vlasov .
snad som na nic nezabudol
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: Re: to uz snad ne

Odoslaťod mysak 25 Sep 2008 18:09

U***et - ano, kontrola totoznosti pri vyberu je samozrejma v kazde herne, ale dela se hned pri prvem vyberu, a ne az pri ctvrtem ! Dale, co me asi nejvic vytocilo, ze jsem se o nejakem overeni dozvedel AZ potom, co jsem vam napsal co se deje s mym vyberem. Jinak by jste mi nenapsali ? nebo az za 14dni ? rozdil 125km a 135 - tak mi muj vyber vratte , a ja zadam dva vybery, jeden 900 a dalsi 850e... to by melo byt OK ne ? v tom pripade bych jel rychlosti mimo obec, takze zadne problemy. A za dalsi : proc takovych kopii ? Vsude mozne chteji jen OP, a ne " doklad potvrzující Vaši totožnost (kopii obou stran občanského průkazu) váš Moneybookers profil, a přehled vkladů na váš U***et účet. Také kopii obou stran platební karty končící čtyřčíslím ........ " to uz je docela dost ne ? Osobni veci a soukromi asi nikomu nic nerika
Obrázok používateľa
mysak

Re: Re: Re: Re: to uz snad ne

Odoslaťod somNula 26 Sep 2008 09:13

aj ti dali fukat mysaku? :D
somNula

Založený: Máj 2008

Re: Re: Re: Re: Re: to uz snad ne

Odoslaťod somNula 26 Sep 2008 09:14

doplnim: ked si uz tu rychlost prekrocil ;)
somNula

Založený: Máj 2008

tak

Odoslaťod mysak 26 Sep 2008 10:28

VSE uz je poslano, doufam ze to rychle zpracujete ! a vecer budu mit penize na MB !

som0 - fukat ne, ale asi mi seberou nejake body :-||
Obrázok používateľa
mysak

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!