Vyber penazi

Diskusia k herni U***et poker

Re: tak

Odoslaťod somNula 26 Sep 2008 10:34

ved ty budes 5ty clen VIP PROFI teamu!
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: tak

Odoslaťod mysak 26 Sep 2008 10:35

hahahaha
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007

Re: Re: Re: tak

Odoslaťod somNula 26 Sep 2008 10:36

co sa smejes? je to tak, pojdes na tour de czech poker po baroch a budes hrat poker v U***et tricku ;)
somNula

Založený: Máj 2008

Re: U***et

Odoslaťod JAnyPP 18 Okt 2008 14:53

prosím ake mate skusenosti s posielanim penazí cez kartu konkretne s tatrabanky. Dne som skušal ale po zadaní všetkich udajov mi vypisalo niečo o tom že žiadost bola zamietnuta. DIKES
JAnyPP

Založený: Jún 2008

Odoslaťod w4444x 18 Okt 2008 15:21

JAnyPP napísal:prosím ake mate skusenosti s posielanim penazí cez kartu konkretne s tatrabanky. Dne som skušal ale po zadaní všetkich udajov mi vypisalo niečo o tom že žiadost bola zamietnuta. DIKES

Mozno si pri zadavani udajov spravil straaaaaasnu kopu gramatickych chyb ! :evil:
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod BananaJoe 29 Okt 2008 17:37

Ahojte chcel by som sa spytat ci sa da z U***et vyberat peniaze aj kartou ? A ci sa da vyberat cez moneybookers bez toho aby som tam nieco vlozil cez moneybookers ? Dik za odpovede opytal by som sa supportu ale su uz hodnu dobu offline :x
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod unibet 29 Okt 2008 18:53

BananaJoe napísal:Ahojte chcel by som sa spytat ci sa da z U***et vyberat peniaze aj kartou ? A ci sa da vyberat cez moneybookers bez toho aby som tam nieco vlozil cez moneybookers ? Dik za odpovede opytal by som sa supportu ale su uz hodnu dobu offline :x

Zdravím z U***et...
1) Ne, bohužel. Výběry na platební karty nejsou možné.
2) Přes moneybookers je potřeba nejdříve vložit, aby bylo možno na ten stejný moneybookers účet i vybrat.

U***et
unibet

Založený: Sep 2007

Odoslaťod semojj 26 Nov 2008 22:18

kto mi poradi ako sa daju vybrat peniaze z uctu na U***et na moj osobny ucet preniesol som si naspat 20 euro a este stale neprisli uz je to mu dva tyzdne za radu dik...
semojj

Založený: Nov 2008

Výber

Odoslaťod Mlachi 22 Jan 2009 22:02

Možno sa to tu už niekde písalo,ale nepodarilo sa mi to nájsť,tak sa chcem spýtať...vyberal niekto peniazky z U***et priamo na bankový účet?..nie cez MB...chcel by som vediet,či s tým má niekto skúsenosť?...vopred díky
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Re: Výber

Odoslaťod Matej Zavacky 23 Jan 2009 14:53

Mlachi napísal:Možno sa to tu už niekde písalo,ale nepodarilo sa mi to nájsť,tak sa chcem spýtať...vyberal niekto peniazky z U***et priamo na bankový účet?..nie cez MB...chcel by som vediet,či s tým má niekto skúsenosť?...vopred díky

je to v pohode ja som to uz skusal...akurat to dlhsie trva raz mi prisli prachy za 5 a raz za 7 dni
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!