Vyber penazi
Re: Re: Re: tak
co sa smejes? je to tak, pojdes na tour de czech poker po baroch a budes hrat poker v U***et tricku ;)
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: U***et
prosím ake mate skusenosti s posielanim penazí cez kartu konkretne s tatrabanky. Dne som skušal ale po zadaní všetkich udajov mi vypisalo niečo o tom že žiadost bola zamietnuta. DIKES
- JAnyPP
- Založený: Jún 2008
JAnyPP napísal:prosím ake mate skusenosti s posielanim penazí cez kartu konkretne s tatrabanky. Dne som skušal ale po zadaní všetkich udajov mi vypisalo niečo o tom že žiadost bola zamietnuta. DIKES
Mozno si pri zadavani udajov spravil straaaaaasnu kopu gramatickych chyb !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Ahojte chcel by som sa spytat ci sa da z U***et vyberat peniaze aj kartou ? A ci sa da vyberat cez moneybookers bez toho aby som tam nieco vlozil cez moneybookers ? Dik za odpovede opytal by som sa supportu ale su uz hodnu dobu offline
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
BananaJoe napísal:Ahojte chcel by som sa spytat ci sa da z U***et vyberat peniaze aj kartou ? A ci sa da vyberat cez moneybookers bez toho aby som tam nieco vlozil cez moneybookers ? Dik za odpovede opytal by som sa supportu ale su uz hodnu dobu offline
Zdravím z U***et...
1) Ne, bohužel. Výběry na platební karty nejsou možné.
2) Přes moneybookers je potřeba nejdříve vložit, aby bylo možno na ten stejný moneybookers účet i vybrat.
U***et
- unibet
- Založený: Sep 2007
kto mi poradi ako sa daju vybrat peniaze z uctu na U***et na moj osobny ucet preniesol som si naspat 20 euro a este stale neprisli uz je to mu dva tyzdne za radu dik...
- semojj
- Založený: Nov 2008
Výber
Možno sa to tu už niekde písalo,ale nepodarilo sa mi to nájsť,tak sa chcem spýtať...vyberal niekto peniazky z U***et priamo na bankový účet?..nie cez MB...chcel by som vediet,či s tým má niekto skúsenosť?...vopred díky
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Re: Výber
Mlachi napísal:Možno sa to tu už niekde písalo,ale nepodarilo sa mi to nájsť,tak sa chcem spýtať...vyberal niekto peniazky z U***et priamo na bankový účet?..nie cez MB...chcel by som vediet,či s tým má niekto skúsenosť?...vopred díky
je to v pohode ja som to uz skusal...akurat to dlhsie trva raz mi prisli prachy za 5 a raz za 7 dni
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.