Kurzové sázení zdarma
Re: Re: Re: Re: Expekt akce na víkend
Nesledujete to nekdo v TV? Nevite, jak padl prvni gol? Lakal mne ten kurz 4,2 ale pak jsem to nedal, ale na Bwinu ani jinde jsem to nezaznamenal jak byl dosazen...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
fidelko
..jj, je to tak, ciastka je pripisana ako bonus, cize platia bonusove podmienky, ale tak sa to robi bezne. To znamena, ze staci ked podas jeden zapas za 25 EUR s kurzom 1,5 a bonus je pretoceny ;) ..skoro som na to zabudol, este ze sa este hram ManU, idem si voalco podat :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: no
Já se drzel pri zemi, hodil jsem jen ze to vyrovnaji, kazdopadne Tevez potesil :-) Ale to jsou aspon zapasy...
-
bet-at-home
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
- aston
- Založený: Okt 2007
Expekt sazka bez rizika 25 euro
Uzavřete tenisovou/golfovou sázku dle svého výběru. Minimálně musíte vsadit €3 / 80 Kč a sázka musí zahrnovat alespoň jednu tenisovou událost a zároveň alespoň jednu golfovou událost. Sázku musíte uzavřít nejpozději do 17.února.
Pokud prohrajete svou první sázku, vrátíme Vám vsazenou částku zpět až do výše 25 EUR.
Takto můžete využít výhody pojištěné sázky:
Zkombinujte na jednom tiketu jednu či více tenisových sázek a zároveň jednu či více golfových sázek. Tiket vsaďte za minimálně 3 EUR.
Pokud prohrajete svou první sázku, vrátíme Vám vsazenou částku zpět až do výše 25 EUR.
Do nabídky jsou zahrnuty jak ženské tak mužské tenisové i golfové turnaje. Žádný jiný sport není do této nabídky zahrnut. Sázka zahrnující jakýkoli další sport či sázkovou příležitost mimo golfu či tenisu nebude součástí kampaně.
Takto můžete využít výhody pojištěné sázky:
Zkombinujte na jednom tiketu jednu či více tenisových sázek a zároveň jednu či více golfových sázek. Tiket vsaďte za minimálně 3 EUR.
Do nabídky jsou zahrnuty jak ženské tak mužské tenisové i golfové turnaje. Žádný jiný sport není do této nabídky zahrnut. Sázka zahrnující jakýkoli další sport či sázkovou příležitost mimo golfu či tenisu nebude součástí kampaně.
-
Re: Expekt sazka bez rizika 25 euro
nemate niekto nejaku peknu dvojicku tenis /golf??..pls..:-) v golfe sa nevyznam..tka poradte:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Expekt sazka bez rizika 25 euro
No golf bude asi na haluz, bud anebo :-) Z tenisu jsem si dal Blakeho... tak ten snad nezklame. Když ale vidím, jak si rozehrála zápas Heninová... ale už to snad zdárně otáčí :-)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.