mini liga
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Re: Re: teoretik yegon
Aj svet pokru nehrajú pokrový géniovia s vysoko sofistickými rozummy..Gus Hansen fešák ženy sa radi na neho pozerajú celebrita pokru.Mike Matusow kecálek a showmen ustola.Tony G agresívny človek-čierna ovca ustola,nadáva hromží.D.Brunson legenda.Antonius tiež fešák.Jesus Ferguson je pre kresťanov lebo vypadá ako Ježiš.Na WSOP 2007 niekto prevrátil po prehre stol,bol viac krát v talkshowoch v USA ako víťaz WSOP.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: Re: teoretik yegon
Zabudol si na hellmutha, automobiloveho pretekara :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: teoretik yegon
Poker na tejto úrovni je show.Nikoho nezaújíma neký profík ktorý je dobrý v pokri ale nudný.andy bloch mal u divákov malu podporu tak ho vyhodili od stola pre nízky záujem divákov.Na to sa vrátil s metrovým klobukom z krokodíla a diváci po nom šaleli:green peace ho oblial farbou a už je star taký že ani prstom nemusí pohnúť a pokrom dokázal minimum.
-
poker hviezdy
lol, vsetcia spomenuti vedia o pokri veci o ktorych sa nam ani nesniva
no a andy bloch nebol uplne dobry priklad, pokial viem tak je to matematicky genius, vyhral v turnajoch cca 2.5M$ a skoncil druhy na najprestiznejsom pokrovom turnaji sveta WSOP 50k HORSE
niekedy v noci snivam ze by som v pokri dokazal podobne "NIC" ako on ;)
no a andy bloch nebol uplne dobry priklad, pokial viem tak je to matematicky genius, vyhral v turnajoch cca 2.5M$ a skoncil druhy na najprestiznejsom pokrovom turnaji sveta WSOP 50k HORSE
niekedy v noci snivam ze by som v pokri dokazal podobne "NIC" ako on ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: poker hviezdy
Vidíš možno bol matematický génius a nikoho nezaujímal.Akolko ludí vyhralo turnaje na WSOP,WPT 1000- ky.Zase ideš presviečať že poker je matematika.Pozri si celebrity pokru su ludia bez vzdelania.A nevyťahuj pár ludí ako Ferguson že matematik.
-
Re: poker hviezdy
Hraj na WSOP /50 turnajov ročne./Andy bloch je prof. od 1992.To jest 15x50/ak bolo vždy 50 turnajov neviem/tak že ak by hral tolko turnajov bárs kto a mal by na to peniaze aj smetiar by možno niečo uhral.na to že je matematik nič moc.A to horse 50.000 je s minimom učastníkmi.
-
chlapci
ved sa nehadajme:)
zhodneme sa ze ist hrat s celym stackom
40$ 1/2$ cash je gamblerstvo, ale skmatt to myslim aj tak bral
no a ti hraci o velke peniaze - tam je to tiez jasne:
jedna skupina zacala z nuly a vsetky peniaze zarobila pokrom-pred tymi klobuk dolu
druha skupina su bohaci ktori sa priamo buy inuju na velke turnaje a dovolim si povedat ze to by bol naozaj zazrak aby obcas nieco nevyhrali
zhodneme sa ze ist hrat s celym stackom
40$ 1/2$ cash je gamblerstvo, ale skmatt to myslim aj tak bral
no a ti hraci o velke peniaze - tam je to tiez jasne:
jedna skupina zacala z nuly a vsetky peniaze zarobila pokrom-pred tymi klobuk dolu
druha skupina su bohaci ktori sa priamo buy inuju na velke turnaje a dovolim si povedat ze to by bol naozaj zazrak aby obcas nieco nevyhrali
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
takto
no ja som to bral skor ako nic ako povedal acicek sak 4 dolare co snimi asi tak tak som isiel na stol 0.10 - 0.20 tam som sa nahrabal nejakych cca tych 40 usd tak som isiel na v acsi limit ako niektory hovorite gamblerstvo mozno je to tak ale aj tak mi to bolo jedno a to ze on da all in na flope ked su tam karty Q 5 3 tusim a ja mam aa je tazke ho nedorovnat a to ze on akurat na turne chyti 8 tak to je sranda a inak gamblerstvo by som to nenazval proste som to mal v pazi
- skmatt
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.