Dnesny P****Stars Freeroll

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Tiez nechapem

Odoslaťod acvonmilan 22 Aug 2007 13:16

Normalni je to do urcite miry. Ale ze strany nekterych je to uz manie, to je hrozne. Pritom od videni ty nicky znam uz pulroku i dyl - vzdyt s takovou se preci nikam neposunou? Takhle jim unika z pokeru to nejlepsi, opravdova hra... Ale kazdeho vec!

No Vlado, ze ja se vcera taky nekde nevalel s kockou namisto Klobasky jako Ty! Ja si tam s nima delal co jsem chtel, vcera na mne nikdo z nich nemel narok. A pak prijde takova silenost, cista postupka na river pro roye =-O Sice mi zbylo celkem dost chips, ale absolutne jsem to nezkousnul, zabalil jsem to snad hned dalsi hru.

A P****Stars ani nemam zalozene, kvuli jednomu turnaji, byt vypada velice lakave, to ani zakladat nebudu... nebo budou v brzke dobe i dalsi turnajky Pokerportalu tam? :)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Zartujes?

Odoslaťod vlade 22 Aug 2007 13:19

Ty nemas ucet na P****Stars? =-O=-O=-O

Tak to si zaloz, ked uz pre nic ine tak vidiet ze je online 90 000 ludi je dost zazitok *JOKINGLY*

Urcite tam budu aj dalsie turnajiky ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

2 acvonmilan

Odoslaťod algec111 22 Aug 2007 13:25

Problém je v tom, že třeba já nemám tolik peněz, abych si mohl posílat na všechny herny.Mám ve dvou TonyG a paradisse.Tam hrávám sng.Pak si ovšem někdy chci zahrát freeroll CZ/SK.To jistě uznáš má jinou šťávu než obyč.Také hraješ pokerligu, nebo jsi ji hrál.A takových je většina.Proto chtějí hesla a za buy in se neregnou.Až se trefí do jejich herny, tak dají i buy in.
algec111

Založený: Júl 2007

:(

Odoslaťod FakePoker 22 Aug 2007 13:30

Ajajaaaj, neviem či mi prídu peniažky na MB*SLZA* rád by som si zahral! ak by mi náhodou neprišli, tak nenašla by sa nejaká milá duša čo bi mi požičala papieriky a potom by som vrátil?:-[
FakePoker

Založený: Máj 2007

Re: 2 acvonmilan

Odoslaťod acvonmilan 22 Aug 2007 13:36

Ja myslim ty lidi, kteri jedine co umeji tak je 5x za vecer se zeptat na heslo a to nejen do CZ rollu, ale i do italskych, spanelskych, afganskych a nevim jakych dalsich! Nechapu co dalsiho mohou jeste stihat... nebo to mozna hraji stylem allin od prvniho rozdani, takze tim opravdu moc casu neztrati.

Ja osobne jsem ten posledni, kdo by mel neco proti freerollum jako takovym. Dokonce se mi podarilo vyhrat 800usd za nejake druhe misto na BetWay freerollu, to neni nezanedbatelna castka...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: :(

Odoslaťod vlade 22 Aug 2007 13:38

fakepoker: jo, zariadime, no problem ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Zartujes?

Odoslaťod acvonmilan 22 Aug 2007 13:39

90.000 lidi? No nazdar, to je moc - ja jsem spis introvert :-D

Necham to osudu, pokud budu doma a maji tam bleskovy vklad pres MB tak to muzu zkusit, vratit uder royovi 8-) SJpoker jsem si taky zalozil specialne pro ty sobotni turnaje a zatim si to nemohu vynachvalit *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

.

Odoslaťod FakePoker 22 Aug 2007 14:15

Tak ak by sa niekto našiel pls ozvite sa na e-mail: fakepokerbb@yahoo.com alebo icq:250081161 Ďakujem
FakePoker

Vecné ceny

Odoslaťod FakePoker 22 Aug 2007 14:27

Chcem dodať, že už mi prišlo oznámenie o tom, že mi to prišlo. thx:)
FakePoker

Re: Vecné ceny

Odoslaťod FakePoker 22 Aug 2007 14:36

Počkať Vy ste to posielali z Nitry? Lebo mi prišla že vraj nejaká veľká obálka. Je to od Vás?=-O
FakePoker

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!