Dnesny P****Stars Freeroll
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: Tiez nechapem
Normalni je to do urcite miry. Ale ze strany nekterych je to uz manie, to je hrozne. Pritom od videni ty nicky znam uz pulroku i dyl - vzdyt s takovou se preci nikam neposunou? Takhle jim unika z pokeru to nejlepsi, opravdova hra... Ale kazdeho vec!
No Vlado, ze ja se vcera taky nekde nevalel s kockou namisto Klobasky jako Ty! Ja si tam s nima delal co jsem chtel, vcera na mne nikdo z nich nemel narok. A pak prijde takova silenost, cista postupka na river pro roye =-O Sice mi zbylo celkem dost chips, ale absolutne jsem to nezkousnul, zabalil jsem to snad hned dalsi hru.
A P****Stars ani nemam zalozene, kvuli jednomu turnaji, byt vypada velice lakave, to ani zakladat nebudu... nebo budou v brzke dobe i dalsi turnajky Pokerportalu tam? :)
No Vlado, ze ja se vcera taky nekde nevalel s kockou namisto Klobasky jako Ty! Ja si tam s nima delal co jsem chtel, vcera na mne nikdo z nich nemel narok. A pak prijde takova silenost, cista postupka na river pro roye =-O Sice mi zbylo celkem dost chips, ale absolutne jsem to nezkousnul, zabalil jsem to snad hned dalsi hru.
A P****Stars ani nemam zalozene, kvuli jednomu turnaji, byt vypada velice lakave, to ani zakladat nebudu... nebo budou v brzke dobe i dalsi turnajky Pokerportalu tam? :)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
2 acvonmilan
Problém je v tom, že třeba já nemám tolik peněz, abych si mohl posílat na všechny herny.Mám ve dvou TonyG a paradisse.Tam hrávám sng.Pak si ovšem někdy chci zahrát freeroll CZ/SK.To jistě uznáš má jinou šťávu než obyč.Také hraješ pokerligu, nebo jsi ji hrál.A takových je většina.Proto chtějí hesla a za buy in se neregnou.Až se trefí do jejich herny, tak dají i buy in.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Re: 2 acvonmilan
Ja myslim ty lidi, kteri jedine co umeji tak je 5x za vecer se zeptat na heslo a to nejen do CZ rollu, ale i do italskych, spanelskych, afganskych a nevim jakych dalsich! Nechapu co dalsiho mohou jeste stihat... nebo to mozna hraji stylem allin od prvniho rozdani, takze tim opravdu moc casu neztrati.
Ja osobne jsem ten posledni, kdo by mel neco proti freerollum jako takovym. Dokonce se mi podarilo vyhrat 800usd za nejake druhe misto na BetWay freerollu, to neni nezanedbatelna castka...
Ja osobne jsem ten posledni, kdo by mel neco proti freerollum jako takovym. Dokonce se mi podarilo vyhrat 800usd za nejake druhe misto na BetWay freerollu, to neni nezanedbatelna castka...
-
Re: Zartujes?
90.000 lidi? No nazdar, to je moc - ja jsem spis introvert :-D
Necham to osudu, pokud budu doma a maji tam bleskovy vklad pres MB tak to muzu zkusit, vratit uder royovi 8-) SJpoker jsem si taky zalozil specialne pro ty sobotni turnaje a zatim si to nemohu vynachvalit *THUMBS UP*
Necham to osudu, pokud budu doma a maji tam bleskovy vklad pres MB tak to muzu zkusit, vratit uder royovi 8-) SJpoker jsem si taky zalozil specialne pro ty sobotni turnaje a zatim si to nemohu vynachvalit *THUMBS UP*
-
Vecné ceny
Chcem dodať, že už mi prišlo oznámenie o tom, že mi to prišlo. thx:)
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
Re: Vecné ceny
Počkať Vy ste to posielali z Nitry? Lebo mi prišla že vraj nejaká veľká obálka. Je to od Vás?=-O
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.