Slovak Poker Challenge
Re: Re: Problem
No pekne keso, tak to ty si ho odtial vymazal :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: pre Expekt jojosavi
Ziadne obavy, preverime to. Ak mozete, posielajte emaily na adresu support.sk@expekt.com alebo support.cz@expekt.com, je to rychlejsie. Niekedy kolegovia na anglickom supporte nespravne priradia slovencinu k slovincine a potom sa to chvilu zdrzi :) Ak by ste nam mohli este raz preposlat vas email so vsetkymi podrobnostami budeme velmi vdacny. Dakujem, expekt
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Problem
ked sa prihlasia este traja, budem musiet vymazat este piatich :-D ..ale rozmyslam, ze sa regnem priamo na main event.
Este sa chcem spytat, ci je 1 miesto garantovane, ked min. pocet hracov je 6, co je spolu 26,4$ a to na maint event token nestaci, kedze ten je za 35$+2$.
Este sa chcem spytat, ci je 1 miesto garantovane, ked min. pocet hracov je 6, co je spolu 26,4$ a to na maint event token nestaci, kedze ten je za 35$+2$.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Problem keso26
Pri tyzdennej kvalifikacii je to podobne ako pri dennej, ale 1 miesto je za kazdych 37USD v banku. 5 garantovanych miest mame iba cez freeroll, ktory sa hra 20.9. a dalsich 5 cez freeroll 20.10. o 17,30 hod.
- expekt
Re: Problem
Kvalifikaciu za 0,5 dol som vyhral, (druhy bral cca 2 USD), regnut na dnesnu za 4+0,4 nejde. Vstupenka plati iba do 12.9, znamena to že ak nepojde s nou regnut dnes, mozem si ju akurat tak dat zaramovat.
- OndrejSK
Re: Re: Problem
mna to reglo dneska za ti 4 dolce bez problemov
- bushido
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: Problem
za 4+04,4 USD to ide bez problemov, len načo som potom hral kvalifikaciu a ked som ju už hral, tak som mohol skončiť radšej druhy..............
- OndrejSK
Re: Re: Re: Re: Problem
Teraz mi odpovedal akoze na mail co som napisal , ale ani slovo kvalifikaciach len o MyPokerShots je tam rec co som uz vcera raz dostal Dakujem ti za nic "Karel Vopička" co si mi odpovedal.:-D:-D:-D:-!
- Erik1983
Re: Re: Re: Re: Problem
Poslite mi prosim niekto expekt nick, kto ma token na dnesny turnaj PC Slovak $10k Qual $4+$0,40 today 20.30 CET a nejde mu prihlasit
- expekt
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.