EPT Barcelona

Príspevky zo starej diskusie

pre lolipop

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 14:11

je tam uvedena Republica Eslovaca,spanieli to asi nevedeli anglicky,tak dali spanielsky nazov Slovenska.
Inak ten Jedlicka je suverenny chipleader,asi si ho pozriem ci neodkukam nejake tahy
8-)
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

to dragon

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 14:24

z coho si usudil ze nam lezi v zaludku? ved ho tu len chvalime a ticho mu zavidime
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 14:35

skusal si nejake kvaldy?
fidelko

barcelona

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 14:40

nie neskusal, ja velke pokrove turnaje vnimam skor ako potencionalne dovolenky :) takze si vyberam veci, ktore su pre mna zaujimave a kvaldy hram len na ne (kostarika, australia, PP million) zhodou okolnosti do barcelony idem asi o 3 tyzdne na par dni na dovolenku takze ma to nejak nebralo :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: pre lolipop

Odoslaťod LoLiPoP 01 Sep 2007 14:55

jj Jedlicka hraje dobre soustredene a trpelive a kdyz jsem to tak vcera sledoval tak musim rict ze Adam Junglen je hodne zajimavej hrac(Online pro.) a tipuju ze ma na to vyhrat. Uz se tesim az to zacne na eptlive dneska se budu divat az padne vitez:-)
LoLiPoP

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

yegon

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 14:56

ake knihy o pokri by si doporucoval precitat?

Este som necital ziadnu a mozno by som ta usetril niektorych naivnych otazok :)
fidelko

re re re

Odoslaťod dragon 01 Sep 2007 14:57

víťaz kvalifikácie na EPT turnaj do Barcelony mal vstupenku zdarma/7700 Eu/ ubytovanie v 5* hoteli zdarma a vreckové 1000 USD.Slušnéééé.Len toľko.
dragon

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: dragon

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 15:06

ano tieto package byvaju velmi zaujimave, urcite sa budem v buducnosti pokusat kvalifikovat na zive turnaje

mimochodom hral som jednu taku kvalifikaciu ze to bola uplna perlicka - bolo to vo VIP programe P****Stars a hralo sa za frequent player points, no a cena bola VIP vstupenka na velku cenu talianska F1, ubytovanie v super hoteli, 2000$ vreckove, doprava na drahu vrtulnikom, pit lane walk a miesto vo VIP boxoch, to vsetko pre dve osoby - skoda ze sa nezadarilo bola to uzasna cena :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: to fidelko

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 15:12

no ja som cital vselico ale nemozem povedat ze by ma to nejak osvietilo, az teraz ked mam po roku odohratych parstotisic ruk a zacitam sa znova do harrington on holdem tak sa mi otvaraju oci ze ake velke veci sa tam clovek dozvie a aku pravdu ten chlap ma

no ale ked som to cital pred rokom tak mi to skoro nic nedalo

asi niet nad skusenosti, najprv sa treba nieco naucit aby clovek pochopil ze vie velmi malo a aby bol schopny pochopit a naucit sa dalsie veci

vzdy som prekvapeny ked pride ten moment ked zrazu vidis ze poker je uplne o niecom inom nez si si myslel doteraz, uz sa mi to stalo 3x a ocakavam ze tych momentov je este predo mnou velmi vela :)

no a knihy ktore som cital a myslim ze obsahuju dobre info

Sklansky - theory of poker, winning small stakes holdem
Harrington - Harrington on holdem 1,2,3
Hellmuth - play like the pros

na dalsie si z brucha nespomeniem autorov ale tusim Mathew Hilger * nieco o internetovom pokri a kopec dalsich, myslim ze skoro vsetky co su o pokri vonku sa oplati precitat ale asi harrington je biblia
Obrázok používateľa
yegon

diky yegon

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 15:33

tiez mam taky pocit ,ze najskor treba prejst etapou pokusov a omylov vo vlastnej hre a az potom clovek asi pochopi ,co mu ti autori chcu povedat.
Takze: trenujte,trenujte
a ked uz mame natrenovane?
trenujte..
:-!
fidelko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!