EPT Barcelona
Počet príspevkov: 47 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pre lolipop
je tam uvedena Republica Eslovaca,spanieli to asi nevedeli anglicky,tak dali spanielsky nazov Slovenska.
Inak ten Jedlicka je suverenny chipleader,asi si ho pozriem ci neodkukam nejake tahy
8-)
Inak ten Jedlicka je suverenny chipleader,asi si ho pozriem ci neodkukam nejake tahy
8-)
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
barcelona
nie neskusal, ja velke pokrove turnaje vnimam skor ako potencionalne dovolenky :) takze si vyberam veci, ktore su pre mna zaujimave a kvaldy hram len na ne (kostarika, australia, PP million) zhodou okolnosti do barcelony idem asi o 3 tyzdne na par dni na dovolenku takze ma to nejak nebralo :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: pre lolipop
jj Jedlicka hraje dobre soustredene a trpelive a kdyz jsem to tak vcera sledoval tak musim rict ze Adam Junglen je hodne zajimavej hrac(Online pro.) a tipuju ze ma na to vyhrat. Uz se tesim az to zacne na eptlive dneska se budu divat az padne vitez:-)
- LoLiPoP
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: dragon
ano tieto package byvaju velmi zaujimave, urcite sa budem v buducnosti pokusat kvalifikovat na zive turnaje
mimochodom hral som jednu taku kvalifikaciu ze to bola uplna perlicka - bolo to vo VIP programe P****Stars a hralo sa za frequent player points, no a cena bola VIP vstupenka na velku cenu talianska F1, ubytovanie v super hoteli, 2000$ vreckove, doprava na drahu vrtulnikom, pit lane walk a miesto vo VIP boxoch, to vsetko pre dve osoby - skoda ze sa nezadarilo bola to uzasna cena :)
mimochodom hral som jednu taku kvalifikaciu ze to bola uplna perlicka - bolo to vo VIP programe P****Stars a hralo sa za frequent player points, no a cena bola VIP vstupenka na velku cenu talianska F1, ubytovanie v super hoteli, 2000$ vreckove, doprava na drahu vrtulnikom, pit lane walk a miesto vo VIP boxoch, to vsetko pre dve osoby - skoda ze sa nezadarilo bola to uzasna cena :)
-
Re: to fidelko
no ja som cital vselico ale nemozem povedat ze by ma to nejak osvietilo, az teraz ked mam po roku odohratych parstotisic ruk a zacitam sa znova do harrington on holdem tak sa mi otvaraju oci ze ake velke veci sa tam clovek dozvie a aku pravdu ten chlap ma
no ale ked som to cital pred rokom tak mi to skoro nic nedalo
asi niet nad skusenosti, najprv sa treba nieco naucit aby clovek pochopil ze vie velmi malo a aby bol schopny pochopit a naucit sa dalsie veci
vzdy som prekvapeny ked pride ten moment ked zrazu vidis ze poker je uplne o niecom inom nez si si myslel doteraz, uz sa mi to stalo 3x a ocakavam ze tych momentov je este predo mnou velmi vela :)
no a knihy ktore som cital a myslim ze obsahuju dobre info
Sklansky - theory of poker, winning small stakes holdem
Harrington - Harrington on holdem 1,2,3
Hellmuth - play like the pros
na dalsie si z brucha nespomeniem autorov ale tusim Mathew Hilger * nieco o internetovom pokri a kopec dalsich, myslim ze skoro vsetky co su o pokri vonku sa oplati precitat ale asi harrington je biblia
no ale ked som to cital pred rokom tak mi to skoro nic nedalo
asi niet nad skusenosti, najprv sa treba nieco naucit aby clovek pochopil ze vie velmi malo a aby bol schopny pochopit a naucit sa dalsie veci
vzdy som prekvapeny ked pride ten moment ked zrazu vidis ze poker je uplne o niecom inom nez si si myslel doteraz, uz sa mi to stalo 3x a ocakavam ze tych momentov je este predo mnou velmi vela :)
no a knihy ktore som cital a myslim ze obsahuju dobre info
Sklansky - theory of poker, winning small stakes holdem
Harrington - Harrington on holdem 1,2,3
Hellmuth - play like the pros
na dalsie si z brucha nespomeniem autorov ale tusim Mathew Hilger * nieco o internetovom pokri a kopec dalsich, myslim ze skoro vsetky co su o pokri vonku sa oplati precitat ale asi harrington je biblia
-
diky yegon
tiez mam taky pocit ,ze najskor treba prejst etapou pokusov a omylov vo vlastnej hre a az potom clovek asi pochopi ,co mu ti autori chcu povedat.
Takze: trenujte,trenujte
a ked uz mame natrenovane?
trenujte..
:-!
Takze: trenujte,trenujte
a ked uz mame natrenovane?
trenujte..
:-!
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Počet príspevkov: 47 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.