EPT Barcelona

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod SpongeBob 07 Sep 2007 06:52

zmeň si meno na Pamela,alebo Slniečko možno pomože.*THUMBS UP*
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: Re: jedlicku

Odoslaťod yegon 07 Sep 2007 06:55

zalezi aj od toho co robili pred flopom, ak hrac 2 bol ten kto pred flopom raisoval tak hrac 1 po flope mozno ocakaval ze hrac 1 bude continuation betovat a chcel ho checkraisnut

s 30BB je tazko rozlucit sa s top parom, hlavne ak je pot uz vacsi (ak sa raisovalo pred flopom)

sparovany board je tiez dobra bluffing prilezitost takze hrac 1 mohol ratat s tym ze v mnohych pripadoch super nema T

kto vie, ale nebral by som to ako nejaku amatersku chybu, urcite mali kazdy dovod pre to co spravili a my mozeme len hadat aky bol
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod yegon 07 Sep 2007 07:00

spongebob to je uz udel nas genialnych ktori sa robime lepsimi nez ostatni a machrujeme kde sa da ;)

asi by som mal vliezt na 5 rokov do nejakej jaskyne a zit o chlebe a vode kym nenajdem sameho seba a vyjdem ako lepsi clovek
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod SpongeBob 07 Sep 2007 07:05

v live pokri by si mal úspech ,lebo každý by ťa chcel odrovnať,bárs akými kartami.len riziko ,že by mal revolver pod sakom.]:->
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: Re: Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod yegon 07 Sep 2007 07:26

ano ano, par krat som hral live a hry kde ludom ani tak nezalezi na tom vyhrat peniaze ale ide im o to kto koho odrovna su velmi zabavne a ziskove

ja to volam "porovnavanie vtakov" :)

kupodivu som sa vcera docital ze to je aj nejaky advanced koncept do cash games hovori sa tomu "starting wars" ze proste tlacis do niekoho, reraisujes ho az kym nezacne po tebe ist so sprostostami a vtedy prepnes a len ho dojis

zda sa ze ako pises na stole s tebou a par dalsimi nemenovanymi by som asi na svoje AA dostal kopu action lebo by mi vsetcia chceli ukazat ze matematika nefunguje :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod SpongeBob 07 Sep 2007 07:44

no necháme túto debatu,doma mám len malú andulku.:-[
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EPT

Odoslaťod bushido 07 Sep 2007 16:02

yegon podla tvojich uspechov ti ta tvoja matika niako nefunguje*THUMBS UP*;-)ale analyza dialyza a hypofyza je ok však ?:-D
bushido

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!