jedna vydarena ruka :)))

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

re:

Odoslaťod Darthrider 09 Okt 2007 09:45

no jisteze chyba na turnu jsi mel jit allin
Darthrider

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: re:

Odoslaťod keso26 09 Okt 2007 10:11

..nemyslim si, ze all-in na turne a riskovanie celeho stacku je spravna volba, skor by sa tam asi hodila aspon polovica potu, cize 600 chips.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: re:

Odoslaťod yegon 09 Okt 2007 10:15

raise pred flopom by bol ok ak by si bol prvy v pote ale ked uz dvaja limpli tak treba viac

na flope takisto aspon pol potu raise

to iste na turne

vseobecne si v kazdom kole navysoval prilis malo a opatrne

ten call na riveri bol dost zly, ak by mal tiez J tak by ta raisol uz na turne, hral to ciste ako flush draw a ked mu pride tak mu ho dorovnas? S cim inym nez flushom, fullhousom alebo J by mohol ist allin na riveri? No a kedze J a fullhouse by sa asi raisoval skor tak na ostava len flush.

proste to nemozes dorovnat.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod keso26 09 Okt 2007 10:50

jj, to je mi uplne jasne, ze ten all-in call bol uz zbytocny, skor ma zaujimali kroky predtym, ktore som urobil a mas uplnu pravdu, bolo tam nizke navysenie pf na flope a na turne uz ani nehovorim (tam s tym dalsim J mi slo skor o to ho este trosku obrat, ale ten spade na river, to uz som vedel, ze je zle) Teraz uz viem, ze som to nezahral spravne, ale suvisi to aj s tym, co som zazil posledny tyzden, skratka sa nedarilo, ak mam napriklad vysoky par (QQ), tak prehram na dve overcards(AK) supera a naopak, ak ma super par a ja dve overcards, tak mu to vydrzi, prehry s AK vs AJ, casto krat na river a pod. Skratka zly pokrovy tyzden, nedari sa a do stvrtku davam pauzu.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: Re: re:

Odoslaťod 7castle 09 Okt 2007 10:56

Podla mna su dve moznosti. Jedna je ta Yegonova, ked uz, tak 4BB preflop, a potom vacsie bety na flope i turne - najma na turne im treba dat tu farbu riadne zaplatit...

Ale celkovo este lepsia moznost je podla mna to neraisovat... AJ je velmi zradne, a spravidla mozes vyhrat ovela menej, ako mozes prehrat s AQ. Ja dam len call, a cakam, co z toho vypadne. Pot je ovela mensi potom, cize sa da viac manevrovat betmi, a nemusi to koncit allinom.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Re: Re: Re: re:

Odoslaťod keso26 09 Okt 2007 11:42

ta druha moznost zalezi od situacie pri stole (v urcitych situaciach je to mozne zahrat aj takto), ak ale raisnes, das tym signal, ze mas silnu ruku, co Ti dava moznost aj ked Ta flop prave netrafi, na bluf, resp. cbet. Ja som ale navysil malo a neodohnal som ani jedneho supera. Stastim v tej chvili bolo, ze lepsi flop som si ani nemohol zelat, ziadna over card a tym padom TPTK, este keby tak bol rainbow, tak by som sa pravdepodobne vyhol situacii, ktora nastala. Inokedy hram tieto situacie ovela agresivnejsie (ked su dve karty rovnakej farby) na stole, neviem preco som betol na flope tak malo a proti 4 superom, tu sa stala pravdepodobne chyba.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: Re: Re: Re: re:

Odoslaťod yegon 09 Okt 2007 12:45

raise pred flopom na 200-240

takto ked si dal malo tak ta dorovnaju stredne pary, suited connectory, Axs, a u optimistickych flushistov Jxs+

na flope sa bojis len 77 a 44, potrebujes ziskat peniaze od flushdrawov a Jxs cize bet aspon 2/3 potu

na turne by si mal betnut znova, lebo flushdraw ti na riveri uz viac penazi da len ked trafi, skoda sa pripravit o chipy checkom

ak niekto ma set alebo 2 pary da ti vediet vacsinou tym ze ta na turne raisne

myslim ze AK a AQ sa tu bat nemusime, superi len limpovali pred flopom

da sa to hrat aj ultraopatrne ako hovori 7castle, da sa napriklad aj len limpnut na flope
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:

Odoslaťod yegon 09 Okt 2007 12:48

limpnut pred flopom som myslel
Obrázok používateľa
yegon

Yegon, Keso

Odoslaťod 7castle 09 Okt 2007 13:20

"ultraopatrne"... "das signal, ze mas silnu ruku... moznost na bluf, resp. cbet"...

No podla mna presne o toto ide. To NIE JE silna ruka, a uz vobec nie off. Resp., akonahle ti niekto zavola 4-5BB, mas skoro istotu, ze super ma LEPSIU ruku, co neplati o ziadnom strednom pare, resp. AQ a AK... Co zaroven znamena, ze ani ked trafis povedzme J, co je idealne, nemozes si by byt nicim isty (nie kazdy reraisuje QQ), nevraviac uz o tom, ked pride A - to je rovnako tricky situacia. Takze ak skusis cbet, velmi lahko ta to pri velkom pote moze stat polovicu chipov, alebo rovno cely stack.

Neriesim samozrejme tu Kesovu ruku teraz, hovorim len, ze principialne je podla mna lepsie nehrat s takymito hranicnymi rukami velke poty... No ved Yegon, co vravi tvoj poker tracker na tvoju bilanciu s AJ?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Yegon, Keso

Odoslaťod yegon 09 Okt 2007 15:42

ja suhlasim s tym co hovoris 7castle ale vyjadroval som sa k tejto konkretnej situacii

mas 3 limperov - predpoklad ze by niekto z nich mal AQ+, QQ+ je minimalna. Ten prvy limper by teoreticky mohol mat AA,KK ale ak ho raisnes tak on ti to da vediet lebo takto by to hral jedine s ucelom reraisnut pred flopom

kazdopadne je pravdepodobne ze mas lepsiu ruku nez superi, niektori z nich mozu mat male pary ale vo flope takmer urcite budu nejake overcards takze ak ukazes iniciativu pred flopom tak mozes cbetnut a s velkou pravdepodobnostou pot vyhrat. Na to je ale treba obmedzit pocet superov, preto by som doporucoval vyssi raise. Cbet najlepsie funguje proti jednemu superovi.

v NLHE treba byt agresivny, nestaci vyhravat len poty v ktorych mas lepsie karty nez super, potrebujes vyhravat aj poty v ktorych po flope nikto nema nic alebo ma super ruku ktorou si nie je isty (napr 77 na flope 3KQ)

ak pred flopom len dorovnas tak musis trafit silnu ruku ak raisnes tak silnu ruku musi trafit super takze mas ovela vyssiu sancu na vyhru

na druhej strane na zaciatku turnaja ako je tu - ked su blindy male a nie je moc o co bojovat sa casto hram tak ako pises ty a s AJ len dorovnam a hram opatrne
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!