Mal som to foldnut po flope?
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: vyjadrím sa aj ja
tuke: suhlasim s preflop rangom, mozno by som este pridal AQ a AJ (zjavne aj AT lol), predsa len su uz v middle position - zavisi od agresivity supera, reraise na flope ked uz tak allin, je tam sanca ze super len cbetuje s rukou ako JJ alebo KK a zlozi, ale skor je to vhodne ako reklama ked ta callne tak budu vsetcia vidiet ze nejdes do allinu len s nuts a daju ti viac action na dobre ruky.
ac: dorovnanie s flush draw je ok ak je pot velky v porovnani s tvojim stackom, ale uprednostnujem ked mozem radsej sam ist allin a mam teda este navyse moznost vyhrat inym sposobom nez tym ze mi flush pride a sice tym ze super zlozi - kazdopadne na dorovnanie to musi matematicky vychadzat, mincou si tiez nebudes s niekym hadzat ked ti da odds 60 ku 40 v tvoj neprospech a vies ze je 50% sanca na vyhru - poker je presne o tom len je tazsie spocitat si tie percenta
ac: dorovnanie s flush draw je ok ak je pot velky v porovnani s tvojim stackom, ale uprednostnujem ked mozem radsej sam ist allin a mam teda este navyse moznost vyhrat inym sposobom nez tym ze mi flush pride a sice tym ze super zlozi - kazdopadne na dorovnanie to musi matematicky vychadzat, mincou si tiez nebudes s niekym hadzat ked ti da odds 60 ku 40 v tvoj neprospech a vies ze je 50% sanca na vyhru - poker je presne o tom len je tazsie spocitat si tie percenta
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
.
Čo je tá OPT liga?
Je to nejaká platená súťaž? Tzn. platí sa za vstup do každého turnaja a víťaz daného dňa niečo vyhráva + sa niečo odpočíta (5-10% z každého prizepoolu) a na konci ligy hrá TOP 10 alebo TOP 20 o tú odpočítanú sumu ako zásluhu za to, že hrali a vyhrávali alebo je to séria freerolov, v ktorých na konci dostane víťaz nejakú smiešnu vecnú cenu?
Pokiaľ je to variant A, milerád sa zapojím.
Ak je to freeroll, ďakujem, kaskadérov radšej oberám osobne, prináša to väčší zisk ako potešenie z toho, že som niekoho vyradil na nejakom freerolle.
Je to nejaká platená súťaž? Tzn. platí sa za vstup do každého turnaja a víťaz daného dňa niečo vyhráva + sa niečo odpočíta (5-10% z každého prizepoolu) a na konci ligy hrá TOP 10 alebo TOP 20 o tú odpočítanú sumu ako zásluhu za to, že hrali a vyhrávali alebo je to séria freerolov, v ktorých na konci dostane víťaz nejakú smiešnu vecnú cenu?
Pokiaľ je to variant A, milerád sa zapojím.
Ak je to freeroll, ďakujem, kaskadérov radšej oberám osobne, prináša to väčší zisk ako potešenie z toho, že som niekoho vyradil na nejakom freerolle.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: .
jj kvalitna liga + kvalitny hráči
- bushido
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
TuKe vysvetleni OPT
Není to ani A/ ani B/ - je to jeste lepsi! Jedna se o serii turnaju s byuinem (3-7usd), kde jde kompletni castka do prizepoolu toho konkretniho turnaje a navic se ziskavaji i body za umisteni. Tyto body se scitaji a na konci ligy (2 mesice) se rozdeli mezi nejuspesnejsi hrace - nastavajici rocnik bude dotovat castkou 2500usd! A to prosim penezi navic, ne nejakym orezavanim prize poolu jednotlivych turnaju.
OPT je to nejlepsi co pokerportal nabizi!
OPT je to nejlepsi co pokerportal nabizi!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: TuKe vysvetleni OPT
WOW
Tak to je potom o inom, to je docela príjemné, že sa nestrhávajú peniaze z prizepoolu.
OK, tak to tohoto idem, len ako som pozeral, tak sa to hráva v docela divných herniach, čiže budem musieť pootvárať účty, ale za tú zábavu so slovenskými hráčmi to dúfam stojí.
Už sa teším na súboj Analytici vs. Empirici :-D
Tak to je potom o inom, to je docela príjemné, že sa nestrhávajú peniaze z prizepoolu.
OK, tak to tohoto idem, len ako som pozeral, tak sa to hráva v docela divných herniach, čiže budem musieť pootvárať účty, ale za tú zábavu so slovenskými hráčmi to dúfam stojí.
Už sa teším na súboj Analytici vs. Empirici :-D
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: vyjadrím sa aj ja
Nojo yegone, ale ja mel s tim flush draw 50% sanci tak proc to nezkusit? Byly jen dve moznosti - budto mi prijde, nebo neprijde :-)
Ale ne, nebudu Te drazdit, protoze vim, ze to myslis v dobrem ty Tvoje procenta atd... a navic miluji Tvoje statistiky, ktere jsi udelal pro OPT a jak jsem rikal, jsem moc rad ze ses tady v diskusi objevil, i kdyz Tva koncepce (a chapani pokeru celkove) je zcela odlisna od te me. @->--
Ale ne, nebudu Te drazdit, protoze vim, ze to myslis v dobrem ty Tvoje procenta atd... a navic miluji Tvoje statistiky, ktere jsi udelal pro OPT a jak jsem rikal, jsem moc rad ze ses tady v diskusi objevil, i kdyz Tva koncepce (a chapani pokeru celkove) je zcela odlisna od te me. @->--
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.