Mal som to foldnut po flope?

Príspevky zo starej diskusie

Re: vyjadrím sa aj ja

Odoslaťod yegon 05 Sep 2007 12:04

tuke: suhlasim s preflop rangom, mozno by som este pridal AQ a AJ (zjavne aj AT lol), predsa len su uz v middle position - zavisi od agresivity supera, reraise na flope ked uz tak allin, je tam sanca ze super len cbetuje s rukou ako JJ alebo KK a zlozi, ale skor je to vhodne ako reklama ked ta callne tak budu vsetcia vidiet ze nejdes do allinu len s nuts a daju ti viac action na dobre ruky.

ac: dorovnanie s flush draw je ok ak je pot velky v porovnani s tvojim stackom, ale uprednostnujem ked mozem radsej sam ist allin a mam teda este navyse moznost vyhrat inym sposobom nez tym ze mi flush pride a sice tym ze super zlozi - kazdopadne na dorovnanie to musi matematicky vychadzat, mincou si tiez nebudes s niekym hadzat ked ti da odds 60 ku 40 v tvoj neprospech a vies ze je 50% sanca na vyhru - poker je presne o tom len je tazsie spocitat si tie percenta
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

.

Odoslaťod TuKE 05 Sep 2007 12:13

Čo je tá OPT liga?
Je to nejaká platená súťaž? Tzn. platí sa za vstup do každého turnaja a víťaz daného dňa niečo vyhráva + sa niečo odpočíta (5-10% z každého prizepoolu) a na konci ligy hrá TOP 10 alebo TOP 20 o tú odpočítanú sumu ako zásluhu za to, že hrali a vyhrávali alebo je to séria freerolov, v ktorých na konci dostane víťaz nejakú smiešnu vecnú cenu?

Pokiaľ je to variant A, milerád sa zapojím.
Ak je to freeroll, ďakujem, kaskadérov radšej oberám osobne, prináša to väčší zisk ako potešenie z toho, že som niekoho vyradil na nejakom freerolle.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: .

Odoslaťod SpongeBob 05 Sep 2007 12:32

je to 250 free rolov počas roka v roznych herniach s účastou asi 5000 ludí.klikni si hore 1.opt
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Re: .

Odoslaťod algec111 05 Sep 2007 12:37

Naopak pokud vím, tak to v závěru byly skoro sng turnaje s buy-inem.Sice malým, ale byl.Sám jsem to nehrál, ale z postřehů tady to odvozuji.Není teda na místě touto ligou takhle opovrhovat.
algec111

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: .

Odoslaťod bushido 05 Sep 2007 12:41

jj kvalitna liga + kvalitny hráči
bushido

Re: Re: .

Odoslaťod SpongeBob 05 Sep 2007 12:44

ja som vtipkoval na spodného že opovrhuje free rolmi.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

buy-in

Odoslaťod TuKE 05 Sep 2007 12:56

Pokiaľ bude s buy-inom, tak sa rád zapojím.
Obrázok používateľa
TuKE

TuKe vysvetleni OPT

Odoslaťod acvonmilan 05 Sep 2007 13:07

Není to ani A/ ani B/ - je to jeste lepsi! Jedna se o serii turnaju s byuinem (3-7usd), kde jde kompletni castka do prizepoolu toho konkretniho turnaje a navic se ziskavaji i body za umisteni. Tyto body se scitaji a na konci ligy (2 mesice) se rozdeli mezi nejuspesnejsi hrace - nastavajici rocnik bude dotovat castkou 2500usd! A to prosim penezi navic, ne nejakym orezavanim prize poolu jednotlivych turnaju.
OPT je to nejlepsi co pokerportal nabizi!
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: TuKe vysvetleni OPT

Odoslaťod TuKE 05 Sep 2007 13:14

WOW
Tak to je potom o inom, to je docela príjemné, že sa nestrhávajú peniaze z prizepoolu.
OK, tak to tohoto idem, len ako som pozeral, tak sa to hráva v docela divných herniach, čiže budem musieť pootvárať účty, ale za tú zábavu so slovenskými hráčmi to dúfam stojí.

Už sa teším na súboj Analytici vs. Empirici :-D
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: vyjadrím sa aj ja

Odoslaťod acvonmilan 05 Sep 2007 13:16

Nojo yegone, ale ja mel s tim flush draw 50% sanci tak proc to nezkusit? Byly jen dve moznosti - budto mi prijde, nebo neprijde :-)

Ale ne, nebudu Te drazdit, protoze vim, ze to myslis v dobrem ty Tvoje procenta atd... a navic miluji Tvoje statistiky, ktere jsi udelal pro OPT a jak jsem rikal, jsem moc rad ze ses tady v diskusi objevil, i kdyz Tva koncepce (a chapani pokeru celkove) je zcela odlisna od te me. @->--
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!