Yegonovo

Príspevky zo starej diskusie

to Lizu

Odoslaťod Lose 13 Sep 2007 20:34

robis si srandu z chalaniska, ale on ked nieco napise tak to ma aspon hlavau a patu :-$, takze pls little respect
Lose

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

lol

Odoslaťod Lose 13 Sep 2007 20:35

hlavau a pataou som chcel napisat ;-)
Lose

to Lose

Odoslaťod APminer 13 Sep 2007 20:35

Lizu a respekt =-O na to zapomen ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: to Lizu

Odoslaťod 1zart1 13 Sep 2007 20:58

Mne sa yegon pozdava, myslim, ze sa vyzna v tom o com rozprava
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 13 Sep 2007 21:04

mysli, ze ako pise Lose trosku respektu by urcite nezaskodilo...
cstrike22

Re: a prva ziadost a analyzu

Odoslaťod yegon 14 Sep 2007 07:27

nehnevam sa na teba a ziadny respekt nepozadujem. Svoje rady a rozhodnutia vysvetlujem prave preto lebo nie som v tejto oblasti autorita a preto ked by som len napisal sprav toto alebo sprav hento preco by to niekto vobec bral do uvahy? Ked vysvetlim dovody kazdy sa moze zamysliet a rozhodnut sam.

K tvojej ruke - nespravil si chybu, peniaze sli do banku ked si bol vpredu. Jedina vec co sa mi zda nestandardna je tvoj raise na flope.

Tvoj raise pred flopom dorovnal len 1 hrac? Ak ano tak v pote bolo 1900 ak sa nemylim, on prihodil 200. ty si zdvihol o 600 viac cize dal si mu priame pot odds 3.8 k 1 co mu na flush draw bohate staci lebo moze ratat ze z teba este aspon 200+ vytiahne ak trafi. Plne implied odds dokonca skoro 7 k 1 ak by ziskal cely tvoj stack.

Lepsi by bol raise na 1000-1200 alebo rovno allin. Cim vacsi raise by dorovnal tym vacsiu chybu by spravil a to je nasim cielom.

Na turne spravil super chybu dorovnal s flush draw a mal pot odds len 2 k 1 takze to je super.

toto by bol standardny postup.

Dalo sa to na flope ale hrat aj presne tak ako si to hral ty ale s tym ze ak na turne pride tretia karta do flushu tak foldnes, inak pojdes allin. Ten nizky raise na flope by bol urceny nie na to aby si zahnal flush draw ale aby si od neho nieco vytiahol a potom ho zahnal na turne ak netrafi. Ak si to hral takto, tak klobuk dole, lebo to je dost advanced - akurat super bol zjavne uplna ovca - ale to nevadi jeho call na turne je pre nas vyhodnejsi nez jeho fold.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: xx

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 07:31

cstrike- respekt je slovo ktoré vôbec nemas vyslovyť podla toho jednaš ak sa stretneš s človekom voči komu ho prechovavaš ale asi sa divaš často na filmy s tematikou8-)a ostatnym môj nazor na yegona obyčko chvalenkar s prečitanymi knihami o pokri ktory na tychto strankach jednoducho ukazuje svoje analytické uchyláctvo:-||
bushido

Založený: Feb 2007

Re: Re: xx

Odoslaťod yegon 14 Sep 2007 07:47

na toto forum chodia ludia ktori sa chcu naucit hrat poker a ludia ktori sa nechcu naucit hrat poker

je zvlastne ze utoky v diskusii su vedene len jednosmerne - ludia ktori sa nechcu ucit utocia na tych ktori sa ucit chcu

cim to je?

komplex menejcennosti?

nemozete si citat prispevky, pisat o bad beatoch a nechat ostatnych na pokoji?
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: xx

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 07:51

ked budeš písať svoje analyzy do jednej diskusii tak ok;-) si moj borec lebo ta aspon nebudem čitať všade aj tam kde by si nemal. A komplex menejcennosti este si nevydel mojho tak aby si sa nečervenal ty lolo. Podla mna real poker ty velmi nejde tak aspon teoria*THUMBS UP*nie8-)@->--
bushido

Založený: Feb 2007

Re: Re: Re: Re: xx

Odoslaťod yegon 14 Sep 2007 08:02

hm takze si to zhrnme, to ze sa snazim ludom poradit je zle lebo:

- moje prispevky zavadzaju na obrazovke
- som chvalenkar
- ucit sa netreba

hm, to su vskutku padne dovody
Obrázok používateľa
yegon

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!