Yegonovo

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Re: xx

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 08:10

vieš to že si chvalenkar to viem vycitil som to ako POKER KING chápeš8-) mna viac ale zaujíma ina tvoja analyza napr. čo si prvé pomyslíš ked na ruke AQ vo farbe si prvy po blindoch a tvoje myslenie toto je podla mna doležitejšie ako tie tvoje mega ultra frajerské analýzi a nepíš ako lolo chudáčik zhrnutia stale sa musíš iba obhajovať ? Zajtra je v BB live turnaj tak sa zastav a budeme analyzovať*DRINK*
bushido

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

mam to brat ako otazku?

Odoslaťod yegon 14 Sep 2007 08:20

AQs UTG? co je tam na rozmyslanie? ak mam dostatok chipov raise 3xBB ak mam malo chipov allin

ale to snad via kazdy tak co nad tym budeme laborovat?

v BB nepoanalyzujeme, cely den sa budem ucastnit inej sportovej udalosti
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: mam to brat ako otazku?

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 08:21

lol a odpísal predsa:-!
bushido

Re: Re: mam to brat ako otazku?

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 08:23

už nenapíšem ohladom yegona ani slovo to vam slubujem:-DO:-)
bushido

Nerozumim...

Odoslaťod acvonmilan 14 Sep 2007 08:29

Dost dobre nechapu tyhle osobni vypady? To je opravdu tak neprekonatelny problem yegonovy prispevky preskocit? Ja si je nahodou prectu docela rad, byt nad tim vetsinou jen zakroutim hlavou :-) Ne proto, ze bych tomu nerozumnel, nebo nechtel pochopit jak to mysli, ale protoze to s realitou u stolu ma hodne malo spolecneho. Viz veta "Na turne spravil super chybu dorovnal s flush draw a mal pot odds len 2 k 1 takze to je super" - opet se ukazalo, ze to chyba nebyla, kdyz na river dobral flush. Ale to je ten vecny rozpor mezi teorii a realitou. Daleko vice super by mi prislo, kdyby souper po turnu slozil a ja shrabl pot, nez ze jsem o par sekund pozdeji byl z turnaje venku :-)

Kazdopadne se do yegona prestante navazet, protoze jinak se treba nastve a kdo by nam udelal skvele statistiky k OPT 2, kdyby jej tady nebylo? *IN LOVE*
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Nerozumim...

Odoslaťod bushido 14 Sep 2007 08:32

už nenapíšem ohladom yegona ani slovo to vam slubujemO [reagovať]
bushido

ac

Odoslaťod yegon 14 Sep 2007 09:20

to co pises - super zlozi = vyhram pot je dobre z kratkodobeho hladiska - aj ja som poker dlho bral tak

ale zober si co by sa stalo ak by tvoj super vzdy ked ma horsiu ruku zlozil a vzdy ked ma lepsiu zvysil. Hral by tym padom bezchybne. Ak by si hral bezchybne aj ty tak by rozhodovalo len to kto dostane lepsie karty - no a kvalita kariet bude po mnohych odohratych rukach v priemere rovnaka, cize obaja by ste skoncili na nule. Sem tam by si vyhral ty, sem tam on ale po 500.000 odohratych rukach by ste nemali ani jeden ziadnu vyhru. Cize bola by to pekna zabava ale vysledok 0

to uz si mozes rovno hadzat mincou
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: ac

Odoslaťod acvonmilan 14 Sep 2007 09:41

Dlouhodobe hledisko - to je takove zaklinadlo a ulitbicka pro ty, kteri prohravaji a potrebuji presto videt svetlo na konci temneho tunelu.

Verim, ze lze generovat zisk i tim, ze budu striktne dodrzovat urcita pravidla - protoze se vzdy najde nejaky silenec, ktery pro okamzite vzruseni nasazi balik proti vsem predpokladum. Ale krome toho, ze takhle si poker poradne otravis a prijdes o konicka, tak nikdy nevyhrajes vetsi turnaje. Casto skoncis na penezich, ale nikdy ne na cele. Je potreba zariskovat - v pravy cas! A kdyz ten pravy cas prosvihnes, bohuzel. A k tomu je potreba instinkt, predtucha... ne matematika. Jen musi clovek tyhle instinkty respektovat a poslouchat a ne to pak zahrat jim navzdory :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

acvonmilan

Odoslaťod jonatanko 14 Sep 2007 09:42

Viz veta "Na turne spravil super chybu dorovnal s flush draw a mal pot odds len 2 k 1 takze to je super" - opet se ukazalo, ze to chyba nebyla, kdyz na river dobral flush. Ale to je ten vecny rozpor mezi teorii a realitou. Daleko vice super by mi prislo, kdyby souper po turnu slozil a ja shrabl pot, nez ze jsem o par sekund pozdeji byl z turnaje venku

acvo este mas dlhu cestu za kazdych okolnosti rad vyletim v tejto situacii z turnaja -:))))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: ac

Odoslaťod acvonmilan 14 Sep 2007 09:45

A k tomu Tvemu hazeni minci - davas to jako priklad nahody, ale ver tomu, ze pokud by se organizovalo MS v hazeni minci, bylo by mozne najit jedince, kteri by opakovane uspeli. Ono totiz existuje neco, co se da zjednodusene nazvat karmou kazdeho jedince a jsou jedinci, kteri budou i v teto discipline DLOUHODOBE uspesnejsi proti jinym, protoze proste to maji dano do vinku. Je to vec Bozi prozretelnosti a Bozich zameru s kazdym z nas, ze nekdo ma vice stesti a jiny mene... A jelikoz poker je z velke casti take o stesti, tak to musi fungovat i v nem! O:-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!