3 players preflop all-in
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
to
je zaujimava tema s tym ciplidrom:
mne sa tiez stava,ze v niektorom turnaji vyhravam vsetko mozne,flopy ma triafaju,superov obchadzaju-vtedy mam pocit ze ten turnaj je mi predurcene vyhrat.Naopak ,niekedy sa clovek moze aj pokrajat a vsetky flopy ho minu a vsetky all iny par voci paru prehra s nizsim parom atd.
Asi fakt sa s CL neoplati velmi tahat za prsty;zjavne ma svoj den a vtedy je lepsie s nim nehrat.
mne sa tiez stava,ze v niektorom turnaji vyhravam vsetko mozne,flopy ma triafaju,superov obchadzaju-vtedy mam pocit ze ten turnaj je mi predurcene vyhrat.Naopak ,niekedy sa clovek moze aj pokrajat a vsetky flopy ho minu a vsetky all iny par voci paru prehra s nizsim parom atd.
Asi fakt sa s CL neoplati velmi tahat za prsty;zjavne ma svoj den a vtedy je lepsie s nim nehrat.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Možná je to lákadlo
Já při svém prvním SKCZ masters freerollu( asi před měsícem) jsem byl 1,5 hod chipleadrem s min 5x větším stackem než druhý, po p2 přestávce mě nedošla jedna rozumná karta a když došla, tak jsem to sjel do nuly.Skončil jsem 12.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
stejny postrech mam i ja ale ...
... neda se to dokazat pokud nemas zdrojovy kod te aplikace , ale neni to 100% , aby si na to mohl spolehat . Cim vice u SnG buyinu tim lepe :-))) Na druhou stranu by uvedeny postreh meli i dalsi lide na celem svete a nekde by se to uz davno do detailu resilo. Pokud by to totiz byla pravda , tak by to byl konec on-line pokeru . Tak si to radeji nepripoustejme a rikejme si , ze to je proste POKR :-)
- VooDooMaster
Re: Možná je to lákadlo
inak s tym lakadlom to am nieco do seba...ja tiez prve turbnaje...mi chodili tak krasne veci,....vypadol som po svojje chybe..ale inak..ruky ako sa patri a k nim flopy..ale po asik 3-tom turnaji ako by utlo...a ruky uz len priemerne...atd...ale obcas...;-)
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: stejny postrech mam i ja ale ...
omlouvam se, ale kdyz jsem si po sobe precetl nazev tematu, tak se moc stydim ..........
- VooDooMaster
software
myslim, ze spolocnosti, ktore prevadzkuju software pre herne si strazia zdrojovy kod ako oko v hlave. urcite by boli zaujimave hlavne logicke funkcie pri rozdavani kariet, pri roznych situaciach. takisto ako ked hra niekto v rulete na farbu a za boha mu stale chodi opacna :-D aj tak si myslim, ze im ziadny zakon nezakazuje robit tieto ojeby, takze keby sa im nieco dokazalo, prisli by maximalne len o zakaznikov. :-||
- jojosavi
soft
karty nerozdava softver co mas nainstalovany u seba ale ten co je na serveri, vsetky herne maju tento softver auditovany nezavislymi organizaciami aby ich zakaznici mali istotu ze miesanie kariet je nahodne.
pre herne su zakaznici najdolezitejsi, ak by o nich prisli kvoli podvodom v miesani kariet tak by to bolo asi to najhorsie co by sa im mohlo stat
vela ludi ma databazy s milionmi odohranych ruk a nemaju problem spravit statisticku analyzu ci set pride tolko krat ako ma a pod. takze na podvody by sa prislo a dali by sa aj dokazat
kedze herne beru rake a je im jedno kto vyhrava tak by podvodmi v miesani kariet mohli len stratit
pre herne su zakaznici najdolezitejsi, ak by o nich prisli kvoli podvodom v miesani kariet tak by to bolo asi to najhorsie co by sa im mohlo stat
vela ludi ma databazy s milionmi odohranych ruk a nemaju problem spravit statisticku analyzu ci set pride tolko krat ako ma a pod. takze na podvody by sa prislo a dali by sa aj dokazat
kedze herne beru rake a je im jedno kto vyhrava tak by podvodmi v miesani kariet mohli len stratit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
muj nazor
ja si teda myslim,ze manipulovat s rozdavanim karet nemaji on-line herny zapotrebi.Je to jen paranoia pramenici z delsi serie proher.Schvalne si zkus spocitat jen priblizne kolik muze herna kde je denne online kolem 4000 hracu zarobbit:)
- Košík
- Založený: Sep 2007
Re: muj nazor
paranoia to mozno je, ale urcite nie prameniaca zo serie prehier (od cash tables v min. 90% odchadzam z niekolkonasobnym ziskom alebo minimalne s tym cim som prisiel a prehry vo freerolloch su mi ukradnute). hravam cash tables max. 0,05/0,1 USD takze naraz mozem prehrat najviac 10 USD co by az tak netrapilo.
Ale ked uz hovorime o zarobku herni, urcite zarobia viac s tymito ojebmi ako bez nich, pretoze sa viac pretoci (luckeri a fishs maju vacsiu sancu na vyhru a ostatny chcu po takomto ojebe ziskat svoje peniaze spat, takze sa viac hra).
Proste sa mi zdaju nerealne niektore situacie - napr. ked software rozda v jednom kole AA QQ 10,10 a pod a hned v dalsom kole kole urobi nieco podobne, alebo to spravi v cca hodinovom turnaji asi 50-krat. alebo ked mi 3-krat za sebou dojdu rovnake karty, ... keby sa to stavalo raz za cas tak to pochopim, ale stava sa to tak casto, ze to nemoze byt nahoda. a preco sa niektore situacie stavaju v online herniach kazdu chvilu a v reale sa to stane raz za priestupny rok ?
Ale ked uz hovorime o zarobku herni, urcite zarobia viac s tymito ojebmi ako bez nich, pretoze sa viac pretoci (luckeri a fishs maju vacsiu sancu na vyhru a ostatny chcu po takomto ojebe ziskat svoje peniaze spat, takze sa viac hra).
Proste sa mi zdaju nerealne niektore situacie - napr. ked software rozda v jednom kole AA QQ 10,10 a pod a hned v dalsom kole kole urobi nieco podobne, alebo to spravi v cca hodinovom turnaji asi 50-krat. alebo ked mi 3-krat za sebou dojdu rovnake karty, ... keby sa to stavalo raz za cas tak to pochopim, ale stava sa to tak casto, ze to nemoze byt nahoda. a preco sa niektore situacie stavaju v online herniach kazdu chvilu a v reale sa to stane raz za priestupny rok ?
- jojosavi
Re: Re: muj nazor
1. lol na rozdavacie algoritmy
2. respekt tvojmu cash game skillu ked mas 90% ziskovych sessions, ja sa stazka plandzem okolo 60% ;)
2. respekt tvojmu cash game skillu ked mas 90% ziskovych sessions, ja sa stazka plandzem okolo 60% ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.