Jake internetove pripojenie na poker?

Príspevky zo starej diskusie

Jake internetove pripojenie na poker?

Odoslaťod jojosavi 29 Sep 2007 10:20

Byvam v PB, v podnajme koli praci a mam tam zavedene wi-fi. Lenze to v poslednej dobe dost casto vypadava, takze ho chcem zrusit a zaviest DSL.
Jake mate skusenosti s DSL, respektive jake pripojenie pouzivate? Su s DSL nejake problemy? Ked som byval v ZA, mal som chello a to bolo super bez problemov. Ale v tejto hnusnej diere akou PB je, neni ina moznosť ako DSL - sere ma hlavne ta viazanost 18 mesiacov, lebo neviem kolko v PB este budem.
jojosavi

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Jake internetove pripojenie na poker?

Odoslaťod vlade 29 Sep 2007 11:28

Mal som orange edge, to je na hovno, potom chello, to bolo ok, ale odisiel som z BA, tak som si musel dat orange ten novsi modem, tam sa dalo hrat tiez celkom v pohode, teraz mam DSL od t-com, tam boli na zaciatku nejake problemy, teraz je to uz ok, na poker uplne staci.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

-:)

Odoslaťod jonatanko 29 Sep 2007 13:22

drzim palce dobre pripojenie je zaklad -:))) jedno vypadnutie moze stat mnohokrat viacej ao samotny internet na mesiac -:))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

jojo

Odoslaťod yegon 29 Sep 2007 14:43

ja ked som hraval sngcka vo velkom tak som si zabezpecil orange mobilne pripojenie pre notebook ked mi vypadne elektrina alebo net aby som mohol dohrat nudzovo, samozrejme prisiel som na to tym tvrdsim sposobom a.k.a. vypadok netu ked som mal rozohratych 8x 27$ SNG - vtedy som si uvedomil ze radsej dam 600Sk mesacne navyse za zalozne pripojenie aj ked by som ho nemal nikdy pouzit nez aby sa mi toto stalo znova :)

inak mam dsl a funguje to v pohode, chello je samozrejme lepsie ale tu kde byvam nie je dostupne
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 01 Okt 2007 12:39

mam DSL od t-com bol som spokojny ale v poslednej dobe mi to nejak obcas vypadava a vzdy musim restartnut comp... Orange fibernet is our poker future :-)
cstrike22

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

heh

Odoslaťod keso26 01 Okt 2007 17:05

..ja som mal a este stale vlastne mam ako alternativne pripojenie Orange World (predplatenych 5 al. 10MB) cez mobil a raz som si okrem odohrania turnaja stiahol popri tom aj 27MB aktualizaciu adobe, vysledok....na fa. +1000,- Sk :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!