Jake internetove pripojenie na poker?
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Jake internetove pripojenie na poker?
Byvam v PB, v podnajme koli praci a mam tam zavedene wi-fi. Lenze to v poslednej dobe dost casto vypadava, takze ho chcem zrusit a zaviest DSL.
Jake mate skusenosti s DSL, respektive jake pripojenie pouzivate? Su s DSL nejake problemy? Ked som byval v ZA, mal som chello a to bolo super bez problemov. Ale v tejto hnusnej diere akou PB je, neni ina moznosť ako DSL - sere ma hlavne ta viazanost 18 mesiacov, lebo neviem kolko v PB este budem.
Jake mate skusenosti s DSL, respektive jake pripojenie pouzivate? Su s DSL nejake problemy? Ked som byval v ZA, mal som chello a to bolo super bez problemov. Ale v tejto hnusnej diere akou PB je, neni ina moznosť ako DSL - sere ma hlavne ta viazanost 18 mesiacov, lebo neviem kolko v PB este budem.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Jake internetove pripojenie na poker?
Mal som orange edge, to je na hovno, potom chello, to bolo ok, ale odisiel som z BA, tak som si musel dat orange ten novsi modem, tam sa dalo hrat tiez celkom v pohode, teraz mam DSL od t-com, tam boli na zaciatku nejake problemy, teraz je to uz ok, na poker uplne staci.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jojo
ja ked som hraval sngcka vo velkom tak som si zabezpecil orange mobilne pripojenie pre notebook ked mi vypadne elektrina alebo net aby som mohol dohrat nudzovo, samozrejme prisiel som na to tym tvrdsim sposobom a.k.a. vypadok netu ked som mal rozohratych 8x 27$ SNG - vtedy som si uvedomil ze radsej dam 600Sk mesacne navyse za zalozne pripojenie aj ked by som ho nemal nikdy pouzit nez aby sa mi toto stalo znova :)
inak mam dsl a funguje to v pohode, chello je samozrejme lepsie ale tu kde byvam nie je dostupne
inak mam dsl a funguje to v pohode, chello je samozrejme lepsie ale tu kde byvam nie je dostupne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
heh
..ja som mal a este stale vlastne mam ako alternativne pripojenie Orange World (predplatenych 5 al. 10MB) cez mobil a raz som si okrem odohrania turnaja stiahol popri tom aj 27MB aktualizaciu adobe, vysledok....na fa. +1000,- Sk :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.