no by to nebolo spatne ak by som si to vedel napriklad porovnat so sebou ze ja som povedzme 1 v agresivite, 0 v citani protihracov - chapes o tym chcem povedat. Ked by som si vedel nejak porovnat svoj skill s dobrymi hracmi ale kedze stupnica je mi neznama tak neviem. Dalsia vec ktoru si sa myslim je ze dobrym hracom sa stupnica smerom k vrvholu zahustuje - rozdiel medzi 10 a 9 je mensi nez medzi 9 a 8 a zaroven na vrholnom leveli su urovne ktore pre nas blbeckov su nerozoznatelne, pre nas ti hraci mozu na pohlad byt rovnao dobri ale oni vedia o pokri tolko ze vidia na sebe aj inyh chyby ktore my si neuvedomujeme.
neviem co som tym chcel vlastne povedat LOL
proste len tolko ze stale mam z toho clanku zmiesane pocity - ale neber to osobne
hodnotenie slavnych hracov
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: jedna vec ma napadla
:-D, jj to beriem v tom mas pravdu...myslim to ze nam je kvalita medzi 9 a 10 prakticky zanedbatelna, lebo my na tychto hracov prilis nedosahujeme, takze mi moze byt jedno ci ma porazi Phil alebo Gus agresivnou hrou. Ide len vlastne o to ktory hrac je ako dobry v niektorych veciach, nasiel som samozrejme aj dalsie vecii, ktore by sa dali porovnavat ako - blufovanie, hra proti silnym hracom, atd...len som ich nevedel porovnat z viac zdrojov, tak by to nebolo moc objektivne a napriklad hra proti silnym hracom je v podstate pre nas nepodstatna.....
Tazko by sa mi porovnavala hra napriklad Vladeho s tymito hracmi, pretoze som ich nevidel hrat tak casto ako Vlada ci Terteusa, respektive niektorych vobec /iba ukazky handov/. Preto tam nie je hodotenie ziadnych slovakov a cechov, ale pri maximalnej moznej 10 vlastne porovnanie najlepsich hracov medzi sebou.....
Keby som k tomu mal prirovnat seba /preto seba aby sa nikto neurazil, budem hovorit iba seba/, aj ked ako vravim tazko sa prirovnavaju nezavisle zdroje ktorych znamky som spriemeroval a moje pocity ale asi takto by som to dal -
Agresívna hra 1, NL Holdem Turnaj 4, Sebaovládanie 6, Čítanie protihráčov 7
To ale len tak na okraj a ak by bola stupnica taka, ze by som hodnotil len hracov ktorych som na zivych turnajoch videl /cize by bola 10-tka za to co som videl najlepsie na vlastne oci/, tak tym padom by bolo lahsie dosiahnut maximum /10/ a znamkovanie by bolo aj u mna ine. Ale ked to zoberiem v s prizmuernymi ocami na seba, tak by som sa ohodnotil asi takto, cim som poodhalil niektore svoje slabiny na ktorych popracujem aj prednosti /vela veci sa nastastie neznamkuje :) v clanku, poodhalil by som toho viac/
A sorry za nie najpriatelskejsiu reakciu, ale nespal som celu noc /boli sme na timovom turnaji, skoncili sme druhy z devetnastich/, ledva som hladel na monitor. Akoze my sa snazime robit z kazdeho rozku trosku - informovat, pomahat, davat zaujimave statistiky, rozhovori, promo akcie herni, atd atd....Proste vieme, ze nie vsetko kazdemu musi sadnut...Takze sry a snad si proti sebe niekedy zahrame :) GL
Tazko by sa mi porovnavala hra napriklad Vladeho s tymito hracmi, pretoze som ich nevidel hrat tak casto ako Vlada ci Terteusa, respektive niektorych vobec /iba ukazky handov/. Preto tam nie je hodotenie ziadnych slovakov a cechov, ale pri maximalnej moznej 10 vlastne porovnanie najlepsich hracov medzi sebou.....
Keby som k tomu mal prirovnat seba /preto seba aby sa nikto neurazil, budem hovorit iba seba/, aj ked ako vravim tazko sa prirovnavaju nezavisle zdroje ktorych znamky som spriemeroval a moje pocity ale asi takto by som to dal -
Agresívna hra 1, NL Holdem Turnaj 4, Sebaovládanie 6, Čítanie protihráčov 7
To ale len tak na okraj a ak by bola stupnica taka, ze by som hodnotil len hracov ktorych som na zivych turnajoch videl /cize by bola 10-tka za to co som videl najlepsie na vlastne oci/, tak tym padom by bolo lahsie dosiahnut maximum /10/ a znamkovanie by bolo aj u mna ine. Ale ked to zoberiem v s prizmuernymi ocami na seba, tak by som sa ohodnotil asi takto, cim som poodhalil niektore svoje slabiny na ktorych popracujem aj prednosti /vela veci sa nastastie neznamkuje :) v clanku, poodhalil by som toho viac/
A sorry za nie najpriatelskejsiu reakciu, ale nespal som celu noc /boli sme na timovom turnaji, skoncili sme druhy z devetnastich/, ledva som hladel na monitor. Akoze my sa snazime robit z kazdeho rozku trosku - informovat, pomahat, davat zaujimave statistiky, rozhovori, promo akcie herni, atd atd....Proste vieme, ze nie vsetko kazdemu musi sadnut...Takze sry a snad si proti sebe niekedy zahrame :) GL
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
tak teda
skusim aj ja - ja by som sa (ak som stupnicu pochopil aspon zhruba spravne) ohodnotil asi takto
agresivna hra - 4
nlhe turnaj - 4
sebaovladanie - 8
citanie protihracov - 2
i ked napriklad agresivna hra sa da hodnotit z mnohych pohladov
- agresivny pred flopom
- agresivny po flope
- cista agresivita - akoze to moze mat aj lama ktora na kazdom flope ide all in nezavisle na svojivh kartach
- vyuzitie agresivity - schopnost hrat vela ruk a vdaka dobremu citaniu protihracov na tom vyhravat chipy vo velkych potoch a nie prehravat
agresivna hra - 4
nlhe turnaj - 4
sebaovladanie - 8
citanie protihracov - 2
i ked napriklad agresivna hra sa da hodnotit z mnohych pohladov
- agresivny pred flopom
- agresivny po flope
- cista agresivita - akoze to moze mat aj lama ktora na kazdom flope ide all in nezavisle na svojivh kartach
- vyuzitie agresivity - schopnost hrat vela ruk a vdaka dobremu citaniu protihracov na tom vyhravat chipy vo velkych potoch a nie prehravat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
taky sem teda napisu....pro Roye:)
agresivni hra-kdyz sem nasranej 10, kdyz sem v klidu 1
NLHT- 10 kdyz se soustredim na svoji hru. 1 kdyz me nekdo nasere hraju jak lama cokoliv...
Sebeovladani-6 kdyz sem v klidu,jak me nekdo nasere -4...
Cteni protihrace- 6-7 dle casu straveneho s hracem u jednoho stolu.
NLHT- 10 kdyz se soustredim na svoji hru. 1 kdyz me nekdo nasere hraju jak lama cokoliv...
Sebeovladani-6 kdyz sem v klidu,jak me nekdo nasere -4...
Cteni protihrace- 6-7 dle casu straveneho s hracem u jednoho stolu.
- Romanicco
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.