sbrugby - aj tak sa da
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: Re: hm
podla teba kto prehrá 3 milion dolárov si to vybudoval poctivou hrou.3 milony je obrovsky peniaz ale pre neho asi nie ked mu nechýbajú.Townsed je najbohatčšia dinastia v USA .a nepresviečaj že mu bolo luto 50 dol. ked 3 mil prehrá len tak.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
lol
3 miliony na 1/2k je 15 buyinov to je uplne pohodovy downswing, okrem toho pokial viem tak par dni predtym vyhral nejak okolo 1.5-2M takze to tiez pomoze
medzi tymi 50$ a 3M$ boli dva roky ako to mozes porovnavat?
ked hras 0.25/0.5 limit tak 50$ pre teba moze byt vela ale ked ides hore tak si postupne musis zvyknut na vacsie prehry
akoze lol na to co tu pises, podloz to niecim, daj linku na nejaky clanok alebo info o tom ze je to syn miliardara alebo ze vykradol banku ked sa to podla teba neda zarobit "poctivou" hrou
medzi tymi 50$ a 3M$ boli dva roky ako to mozes porovnavat?
ked hras 0.25/0.5 limit tak 50$ pre teba moze byt vela ale ked ides hore tak si postupne musis zvyknut na vacsie prehry
akoze lol na to co tu pises, podloz to niecim, daj linku na nejaky clanok alebo info o tom ze je to syn miliardara alebo ze vykradol banku ked sa to podla teba neda zarobit "poctivou" hrou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: lol
jeho otec je majitel napr.Townsed hotels,výroba lietadiel towsend.preto hovoril že navštívil otca lebo žije v monte carle a v niektorom interwiu spomenul že otvárili tam nový hotel.ale nebudem ta presviedčať,lebo poctivý ludia prehrajú 3 melony a nič sa nedeje.
-
Re: Re: lol
townsend je aj mesto a aj bezne meno, to ze sa nieco vola townsend hotels alebo townsend air neznamena ze to patri sbrgubyho otcovi, daj link kde si to vycital rad sa dozviem nieco nove, ja som take nieco nikde nevidel spomenute a hladal som aj na googli teraz a nic som nenasiel, dokonca ani firmu ktora by sa volalal townsend hotels, pod tymto klucovym slovom som nasiel len zoznam hotelov v tomto meste
a ano ked poctivy clovek vyhra 10M v pokri moze si dovolit prehrat 3M, urcite z toho nebude nadseny , btw neviem kde si zobral ze mu to nevadi, v blogu pise ze z toho bol na prasky a ze to bol najhorsi downswing jeho zivota a ty tu o tom pises ako keby pokrcil plecami a ze ok nic sa nedeje, otec mi posle miliardu alebo dve
a ano ked poctivy clovek vyhra 10M v pokri moze si dovolit prehrat 3M, urcite z toho nebude nadseny , btw neviem kde si zobral ze mu to nevadi, v blogu pise ze z toho bol na prasky a ze to bol najhorsi downswing jeho zivota a ty tu o tom pises ako keby pokrcil plecami a ze ok nic sa nedeje, otec mi posle miliardu alebo dve
-
Re: Re: Re: lol
http://www.townsendhotel.com/
-
Re: Re: lol
jj je to tak. Proste tenhle typek to hraje jen pro zabavu a love jsou mu ukradeny fajn hraje to dobre a se ziskem ale kdyz cloveka vubec nezamrzi prohrat 3mil dolaru tak nevim,nevim slysel jsem ze profiky jako negreanu hellmuth uz zamrzi kdyz prohrajou 50K dollaru a to protoze nechteji prohravat pac se tim zivy a podle me Townsend se tim nezivy on se tim bavi!
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: lol
hm a preco sa asi ten hotel vola townsend hotel? Zeby preto ze je na adrese
One Hundred Townsend Street? Myslel som ze mas nieco lepsie.
EPT - odkial beries ze mu nevadilo prehrat 3M? Hellmuth prehra za noc 500k v chinese pokri, negreanu ked bol v big game v minuse 1M tak vsetcia si z neho robili srandu ze to bolo prvy krat ked je 1M v minuse. Je to proste bezne - poker nie je sach nemozes vela vyhravat bez toho ze by si aj vela prehraval.
One Hundred Townsend Street? Myslel som ze mas nieco lepsie.
EPT - odkial beries ze mu nevadilo prehrat 3M? Hellmuth prehra za noc 500k v chinese pokri, negreanu ked bol v big game v minuse 1M tak vsetcia si z neho robili srandu ze to bolo prvy krat ked je 1M v minuse. Je to proste bezne - poker nie je sach nemozes vela vyhravat bez toho ze by si aj vela prehraval.
-
Re: Re: Re: Re: Re: lol
a to ta nenapadlo ze ulica nese nazov po nich.a hotelov tym nazvom a inych je 30.ale kto tvrdi ze 50 dolarov prehral a mal nervy a 3milion prehrat je normalne po dvoch rokoch nie je ocom dalej hovorit.si donho zahladeni a nic ine nevidis.*IN LOVE*
-
Re: lol
ja sa necham presvedcit ale daj mi nejaky link kde sa docitam o tom ze jeho tatko je miliardar a patria mu tie hotely. zatial tu len kvakas ze vsetko v amerike patri townsendovcom ale to su len tvoje slova, presvedc ma nejako rozumne a nie tym ze ulica sa po nich vola, lol
-
Re: Re: Re: Re: Re: lol
lol tak zaprvi vim ze jim to vadi ty love prohrat pac pokud jim to nevadi tak to nejsou normalni lidi i bohatyho cloveka nasee kdyz prohraje love, to je asi jasny a navic jsem videl pred casem interwiev s Danielem kde to rika! A navic yegon ty jsi tady zatim taky neposlal zadnej link k tomu abych uveril ze Townsend si dal nejdriv 50 dollaru deposit pak prohral a pak z 300stovek udelal miliony. A pokud to nekdo napsal tak odkud to vzal? No a pokud to rekl sam Townsend tak ja toho muzu rict taky hodne! Ja bych se na to vsechno vysral at si dela kazdej co chce stejne tyhle hraci jako NEgreanu nebo HEllmuth uz z pokeru nezijou spis ze vseho kolem reklama atd. Navic maj sponzory kteri jim vsechno plati, nema cenu tady diskutovat dal.
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.