sbrugby - aj tak sa da
Počet príspevkov: 42 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
no jo
svoj povodny prispevok som napisal ako motivaciu ludom ze je mozne sa prepracovat z najnizsich stakov az uplne hore, neviem preco sa vy dvaja tu musite predvadzat a na vymyslenymi tvrdeniami dokazovat ze to nie je mozne
tu su linky ktore si chcel, kto ma zaujem moze si precitat viac:
http://forumserver.twoplustwo.com/showflat.php?Cat=0&Number=6119057&an=0&page=3#Post6119057
http://www.cardrunners.com/members/index.php?option=com_mamblog&Itemid=29&task=show&action=user&id=1617
tu su linky ktore si chcel, kto ma zaujem moze si precitat viac:
http://forumserver.twoplustwo.com/showflat.php?Cat=0&Number=6119057&an=0&page=3#Post6119057
http://www.cardrunners.com/members/index.php?option=com_mamblog&Itemid=29&task=show&action=user&id=1617
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: no jo
Takze presne jak sem rekl, nekdo nekde neco napsal...... a pokud to rekl on tak sorry ale rikat muzeme vischni hodne proste neverim tomu ze depositnul 50 dollaru byl nasranej ze je prohral pak depositnul 300 a uz nuikdy nepotreboval love za pul roku se vypracoval na nejvyssi limity a je ted diky tomu milionar! NEVERIM! Mozna mel software a videl hracum do karet nebylo by to nic novyho :D
Ten borec proste mel love a slo mu to proto postupoval tak rychle!
Ten borec proste mel love a slo mu to proto postupoval tak rychle!
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: no jo
mazanek potreboval zahnat nudu :D
- EPT
Re: Re: Re: no jo
navic jak se ted ukazalo na PS a Absolute tak na nejvyssich limitech se pekne podvadi! Od tedka neverim online pokeru
- EPT
Re: Re: Re: Re: no jo
akoze co uz k tomu povedat - LOL cely svet mu veri a ty nie, hm asi mas pravdu LOL
-
Re: Re: Re: Re: Re: no jo
LOL "cely svet mu veri" :D:D:D
Tak to je hlaska! Ja osobne neverim nikomu koho neznam!
Tak to je hlaska! Ja osobne neverim nikomu koho neznam!
- EPT
yegon
to myslel dobre - chcel povzbudit zacinajucich hracov,ze sa da zacat aj od piky a dostat sa daleko.
Druha vec je ci konkretne ten priklad je pravdivy ale myslim,ze to je vedlajsie.
Hlavne je ,ze ten PRINCIP je pravdivy.Aj ja som zacal v marci uplne z nuly na freeroloch
a dnes mam bankroll 2000$.A to sa pokladam teda za dost slabeho hraca zatial a venujem sa pokru tak 20 hodin do tyzdna.
Druha vec je ci konkretne ten priklad je pravdivy ale myslim,ze to je vedlajsie.
Hlavne je ,ze ten PRINCIP je pravdivy.Aj ja som zacal v marci uplne z nuly na freeroloch
a dnes mam bankroll 2000$.A to sa pokladam teda za dost slabeho hraca zatial a venujem sa pokru tak 20 hodin do tyzdna.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: Re: Re: no jo
ver mi yegon že nie si svet,aj ked sa za to pokladáš.a tvoje ukážky na starých fórumov majú nulovú vypovedatelnú hodnotu.čo tam ludia trepú sú tvoje svetovo 100% informácie.a to že hral na nízkych limitov nikto nepoprel,ale aké dával vklady skor a neskor nik nevie.a to že z 50 dol. urobil miliony veríš hádam len ty.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
no
nie som svet, neviem co mas furt so mnou nepisem tu o sebe ale o jednom z najuznavanejsich online cash game hracov. Mne je jedno nech si kazdy veri tomu co chce, mam problem len s ludmi ktori automaticky niekoho oznacia za klamara proste len preto ze sa chcu urobit zaujimavymi a vseveducimi a ked potom pride na lamanie chleba tak nemaju svoje vymyslene tvrdenia cim podopriet
-
Počet príspevkov: 42 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.