sbrugby - aj tak sa da
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ano?
keby si napisal ze tomu neveris tak to beriem
ale naco si vymyslas veci ako ze je syn miliardara a natlacil do pokru miliony. Nemas to nicim podlozene, vygooglis prvy hotel co ma podobne meno a vydavas ho za ich majetok. Len sa zamotavas do vlastnych klamstiev.
Pises sem aby si sa mohol hadat alebo aby si vyjadril svoj nazor? Na vyjadrenie svojho nazoru si nemusis vymyslat "dokazy".
ale naco si vymyslas veci ako ze je syn miliardara a natlacil do pokru miliony. Nemas to nicim podlozene, vygooglis prvy hotel co ma podobne meno a vydavas ho za ich majetok. Len sa zamotavas do vlastnych klamstiev.
Pises sem aby si sa mohol hadat alebo aby si vyjadril svoj nazor? Na vyjadrenie svojho nazoru si nemusis vymyslat "dokazy".
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to fidelko
Ja zacinal taky na freerollech a mam ted 1 000 000dollaru :-) jak rikam kazdej muze rikat co chce. Pokud nemas love tak to v pokeru nedotahnes nikdy takhle nahoru. Muj nazor
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to fidelko
ja tomu ze sa to da aj bez vela penazi verim, takych ludi co to dokazali je vela a ja ako optimista som nakloneni im verit
okrem toho podla mna ked zacina clovek od malych levelov tak kym sa na tom ktorom leveli nauci hrat to chvilu trva 50-100k ruk urcite a za tolko ruk vacsinou clovek zarobi dostatok penazi na dalsi level, Ked len skocis s vela peniazmi na vysoky level tak asi velmi vela prehras a len malemu percentu ludi sa podari udrzat a zacat zarabat. To je zasa moj nazor.
okrem toho podla mna ked zacina clovek od malych levelov tak kym sa na tom ktorom leveli nauci hrat to chvilu trva 50-100k ruk urcite a za tolko ruk vacsinou clovek zarobi dostatok penazi na dalsi level, Ked len skocis s vela peniazmi na vysoky level tak asi velmi vela prehras a len malemu percentu ludi sa podari udrzat a zacat zarabat. To je zasa moj nazor.
-
to ept
conter strike tu niekde minule ukazal ako vyhral uz neviem presne za aku dlhu dobu z jedneho dolara na i4pokri nieco cez 1000 dolarcou takze asi tak o tom ze bez penazi sa neda vyhrat..:-))
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: to EPT
nebo mit dobry vychytavky jako napr. POTRIPPER a videt karty tech druhych ze?! No zajimalo by me co ten CounterS. pouziva za softw. :D
- EPT
aky softver pouziva cstrike?
mozno mozog, niektori ludia to vraj maju :) ale tomu ja uverim az ked to u niekoho uvidim v praxi
-
Re: Re: to EPT
jinak tady mas moje statistiky sice nic moc ale snazim se
http://officialpokerrankings.com/P****Stars/vlsd/poker/results/00B5450A25FF4C209F24C79FFD9EA21D.html?t=2
http://officialpokerrankings.com/P****Stars/vlsd/poker/results/00B5450A25FF4C209F24C79FFD9EA21D.html?t=2
- EPT
slusny rozsah
jeden den turnaj s buyin 3.5$ a hned dalsi den 1050$ wow to je hrube zrno
no vela stastia, ked sa na takom turnaji zadari tak to bude slusne
aj ked tebe je to jedno asi ked mas milion dolarov ;)
no vela stastia, ked sa na takom turnaji zadari tak to bude slusne
aj ked tebe je to jedno asi ked mas milion dolarov ;)
-
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.