Profiliga

Príspevky zo starej diskusie

Profiliga

Odoslaťod acvonmilan 30 Okt 2007 22:28

Dekuji vsem, kteri mi drzeli palce...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Profiliga

Odoslaťod acvonmilan 30 Okt 2007 22:30

Potreboval jsem dneska skoncit na 3. miste abych se dostal na celkove druhe. A nemam slov... 4 left, dva bohaci, ja a jeden skoro na mizine. Jsem na bb A 6 souper samo allin - ja musel call. On ukazal K 5. Az do riveru vsechno v poradku. Tou vyhrou bych si hodne pomohl (v te fazi uz je i vysoke ante), jenze bohuzel - na river K! To uz neni preci normalni, aby se mi tohle delo. Z deseti her devetkrat ojeb na river... :-(
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

ved

Odoslaťod fidelko 31 Okt 2007 11:44

si druhy*THUMBS UP*
ked sa ide preflop all-in,tak je uplne jedno ci ta pochova prva karta alebo river
ine je ak po flope vedies a potom ta river pochova-to je frustrujuce:(
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: ved

Odoslaťod acvonmilan 31 Okt 2007 13:34

Jsem druhy ale jen podle abecedy :-D Oni bohuzel neberou ohled na vyssi pocet vyher, zlate OPT v tomto hledisku...
Ja vim ze to je loterie, ale presne jak rikas, kdyz te popravi az river, tak to boli nejvic. Ale mel jsem i jednou "trosku" stesti. V ruce QQ prehazel jsem se allin s manikem ktery ukazal A Q - a samozrejme na flopu hned A! To uz jsem opravdu myslel, ze je konec - a ejhle, na river zbyvajici Q :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

sa

Odoslaťod fidelko 31 Okt 2007 13:50

mi zda,ze pred casom uz si chcel koncit s pokrom;:-!
toto asi bude nova motivacia,ved zhruba kazdy treti turnaj si bol na FT,nie?8-)
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: sa

Odoslaťod acvonmilan 31 Okt 2007 14:30

Vsak jsem taky krome dvou nebo tri turnaju hral kazdy den, pritom i kdybych dneska uhral final a mel vsech 10 umisteni na final tak mi to nebude stacit na prvni misto. Ja myslim ze od zitrka zase nebudu muset poker par dni videt, protoze fakt nejsem takovy nadsenec abych jej hral kazdy den a to jsem ted musel - takze obavam se, ze to nebude nova motivace, ale spis naproste presyceni... *SLZA*

Nejvic mne stejne mrzi, ze jsem kvuli tomu musel odepsat OPT, protoze se prekryvala herna...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

AC

Odoslaťod keso26 31 Okt 2007 15:28

..pozrel som si tabulku a drzim Ti moc palce, na prve to uz pravdepodobne nebude, ale druhe musis mat, drz sa !!! GL *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: AC

Odoslaťod acvonmilan 31 Okt 2007 16:11

Diky za podporu dneska se rozhodne. Prvni misto uz nemuzu mit ani teoreticky... horsi je, ze ten DRYOcopulos co je 4. tak prepisuje hodne slaby vysledek - takze pokud bude hrat tak jako posledni dny kdy konci pravidelne nahore, tak mne odsune :-( Nejhur muzu byt paty, ale to by se musely sejit vsechny zle okolnosti, to si nechci ani pripoustet :-) Budu proste dneska hrat jako vcera - cekat na TOP10 a takove kombinace praskat allin, bud anebo...

Jen vcera byl rebuy a 5x nebo dokonce 6x jsem jej vyuzil - to dneska bude horsi tanec smrti... :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

vcera

Odoslaťod cercerBTS_SK 31 Okt 2007 19:25

ja som sa vcera zabaval....
sorry za ten koniec, ale uz som musel ist na pivo
cercerBTS_SK

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

dnes

Odoslaťod cercerBTS_SK 31 Okt 2007 19:33

no nejak si skoro dnes skoncil
cercerBTS_SK

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!