Profiliga
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Profiliga
Dekuji vsem, kteri mi drzeli palce...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Profiliga
Potreboval jsem dneska skoncit na 3. miste abych se dostal na celkove druhe. A nemam slov... 4 left, dva bohaci, ja a jeden skoro na mizine. Jsem na bb A 6 souper samo allin - ja musel call. On ukazal K 5. Az do riveru vsechno v poradku. Tou vyhrou bych si hodne pomohl (v te fazi uz je i vysoke ante), jenze bohuzel - na river K! To uz neni preci normalni, aby se mi tohle delo. Z deseti her devetkrat ojeb na river... :-(
-
Re: ved
Jsem druhy ale jen podle abecedy :-D Oni bohuzel neberou ohled na vyssi pocet vyher, zlate OPT v tomto hledisku...
Ja vim ze to je loterie, ale presne jak rikas, kdyz te popravi az river, tak to boli nejvic. Ale mel jsem i jednou "trosku" stesti. V ruce QQ prehazel jsem se allin s manikem ktery ukazal A Q - a samozrejme na flopu hned A! To uz jsem opravdu myslel, ze je konec - a ejhle, na river zbyvajici Q :-D
Ja vim ze to je loterie, ale presne jak rikas, kdyz te popravi az river, tak to boli nejvic. Ale mel jsem i jednou "trosku" stesti. V ruce QQ prehazel jsem se allin s manikem ktery ukazal A Q - a samozrejme na flopu hned A! To uz jsem opravdu myslel, ze je konec - a ejhle, na river zbyvajici Q :-D
-
Re: sa
Vsak jsem taky krome dvou nebo tri turnaju hral kazdy den, pritom i kdybych dneska uhral final a mel vsech 10 umisteni na final tak mi to nebude stacit na prvni misto. Ja myslim ze od zitrka zase nebudu muset poker par dni videt, protoze fakt nejsem takovy nadsenec abych jej hral kazdy den a to jsem ted musel - takze obavam se, ze to nebude nova motivace, ale spis naproste presyceni... *SLZA*
Nejvic mne stejne mrzi, ze jsem kvuli tomu musel odepsat OPT, protoze se prekryvala herna...
Nejvic mne stejne mrzi, ze jsem kvuli tomu musel odepsat OPT, protoze se prekryvala herna...
-
Re: AC
Diky za podporu dneska se rozhodne. Prvni misto uz nemuzu mit ani teoreticky... horsi je, ze ten DRYOcopulos co je 4. tak prepisuje hodne slaby vysledek - takze pokud bude hrat tak jako posledni dny kdy konci pravidelne nahore, tak mne odsune :-( Nejhur muzu byt paty, ale to by se musely sejit vsechny zle okolnosti, to si nechci ani pripoustet :-) Budu proste dneska hrat jako vcera - cekat na TOP10 a takove kombinace praskat allin, bud anebo...
Jen vcera byl rebuy a 5x nebo dokonce 6x jsem jej vyuzil - to dneska bude horsi tanec smrti... :-D
Jen vcera byl rebuy a 5x nebo dokonce 6x jsem jej vyuzil - to dneska bude horsi tanec smrti... :-D
-
vcera
ja som sa vcera zabaval....
sorry za ten koniec, ale uz som musel ist na pivo
sorry za ten koniec, ale uz som musel ist na pivo
- cercerBTS_SK
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
dnes
no nejak si skoro dnes skoncil
- cercerBTS_SK
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.