Rozdavanie kariet v OnlineHernach

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Nahodne rozdavanie kariet v podani Expektu

Odoslaťod acvonmilan 05 Nov 2007 10:43

Na takove allin magorky je nejlepsi si pockat, callnout se silnou rukou. Ale neni pak nic horsiho nez hrat AA vs. treba jeho 3 6 pri flopu kdy dostane postupku, to je k vzteku urcite. Ale zase je sance se sikovne znasobit. Ale takovym stylem turnaj nevyhraje, coz jak pisete ani nevyhral, takze dobre mu tak :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Nahodne rozdavanie kariet v podani Heavenu

Odoslaťod TuKE 05 Nov 2007 11:37

Toto som hral tri dni dozadu.
Bol som už docela v pluse, bol to NL10 a tak som skúšal hrať ako jeden nemenovaný manažér pokrového klubu ]:-> :-D maniac style, proste hociaká trošku lepšia ruka za hocikoľko :-))

Tu sú výsledky, s čím sa dá poraziť vysoký pár:
http://tuke.org/kos/j9_kk.jpg
http://tuke.org/kos/k6_kk.jpg
http://tuke.org/kos/65_aa.jpg

Dlhodobo takto nehrávam, ale občas, keď som v pluse a chcem rozhýbať tight vody stoly, tak sa začnem trošku blázniť, skúšam, čo to dá a bavím sa na hneve prísediacich, hlavne jeden bol niečo ako Lizu, proste mi tam začal nadávať na Slovesko, na mesto, na všetko a dosť to nezvládal :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: Nahodne rozdavanie kariet v podani Heavenu

Odoslaťod keso26 05 Nov 2007 12:00

..ak to bol ten druhy, tak sa ani nedivim, kedze sa nedokazal rozlucit s KK na turne, kde je overcard a taktiez hrozba flush a nemal ani krala vo farbe, no a na river uz ani nehovorim, tam sa ktomu pridala aj postupka, to by som polozil uz aj ja :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

a dalsia chyba

Odoslaťod keso26 05 Nov 2007 12:02

..no bet na flope, hm
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Rozdavanie Kariet

Odoslaťod Andrej 05 Nov 2007 16:19

Ja ked si prezriem svoju hand history za viac ako 100 tis. hands - tak vsetky kombinacie maju percentulanu uspesnost +- presne podla toho ako by to malo byt podla pravdepodobnosti
(hravam na Titane)
Samozrejme, ze sa ti moze stat ze prehras s AA aj tri krat po sebe, ale ked odohras relavantnu vzorku hands az potom mozes posudzovat ci nieco je alebo nie je v poriadku, napr. 10 tis. hands - je strasne mala vzorka a napriklad sa neda ani posudit ci si skutocne dobry hrac.

Variancia v pokri dost skresluje vysledky, ale iba z kratkodobeho hladiska - dobre si je prestudovat knihu napr. The Mathematics of poker a zistis viac

Co sa tyka toho za na CDpokri nie je zadny online Pro - tak to sa velmi mylis. Napr. hrac. 2eazy ked ma dobry den tak vyhra aj 20 tis. dollarov
Je vsak pochopitelne ze vyhry v herniach ako je Titan, CDpoker... sa nedaju porovnavat v vyhrami, ktore dosahuju hraci napr. na fulltilte ale to je sposobene tym, ze na titane nie je tolko hracov, ktory hravaju take vysoke limity. Na titane sa maximalne hrava NL 5000 (blinds 25/50), ale napr. na fulltilte sa hrava bezne NL 40 000 a 60 000, takze to je rozdiel. Najvacsi profici pojdu hrat tak kde je traffic na ich leveloch.

Odkaz na Lizu84 citaciu ale aj vysvetlenie:
http://www.thepokerbank.com/is-online-poker-rigged.html
Andrej

Re: Rozdavanie Kariet

Odoslaťod 7castle 05 Nov 2007 18:30

Andrej, vyborny post.

Neuveritelne vela ludi tu podlieha roznym dojmom. Matematika proste funguje a vzorka musi byt poriadna, aby to davalo zmysel. Okrem toho maju ludia strasen selektivnu pamat, nepamataju si situacie, ked vyhraju X coinflipov po sebe, alebo im pride 2% river, ale kazdu blbu prehru si pamataju.

S tym suvisia aj vsetky ostatne veci, ake presadzanie hracov - no iste ze raz za cas sa stane, ze pri stole sedia prvi 4 a pri inom zas nikto z top 10, ale to je normalne. Takze radim prestat verit v nadprirodzene sily, a trosku to brat realne.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Re: re TUKE

Odoslaťod 7castle 05 Nov 2007 18:32

Inak Tuke, ty si ten taky ten nadmerne ukecany tuke co bol napr. minuly mesiac v Alline na 3000 freezoute, alebo existuju viaceri Tuke-ovia?;-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod yegon 05 Nov 2007 23:26

jo ukecany to on je

je to asi jediny hrac ktory moze byt naraz (vdaka telesnym rozmerom) small blind aj big blind a este aj kusok buttonu :) takze ak sedel naraz na dvoch stolickach a este
pretrcal kusok do kazdej strany tak to je on :)

dalsie poznavacie znamenia:
- v noci sa pocurava
- hra poker kratsie nez Lizu
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod cstrike22 05 Nov 2007 23:49

dalsie poznavacie znamenie:
v rakusku v ccc si dal najprv gordon blue, velky jak praha, o chvilku nejaku cinu a za nejaky cas este palacinky.. Nasleduj svoj hlad :-D
cstrike22

Re: Re: Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod TuKE 06 Nov 2007 08:49

Strike, ešte si zabudol aj na banán a hrušku :-D

Yo, som to ja.
7castle a kto si ty?
Neskončil si na tej 3k náááhodou druhý?
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!