Rozdavanie kariet v OnlineHernach

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod 7castle 06 Nov 2007 12:30

Fuuha, tak vidim, ze si nielen nadmieru ukacany ale aj rovnako bystry...

Hej, to som ja ten dilinko, lucker etc. *JOKINGLY*

Vidime sa znovu v sobotu?

A vobec, ide este niekto iny odtialto? Yegon, Cstrike, celkom rad by som vas stretol live na turnajoch, ktore su len jeeemne nad moj bankroll;-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod TuKE 06 Nov 2007 13:16

Nj, zas veľa ľudí, čo reraisujú z UTG A3 na 9 násobok BB tam nebolo ]:->
Som zvedavý, či sa ti podarí ten luck obhájiť
:)
Či prídem netuším, v sobotu sa hrá Slovenský pohár, toe taká súťaž v biliarde a začína to o desiatej v Nitra, neviem, či sa stihnem vyspať ak by som šiel na turnaj. Uvidím, či vo mne zvíťazí gambling alebo biliard :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

tuke

Odoslaťod yegon 06 Nov 2007 13:34

myslim ze biliard v tvojom podani je tiez gambling tuke ]:->
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: tuke

Odoslaťod TuKE 06 Nov 2007 13:36

ehm, to hovorí ten pravý, čo netrefí rovnú gulu pred dierou na 40 cm? :-D:-D:-D
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re TUKE

Odoslaťod 7castle 06 Nov 2007 17:44

Hehe, len pre poriadok by som dodal, ze som reraisoval hraca, co dal 3BB raise na A4... a potom s touto monster rukou calloval moj reraise, takze som mal celkom dobry feeling, ze ide o nezdravu agresiu...;-)
7castle

Re: 7castle

Odoslaťod TuKE 07 Nov 2007 08:52

On raiseol na pozíciu, lebo bol blízkou buttonu, ty si ho reraisol, on dorovnal, zrazu si sa ocitol OOP s A3. Na flope si hitol tuším stredný pár a check-calloval si, na turne prišla vysoká, tak ste checkli a na konci sa spároval top pár a ty si dorovnal all-in s tou trojkou.
Proste nemal si ani netušenia, kde sa v tej hande nachádzaš, či si popredu alebo pozadu, čo bolo na tvojom výraze aj dosť vidno.
A pak si si hodil mincou v hlave mincou a padol call :-D
Ale v pohode, ja som sa bavil :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: tuke

Odoslaťod yegon 07 Nov 2007 09:11

mas pravdu tuke ale ja sa na slovensky pohar nechystam :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: 7castle

Odoslaťod 7castle 07 Nov 2007 12:40

Ja som sa tiez bavil... len co som rozdychal ten call, no a potom este na konci:)

Zabavne si vyberas, co sa ti hodi... chalan bol oproti mne, takze aspon 2 od buttonu... ale povedzme, ze to bol pozicny raise. Po reraise z UTG od hraca, ktoreho nepoznas, je hadam rozumne foldnut, nie? Ved co moze mat, AK alebo par vyssi ako 4... Takze v prvom rade, ja som ratal, ze foldne, co mal jednoznacne spravit.

Ak by nefoldol, tak by som to hral iba pri silnom flope. Co cert nechcel, dost som flushdraw (co ti tak trochu uslo) plus tie 3. Mal som odds na call na flope, nikam som sa nehnal na turne, no a na riveri dal dost cudny bet nieco na urovni potu - hoci nedoslo nic, co by mu mohlo helfnut. Iste, ze som presne nevedel, kde som (lebo to len ty to vies uuuplne presne a vzdy), ale spatnou analyzou betovania som usudil, ze ma nieco ako AQ, takze ho nic netrafilo a som vpredu. Bolo to tesne ale vyslo to. *JOKINGLY*

Ja mam teda dost daleko od toho, aby som machroval nejakou super hrou alebo vysledkami, ale mam aspon tolko rozumu, aby som nepodcenoval protihracov po 1-2 hrach, ktore by som hral inak...

Uz nech je tu ta sobota zas, tesim sa na dobry poker;-)
7castle

Re: Re: Re: 7castle

Odoslaťod TuKE 07 Nov 2007 14:23

Ja som sedel na SB a on sedel oproti mne, tzn. na mojej polovici stole, medzi nami sedel ešte jeden max. dvaja ľudia, tzn. sedel jednu, max. 2 pozície pred buttonom a keďže všetci zahodili, tak sa dá predpokladať, že tým jeho raiseom si vytvorí pozíciu, ak zahodí aj button.

Podľa teba je chyba, že on docalluje tvoj bet, ktorý len tak mimochodom tvoril skoro 15-20% tvojho stacku. , btw. si betol 1800 zo stacku 10000+/-, čiže riskuješ skoro 20% stacku, len na to, aby si ukradol blindy a jeden štandardný bet.
To, že on to dorovnal je blbosť, ale to čo si spravil ty, je OK?
Keď chceš niečo reprezentovať, tak to nabudúce skús reprezentovať aj po flope ;-)

Po flope si OOP, ten FD som nevidel, ale pokiaľ hitnem pár + FD môžem si dovoliť betnúť, ty si check calloval, nič si sa nedozvedel = ešte stále netušíš kde si.
Okrem AQ môže byť jeho ruka aj stredný pár (55-99), AJ, J9, JT, JQ, pri niektorých ľuďoch tam aj KJ alebo 67/78suited a preto sa mu tak ťažko dorovnávalo pred flopom, pretože si myslel, že máš serióznu handu.
Na turne prišiel J, ty check, lebo si OOP a nevieš čo spraví on. Teraz ťa on môže easy vytlačiť, on chech.
Na river sa spárujú sedmičky, FD neprišiel.
Ten jeho bet nebol na úrovni potu, bolo to možno tak 50% potu, lebo ste si dali PF 1800x2 + na flope 2400 a na konci mu zostalo nejakých 4500 tuším. bol jeho all-in ak si si nevšimol, čiže pokiaľ má AJ, 99, 88, 66, 55, tak je stále popredu.
Ty si ho tipol na AQ, čo je podľa mňa ruka, ktorú chceš, aby mal, a nie reálne má a vyšlo to.
Na konci si mal blbé, že máš dorovnať 4.500 voči 13-14.000 potu, s možnosťou zbaviť sa hráča. Ale sem by si sa samozrejme nedostal, keby si to zahral trošku akčnejšie :-)

Yo a nikdy som nepovedal, že ja vždy viem, kde sa v hande nachádzam, ale aspoň sa snažím to hráť tak, aby som sa to dozvedel včasne a nemusel som na konci robiť ťažké rozhodnutia ohrozujúce moje vypadnutie z turnaja ;-)

A nesúdim podľa jednej, či dvoch hier, predsa len na tom stole sme sedeli spolu trochu dlhšie.

OK, navrhujem toto ukončiť a ak sa v sobotu stihnem vrátiť, tak zmanipulujeme los a budeme o5 na jednom stole, nech zábava pokračuje :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: Re: Re: 7castle

Odoslaťod yegon 07 Nov 2007 14:43

no asi sa priatelsky zhodneme na tom ze ak by s kymkolvek z nas sedel za stolom ultra dobry hrac tak by sme mu asi dali dostatok podnetov k zacudovanemu kruteniu hlavou :)

ale ved o tom to je - ucime sa a snad sa pocet takych situacii bude casom znizovat a nie naopak

btw. skusim u vyssej moci vybavit priepustku na sobotu a prist hrat, ked budem s vami na stole spravim si z vas trhaci kalendar ;)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!