Rozdavanie kariet v OnlineHernach

Príspevky zo starej diskusie

Re: a este

Odoslaťod TuKE 11 Nov 2007 00:41

Dnes som bohužiaľ 3k turnaj nestihol, bol som na biliarde v Nitre a vrátil som sa až teraz.

Btw. VooDoo, toto isté čo teba, sa mi stalo z JQ naživo. Pozície boli presne také isté, flopla ma nuts postupka, na turne sa spárovali esá a už som nedokázal vystúpiť. On ma TT, čiže full. TTTAA.
Zamrzí, ale človek sa poučí.

Btw. naživo som videl aj väčšie prasačinky ako to, že ti niekto so setom dotiahne full :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: Re: a este

Odoslaťod yegon 11 Nov 2007 09:39

a ako si dopadol tuke ked si bol tak dlho?
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: koncim

Odoslaťod acvonmilan 11 Nov 2007 11:32

Vitej do klubu VoodooMastere :-) Ja skoncil se zodpovednym pokerem pred vice nez pulrokem a s odstupem casu tento krok hodnotim jako naprosto pozitivni. A to jsem byl ziskovy, presto to nemohlo vyvazit ztratu zabavnosti, ke ktere u mne pri pokeru dochazelo. Hrej dal jen pro zabavu a uvidis, poker Te zase zacne bavit! *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: a este

Odoslaťod TuKE 12 Nov 2007 10:43

Skončil som v 16tke o postup do 8čky + sme čakali na malého koníka, ktorý skončil tretí.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

xx

Odoslaťod cstrike22 12 Nov 2007 12:45

neviem ako sa hra na NL10 ale v dobrych rodinach sa QK zvykne proti UTG raisu zahadzovat pred flopom

po flope smola ale on mal pomerne dost outs proti tebe, nie je to nejaky vazny bad beat

lol yegone mne by si to QK musel "vyrvat" z ruky buldozerom :-)
cstrike22

to yegon

Odoslaťod kendy11 12 Nov 2007 15:00

yegon ked citam tvoje reakcie mi to pripada ako keby si hral striktne len podla nejakej prirucky a podla toho co je tam napisane. Ja osobne hravam 5max stoly na Boss Media a tam je malokedy hra , ze pred flopom nie je raise od ziadneho hraca. A handy ako KQ suite patria medzi tie najlepsie ,ktore treba hrat velmi agresivne , z mojho pohladu by bol jasny reraise a potom by som bol zvedavy na reakciu hraca , ci len call alebo znova reraise, co vo vela pripadoch odhali supera a jeho doveru v karty co drzi. Yegon ak to nie je tajomnstvo , mohol by si zverejnit statistiky ? myslim bb/100 hand , pf raise .... by ma zaujimalo ake mas vysledky s tight hrou.
kendy11

instinkt

Odoslaťod iggy 12 Nov 2007 15:31

to ste si naozaj doteraz nikto nevsimli ze DOBRY poker je len a len o INSTINKTOCH , v konecnom dosledku sa kazdy "dobry" hrac nauci kedy dat call , kedy zahodit a kedy raise , cije to na buttone alebo utg , v princime je poker hra kde klamate inych ludi (klamete bud ze mate zle karty alebo naopak dobre karty) a oni vam zato platia (a bohuzial casto aj vy im) a preto k tomu treba aj tak pristupovat , kazdy clovek sa da oklamat a je len na vas ako to urobite (tu prichadza ten takz. read ktory je prave na toto dobry , karty su naozaj len nato aby vas "mozno" podrzali ked sa to nepodari , cize si tu nerobme o iluzie o nejakej strojovej hre a nejakych pravidlach kedy co nikto nikdy nebude sediet pri stole idealnych hracov ale ludi so subjektivnymi pocitmi , hodnotami a strategiami a proti tomu pomoze naozaj len a len instinkt
iggy

Založený: Nov 2007

to cstrike

Odoslaťod yegon 12 Nov 2007 15:55

strike este som napisal aj toto: "v tejto situacii ako sme tu mali sa da v pohode dorovnat s KQ ak viem hrat dobre po flope" to je myslim tvoj pripad - ze vies hrat dobre po flope

ja to neviem preto proti utg raisu KQ bez readu nehram. Kolko hracov je schopnych minimalizovat svoju stratu s KQ proti AK ak pride flop 9hJhKd? Myslim ze na NL10 ich vela nenajdes. Okrem toho tazko porovnavat NL10 a NL1000 ktore hravas ty :)
Obrázok používateľa
yegon

to kendy11

Odoslaťod yegon 12 Nov 2007 16:18

momentalne som v miernej strate ale mam zatial len malu vzorku odohratych ruk, stale sa ucim a v terajsej forme mam len 6000 ruk, budem sa snazit nech uhram aspon 30k ruk a uvidim

reraise s KQ pred flopom co nvrhujes beriem, je to ovela lepsie riesenie nez call. Na druhej strane musim mat nejaky read na supera ze UTG hra aj slabsie karty ak ho nemam tak je to bluff a preco bluffovat cloveka ktory reprezentuje silnu ruku?
Obrázok používateľa
yegon

to iggy

Odoslaťod yegon 12 Nov 2007 16:20

to co pises mozno plati proti dobrym hracom ale na NL10 alebo NL50 nie je potrebne hracov klamat, vacsina si mysli ze top pair su nuts a pojdu s nim kedykolvek do allinu

tam uplne staci hrat tvoju ruku, superi budu robit chyby aj sami, nemusis ich do toho nutit
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!