Deaktivacia konta v herni Expekt poker
Re: Kraaaaaaaaaaaaaadez od Expektu!!!
ukludni sa fesi. Ak si nerbil ziadne capiny nemusis sa bat ze o prachy prides, horsie to bude ak si capiny robil... A podla linu tejto celej story by som ta check reisol do allinu ze to bude ta druha moznost... Ale obcas viem aj misread :-P
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Lose
You call me with 27 VS AA nice flop baby : AA7 bad misread
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Re: Kraaaaaaaaaaaaaadez od Expektu!!!
Tiez by som ta tipol na toho podvodnika, mne sa v zivote nestalo ze by mi nejaka herna zablokovala konto a to hram dost vela.
Oni maju na to automaticke generatory ktore podozrive chovanie (resp. spravanie sa proti pravidlam) odhalia a nasledne na to sa to preveruje este manualne, takze tak...
Oni maju na to automaticke generatory ktore podozrive chovanie (resp. spravanie sa proti pravidlam) odhalia a nasledne na to sa to preveruje este manualne, takze tak...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Kraaaaaaaaaaaaaadez od Expektu!!!
mohol hovorit karty a nedal show.to je teraz zakazane.ale musel ho niekto napraskat.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Tak ja uz wazne ze newiem... j****** ludia starsne w tom exp
Viete mi niekto objasniť pojem chip-dumping. O čo presne ide? Aby sme sa nedostali nevedomky do takýchto podobných problémov?
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Re: Kraaaaaaaaaaaaaadez od Expektu!!!
Ani toto celkom nechápem. Môžete mi dať bližšie info? Dík.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
vo co tady go?
co je to ten chip-dumping? preco mu to vlastne zablokovali? akoze sa s dakym dohodol aby to vyhral? to uz kdo by bol taky debil, zeby dobrovolne daval dakomu chipsi? tie ich generatori co vsetko zistuju? Tie podmineky som tiez necital, niezeby sa mi nechcelo, ale english beginner a tak preto. Tiez by som uvital nejake vlakno, kde by boli vysvetlene tie podmienky a vlakno by bolo stale hore, nak ho kazdy najde a strucny vypis podmienok a hlavne v cz/sk jazyku. Mimochodom nemozem sniekim komunikovat cez icq a skype ak sme prihlaseny v jednej herni aj v jednom turnaji a dokonca na jednom stole? Hoci by sme nediskutovali o hre?:-X
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Expektje svina
Chip Dumping je umyselne odowzdawanie chipow inemu hracowi...Ale tykkti nemaju prawo na to aby mi zato blokli ucet a zobrali 420 dolarov...No nie???????????Co je to za sprawodliwost? Ja im pokojanedam
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
RE:Expektje svina
fakt neviem na co sa stazujes.Umyselne porusujes pravidla a ked ti bloknu konto vypisujes tu take kraviny a spravas sa ako najvetsi svetusik ...
- kendy11
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.