Deaktivacia konta v herni Expekt poker
Re: Expektje svina
Sranda, podla tohto posledneho postu evidentne vies, o com je rec, a uznavas, ze si to robil, a stazujes sa... no neviem.
Inak ale ostatni, neviem, ci som prihorety, ale o co ide? Ake odovzdavanie chipov? Akoze call allinu s 37 na boarde AKQ98???
To je jedine vysvetlenie, co ma napada. No ak si robil toto, tak je fakt zabavne, ze sa stazujes... A good job, Expect!*THUMBS UP*
Inak ale ostatni, neviem, ci som prihorety, ale o co ide? Ake odovzdavanie chipov? Akoze call allinu s 37 na boarde AKQ98???
To je jedine vysvetlenie, co ma napada. No ak si robil toto, tak je fakt zabavne, ze sa stazujes... A good job, Expect!*THUMBS UP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Expektje svina
mam otazku....cize ak som kedykolvek pomohol kamosovi v turanji atd a dal som mu chipy s vitaznou hanodu..tak mi expekt blokne konto a konec????
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Pravidla som porusil ale nemumyslene
Viem ze som porusil pravidlo Chip Dumpingu Ale neumyselne ani som netusil ze take pravidlo existuje... MYsle som si ze mi to expekt prepaci .ale asi sim sa mylil ... A myslim ze je to velka dan ked vam za takuto vec zmrazia 420 dolarov!!!
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
wizdo
Prsne tak kamo... Len tie Kurwy sa vyjebu na teba ked mas na ucte 0 ale ked konencne daco vyhras tak ta zmrazia....VYjebanci
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
Re: kendy11
ja som trapny ? pozri si tuto diskusiu od zaciatku a sam zistis kto tu je trapny a kto nas zavadza :) a konto ti neblokol Expekt , ale vlastnik SW herne iPoker/Playtech
- kendy11
- Založený: Jan 2007
Chip-dumping
ja to chapu tak ze sednu k headsup s kamosem, dame si oba 100$, a prvni handu ja vsadim 90 on da allin a ja fold
- LuckyPuppy
- Založený: Aug 2007
Re: Chip-dumping
Chip-dumping je seriozny a vazny priestupok proti pravidlam online herni a sucasne proti ostatnym hracom pri stole. Preto ma kazda herna sofistikovane systemy na odhalovanie takychto podvodov, pretoze su tym poskodeny hlavne hraci sediaci pri stole, kde sa taketo nieco deje. Je to umyselne a cielavedome presuvanie chips od dohodnutych hracov na jedno konto s cielom napr. ziskat lepsie pozicie v turnaji. Hraci mozu sediet napriklad vedla seba v internet cafe alebo komunikovat aj cez messangery a posuvat si tak informacie o kartach na stole, resp. ovplyvnovat hru takym sposobom, aby chips skoncili vzdy na dohodnutom ucte... Prikaz na blokovanie prichadza od prevadzkovatela siete a kazda herna ho musi akceptovat. Nasledne prebieha vysetrovanie a v tomto case je konto zmrazene. Ak ste neurobili nic, co by odporovalo pravidlam nemate sa coho obavat a svoje peniaze kazdy dostane.
- expekt
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Chip-dumping
cize ak mi raz az cas da kamos chipy na freerolle aj to sa bere ako chipdumping? bo sa mu nece napr. nece hrat ...
o real money ak sa nebere freeroll bych to nikdy nerobil :-)))))
o real money ak sa nebere freeroll bych to nikdy nerobil :-)))))
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Chip-dumping
aj na freerolle sa daju vyhrat peniaze
chip dumping je len sposob akym herna zisti ze dvaja hraci spolupracuju co je zakazane
chip dumping je len sposob akym herna zisti ze dvaja hraci spolupracuju co je zakazane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.