uz ma to prestava bavit
Re: hehe
jon - ano musel by si odohrat 400k ruk rovnakym stylom proti rovnako zdatnym superom - je to nerealne :) ale matematicky to tak je - neviem si ale predstavit ze by niekto htal jeden level 400k ruk len aby zistil ci je ziskovy predtym nez postupi na vyssie limity :)
ksor - prave preto ze to vsetko je ako na papieri mozu taki hraci ako phil ivey vyhravat viac turnajov nez horsi hraci - teda nie je to len o stasti
ksor - prave preto ze to vsetko je ako na papieri mozu taki hraci ako phil ivey vyhravat viac turnajov nez horsi hraci - teda nie je to len o stasti
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ksoiram 1n
"Ja prehram 7 krat all in AA z desiatich."
Ked napises toto, tak uplne diskvalifikujes akekolvek svoje dalsie vyjadrenia. Je to totalny bullshit. Iste, obcas sa to z konkretnych 10 AA stane (aj ked aj to je dost malo pravedepodobne), ale dlhodobo*JOKINGLY*
Ale uzasne na tom je, ze napriek tomu, ze prehravas stale AA, si tak neuveritelne v pluse, ze si sa nam s tym musel pochvalit... Tak s cim to potom vyhravas? Q9, A2, 62???
"zaplatil som minuli rok v novembri 200 eur. a do dnesneho dna som 22 000 Eur."
"Napr. tento mesiac 1000 $ investicia 3000$ na konte."
Tak ktore je pravda?
"ja hram jednoduchu matematiku na 2%-10%. To znamena 100 turnajov odohram s toho 10 krat musim bit na Final Table a z toho 2 krat medzi prvymi tromi." Musis? A ked nie si, co, zazalujes hernu?
Vsetky tvoje vyjadrenia dokopy svedcia o tom, ze ty mas fakt daleko od toho byt taky dobry, ako sa tvaris... Hlavne si zapamataj 2 veci. Ozaj dobri hraci vedia, co je variacia, nepisu nezmysly o prehras s AA a hlavne, nikdy sa nechvalia na lokalnych forach, kolko vyhrali;-)
Ked napises toto, tak uplne diskvalifikujes akekolvek svoje dalsie vyjadrenia. Je to totalny bullshit. Iste, obcas sa to z konkretnych 10 AA stane (aj ked aj to je dost malo pravedepodobne), ale dlhodobo*JOKINGLY*
Ale uzasne na tom je, ze napriek tomu, ze prehravas stale AA, si tak neuveritelne v pluse, ze si sa nam s tym musel pochvalit... Tak s cim to potom vyhravas? Q9, A2, 62???
"zaplatil som minuli rok v novembri 200 eur. a do dnesneho dna som 22 000 Eur."
"Napr. tento mesiac 1000 $ investicia 3000$ na konte."
Tak ktore je pravda?
"ja hram jednoduchu matematiku na 2%-10%. To znamena 100 turnajov odohram s toho 10 krat musim bit na Final Table a z toho 2 krat medzi prvymi tromi." Musis? A ked nie si, co, zazalujes hernu?
Vsetky tvoje vyjadrenia dokopy svedcia o tom, ze ty mas fakt daleko od toho byt taky dobry, ako sa tvaris... Hlavne si zapamataj 2 veci. Ozaj dobri hraci vedia, co je variacia, nepisu nezmysly o prehras s AA a hlavne, nikdy sa nechvalia na lokalnych forach, kolko vyhrali;-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Others
lozi, wizdo, jojosavi, Matej...
Chalani, ak vam mozem poradit a chcete to brat cele vazne, prestante verit svojim emociam...a zacnite pocuvat toho Yegona ;-)
Ale vazne, proste prva vec co treba v pokri pochopit je sila variacie. Yegon ma pravdu, ze treba par 100k ruk na objektivitu, ale vy mate hlavne iny problem - totalne selektivnu pamat! Verte mi, ze pravdepodobnost funguje u vas tak isto ako u hocikoho ineho, a ked neverite mne, fakt si stiahnite ten Pokertracker a cisla vas presvedcia... Fakt sa vam nestava to, ze vyhrate s 66 vs 99, a nasledne A3 vs AQ? No stava, problem je, ze to si nezapamate, zapamate si akurat, ze ste vyhrali turnaj a ako super ste pritom hrali;-)
Chalani, ak vam mozem poradit a chcete to brat cele vazne, prestante verit svojim emociam...a zacnite pocuvat toho Yegona ;-)
Ale vazne, proste prva vec co treba v pokri pochopit je sila variacie. Yegon ma pravdu, ze treba par 100k ruk na objektivitu, ale vy mate hlavne iny problem - totalne selektivnu pamat! Verte mi, ze pravdepodobnost funguje u vas tak isto ako u hocikoho ineho, a ked neverite mne, fakt si stiahnite ten Pokertracker a cisla vas presvedcia... Fakt sa vam nestava to, ze vyhrate s 66 vs 99, a nasledne A3 vs AQ? No stava, problem je, ze to si nezapamate, zapamate si akurat, ze ste vyhrali turnaj a ako super ste pritom hrali;-)
- 7castle
No a nakoniec - Jonatanko
"ale ego mas,.."
"a skoda ze nehrajes cash by sme si daco mohli dat"
LOL
"a skoda ze nehrajes cash by sme si daco mohli dat"
LOL
- 7castle
Re: Others
heh...konstatujem ze mas pravdu:-)
inak yegon dava aj nejake doucovanie???8-)O:-)
ze ybch sa zastavil;-)
inak yegon dava aj nejake doucovanie???8-)O:-)
ze ybch sa zastavil;-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Others
a k tym handam..vzorka je mala 6 hand:-D
najprv vyhram lucky A10 vs KK doslo mi A :-)
potom vyneham 3 handy a to
AK flop KJ9 (all in by bol preflop) dalsi KJ a Q10 cize prehral by som kruto
dalsia handa KJ flop KQ10 dlasi Q10 (po tejto hande by som uz nebol v turnaji)
dalsia A 10 vs Q10 doslo by Q....
potom by som "vyhral" nic s 25 dosiel by mi set(bol som na BB a nenavysovalo sa)
no ok koniec srandy..tak som sa vratil(bol som si po jedlo) a hned mi pride QQ ja raise tipek all in ja call ..ukzal AA(mali sme asik rovnako) a flop KQ8
a po pravde po turanji by som uz nevedel jak nicivo a luckersky som vyhral...takze aku mudrost is zapiseme do pokroveho dennicka...treba vediet kedy odist an chvilu:-D ;-) 8-)
najprv vyhram lucky A10 vs KK doslo mi A :-)
potom vyneham 3 handy a to
AK flop KJ9 (all in by bol preflop) dalsi KJ a Q10 cize prehral by som kruto
dalsia handa KJ flop KQ10 dlasi Q10 (po tejto hande by som uz nebol v turnaji)
dalsia A 10 vs Q10 doslo by Q....
potom by som "vyhral" nic s 25 dosiel by mi set(bol som na BB a nenavysovalo sa)
no ok koniec srandy..tak som sa vratil(bol som si po jedlo) a hned mi pride QQ ja raise tipek all in ja call ..ukzal AA(mali sme asik rovnako) a flop KQ8
a po pravde po turanji by som uz nevedel jak nicivo a luckersky som vyhral...takze aku mudrost is zapiseme do pokroveho dennicka...treba vediet kedy odist an chvilu:-D ;-) 8-)
- wizdo
Re: Re: Others
wizdo mozem ti dat akurat odpisat poznamky z kurzu "Statistickych metod analyzy hospodarenia podniku a riadenia kvality" velka cast sa da pouzit na poker
na honorari sa dohodneme :)
na honorari sa dohodneme :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Others
a nebudeme mi stacit Matematicka analyza a teoria pravdepodobnosti a statistika??? cize to co berem v skole???:-D;-) teda daco len budem brat...ale to je zanedbatelna drobnost8-)
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.