uz ma to prestava bavit
yegon
nechapem ze si si to nevsimol. ten rozdiel online a live. ja hram P****Stars, je pravda ze raz som celkom rad ked to tak divne vyjde inokedy idem rozbit pocitac a stale rozpisem list do PS. potom prejde amok a hram znova. Prave sa mi stalo ze proti mojim JJ, QQ, KK v rade po sebe ma super dal dole z nizsim pocket pair. a dva krat z toho poker. tak neviem ci tam fakt hrate :) alebo nehrate live a pripada vam to normalne. no offence
- tommylj
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: yegon
nevsimol som si lebo live nehravam a ako som sa snazil priblizit - ludsky mozog nie je dostatocne vykonny na to aby si nieco take dokazal vsimnut
vygooglite mi dokaz - nielen uvahy a potom uverim, kym nebude dokaz su to len subjektivne pocity a je to velmi nespravodlive obvinovat herne z manipulacie ked to neviete dokazat
howgh :)
vygooglite mi dokaz - nielen uvahy a potom uverim, kym nebude dokaz su to len subjektivne pocity a je to velmi nespravodlive obvinovat herne z manipulacie ked to neviete dokazat
howgh :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
btw
ja som sa nestazoval na manipulaciu,len na bad luck v poslednych dvoch dnoch.a aby som nezamlciaval fakty,vyhral som naposledy ja s QQ proti AQ all in preflop,no a prislo mi 3tie Q.nakoniec z toho bolo prve miesto na turnaji a postup na 10k freerol na expekte :-D
- lozi
- Založený: Jan 2007
Re: Re: wizdo
beries drogy? este som ziadneho studenta nepocul chvalit skolu ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: wizdo
jj asi tak :-D ted misto toho abych si uzival musim neco delat do skoly :-|| ach jo... :(
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: wizdo
Blava abo Praha? :)
- jozko
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Re: wizdo
Blava....
to yegon...neberem drogy...len enfim..2 dni som plne v skole..inak sa flakam;-) tak preco by som si z toho robil tazku hlavu...:-P
a do skoly nic nemusim asice az bude skuskove bude to o inom...ale teraz mam uplne ze volno:-)))
to yegon...neberem drogy...len enfim..2 dni som plne v skole..inak sa flakam;-) tak preco by som si z toho robil tazku hlavu...:-P
a do skoly nic nemusim asice az bude skuskove bude to o inom...ale teraz mam uplne ze volno:-)))
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: wizdo
hm zlata vysoka skola.. za to z nas na stredni za chvili sedrou asi i kuzi ...
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.