uz ma to prestava bavit
dnes
som na NL 600 na Stanse sledoval hraca sbside.
Mal stack 2800 usd,tak som sa mu pozrel na zubky:
nenapadne sa vlimpovaval do hry s akymikolvek konektormi a len za ten kratky cas vystackoval na postupku dvoch borcov.
Pritom bolo zaujimave ,ze raz bol ochotny na flope dost zaplatit/skoro cely pot/ za pri inside straight draw,ktora mu na river prisla
Mal stack 2800 usd,tak som sa mu pozrel na zubky:
nenapadne sa vlimpovaval do hry s akymikolvek konektormi a len za ten kratky cas vystackoval na postupku dvoch borcov.
Pritom bolo zaujimave ,ze raz bol ochotny na flope dost zaplatit/skoro cely pot/ za pri inside straight draw,ktora mu na river prisla
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: uz
:-D:-D
dalsi vystackovany pri tomto stole:
AA vs K9 - flop TJQ
ja osobne koncim s ulpievanim na top a over paroch - budem hrat s nimi tak ako hram ked netrafim na flope nic - check-raise a fold.
dalsi vystackovany pri tomto stole:
AA vs K9 - flop TJQ
ja osobne koncim s ulpievanim na top a over paroch - budem hrat s nimi tak ako hram ked netrafim na flope nic - check-raise a fold.
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
moj nazor
par akykolvek (aj AA) je silna ruka pred flopom, najlepsi scenar ak to vsetci limpnu jeden raise ja reraise a vsetci fold... ak nie tak po flope 8 z 10 fold... takisto AK... silna karta ak vsetci foldnu pred flopom, inac bezcenna v 9 z 10 pripadov... este keby podla toho aj hram, tak hadam aj vyhravam... su niekde nejake stats v holdeme ake karty najviac vyhravaju? pred flopom, po flope, na turne a na riveri (nemyslim blufy, ale realne vitazne kombinacie)... podla mna na riveri je aj AA vacsinou porazene... ale mozno mam len zlu naladu:D
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
vam
tu uz nacisto preskakuje? ved je hadam kazdemu jasne, ze najviac vyhrava kombinacia AA a nepotrebujem k tomu ziadne statistiky.
cim vacsi bet s AA pred flopom, tym mensie riziko prehry. ked nechcem v turnajoch riskovat, tak davam s AA preflop allin.
AA sa musi hrat tak, aby sa do hry dostal maximalne jeden super
cim vacsi bet s AA pred flopom, tym mensie riziko prehry. ked nechcem v turnajoch riskovat, tak davam s AA preflop allin.
AA sa musi hrat tak, aby sa do hry dostal maximalne jeden super
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vam
A aby som to potvrdil, tak som dvoch hjrach po sebe prehral cely stake. Najprv AA, super s A9o dolozil preflop 15xBB a chytil postupku na ruiver, potom KK, chytil set na flop a pre istotu na rver poker, mal 99, preflop 5xBB
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
mne
poketracker vykazuje AA ako bezkonkkurencne najziskovejsiu ruku, potom je dost velka priepast a nasleduje KK, AK a JJ, na poslednom mieste a najstratovejsou rukou je u mna stale QQ, ale je to v prevaznej miere sposobene tym, ze som s nim prehral niekolko velkych potov, ked super na moj set uhaluzil str8 al. flush.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.