uz ma to prestava bavit
Re: Re: Re: to je kkt
respektive ne reraisoval, ale dorovnal reraise.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: boze dalsi exot
Myslíš toho co hraje s 57BB, minreraisuje před flopem, jde all in s gutshotem a vzteká se když prohraje?
- Pekulik
- Založený: Jan 2007
Re: boze dalsi exot
Toho exokta si myslel seba? :-) Chlape ved ty hras strasne loose a riskantne. Ved si hral strasne riskantne a aj vsetky hry co tu ukazujes, teda vacsina je takych ze mas viac menej stastie. Reraisvot reraise mimo pozicie aj ked s AQ...no neviem. Tam by som to len calol po jeho raise a cakal co pride.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: jezis
nože sa nečerti]:-> Každý máme svoj názor, každý máme svoj štýl hry, každý vníma poker trochu iným spôsobom. Ja by som to možno tiež nehral až tak agresívne ako ty, na druhú stranu, skôr by som to riešil podľa môjho readu na súpera. Ak by som absolutne nepoznal súpera, volil by som tiež radšej call ako reraise. ale vravím, je to vec názoru, štýlu apod.
Oproti tomu, ak si mal dobrý read na súpera, a odhadol si ho na "obranára" blindov, bol Tvoj reraise na mieste, aj keď allin po flope bol dosť odvážny:)Ale o odvahe poker je... Bohužiaľ, si mal smolu a súperov call nebol až taký najhorší vzhľadom k počtu outs, ktoré stále mal.
K tej hre pred flopom: Písal som, že by som tiež volil call na jeho reraise, ale pokiaľ cítim, že súper ma odhadol na kradnutie blindov a pokúša sa ma vyblafovať, je reraise na mieste.
Napr. včera som s A-8 zo SB raisoval, súper ma reraisol na allin. ale keďže som predtým videl, že je schopný takto zahrať aj s 8-6 bez farby v snahe brániť blindy, calloval som aj s takouto slabšou kombináciou. Jeho 5-2 mimo farby ma skutočne pobavilo:-D
Oproti tomu, ak si mal dobrý read na súpera, a odhadol si ho na "obranára" blindov, bol Tvoj reraise na mieste, aj keď allin po flope bol dosť odvážny:)Ale o odvahe poker je... Bohužiaľ, si mal smolu a súperov call nebol až taký najhorší vzhľadom k počtu outs, ktoré stále mal.
K tej hre pred flopom: Písal som, že by som tiež volil call na jeho reraise, ale pokiaľ cítim, že súper ma odhadol na kradnutie blindov a pokúša sa ma vyblafovať, je reraise na mieste.
Napr. včera som s A-8 zo SB raisoval, súper ma reraisol na allin. ale keďže som predtým videl, že je schopný takto zahrať aj s 8-6 bez farby v snahe brániť blindy, calloval som aj s takouto slabšou kombináciou. Jeho 5-2 mimo farby ma skutočne pobavilo:-D
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: 2 roche
našťastie nie:)Ace high odolalo. Možno to bolo tým, že to nebolo na PS ale na FullTilte:-D
-
Re: roche
máš pravdu. Bol si v dosť ťažkej situácii hlavne kvôli tomu, že si bol out of position. Reagoval si prvý a ak si chcel tú hru vyhrať, musel si to zahrať tak agresívne na flope. Myslím, že nech by si urobil čokoľvek, dorovnal by to resp. skončili by ste v alline. Jediný rozdiel by bol, ak by si tú hru po flope vzdal, checkol a následne zložil. Ale to by nebol víťazný poker...;-)
Ešte jedna vec: V prípade, že ma niekto naháňa s flush resp. straight draw, osvedčí sa mi na flope raise, ktorý ho nevyženie z hry napr. 1/3 banku. Ak mu turn nepomôže, vtedy sa ho už pokúsim vytlačiť z hry napr. aj allinom, ak verím že som pred ním. Veľakrát hlavne online, súper po flope je ochotný ísť aj allin s flush draw, ale už sa trochu zarazí, ak má celý svoj stack riskovať na jednu kartu, ktorú musí dostať na rivery.
Ale zase je to len teória, ktorá niekedy v praxi vyjde, niekedy nie...
Ešte jedna vec: V prípade, že ma niekto naháňa s flush resp. straight draw, osvedčí sa mi na flope raise, ktorý ho nevyženie z hry napr. 1/3 banku. Ak mu turn nepomôže, vtedy sa ho už pokúsim vytlačiť z hry napr. aj allinom, ak verím že som pred ním. Veľakrát hlavne online, súper po flope je ochotný ísť aj allin s flush draw, ale už sa trochu zarazí, ak má celý svoj stack riskovať na jednu kartu, ktorú musí dostať na rivery.
Ale zase je to len teória, ktorá niekedy v praxi vyjde, niekedy nie...
-
Re: Re: roche
Roche, Lizu bol v tazkej situacii, pretoze sa do nej sam dostal... ked ma 57 BB, tak proste nemoze s dobrou, ale stale len A high rukou OOP minreraisovat 2/5 svojho stacku, kedze potom jedina mozna hra po flope je AI (pot je vacsi ako jeho stack).
Ak mal read, ze len brani blindy, tak ho mal supnut AI PF, ak by taky read nemal, tak mal zavolat PF a c/r AI, c/f alebo b/f flop.
Ak mal read, ze len brani blindy, tak ho mal supnut AI PF, ak by taky read nemal, tak mal zavolat PF a c/r AI, c/f alebo b/f flop.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: btw roche
V každom prípade continuation bet nie je zlý ťah hlavne proti jednému hráčovi. A podľa jeho reakcie je možné rozhodnúť sa ako so svojou A-high naložiť. Súhlasím, že ľudia s AK, AQ, AJ robia najviac chýb na flope. Ale opäť sú tam dva extrémy: Jeden je, že ak netrafia na flope nič, vzdajú hrú a check/fold. Druhý je, že aj napriek všetkému, svoju A-high prehnane držia a overplay je asi bežnejšou chybou, ako vzdať sa na flope bez boja.
Možno je to spôsobené tým, že to, čo je pred flopom jednoznačne lepšia kombinácia na flope to veľakrát neplatí: takže aj AA vs. 7-2 je po flope 772 nie je už ktovie aká karta.
Možno je to spôsobené tým, že to, čo je pred flopom jednoznačne lepšia kombinácia na flope to veľakrát neplatí: takže aj AA vs. 7-2 je po flope 772 nie je už ktovie aká karta.
-
mam lepsiu ruku preflop? mam lepsiu ruku na flope ? tak poto
A to si ako vedel, ze mas lepsiu ruku? Ved v tej hre by ta porazalo aj 22.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.