uz ma to prestava bavit
Re: napr
zahral si to skutočne pekne*THUMBS UP*
Ťažko povedať, ako by som to zahral ja. Väčšinou sa rozhodujem podľa readu na súpera: Ak vidím v jeho hre continuation bet, reriasujem ako napr. Ty. Ak nemám istotu, buď callnem, alebo použijem reraise na to, aby som získal nejaké info o jeho ruke.
Ťažko povedať, ako by som to zahral ja. Väčšinou sa rozhodujem podľa readu na súpera: Ak vidím v jeho hre continuation bet, reriasujem ako napr. Ty. Ak nemám istotu, buď callnem, alebo použijem reraise na to, aby som získal nejaké info o jeho ruke.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: mam lepsiu ruku preflop? mam lepsiu ruku na flope ? tak
kiež by to každý videl tak ako Ty!O:-) To by sa hralo super!!! Potom by takéto úvahy skutočne boli namieste. Bohužiaľ každý deň sa stretneš s hráčmi, ktorí to haluzia aj s 22 a sú ochotní ísť aj allin len aby ubránili svoje blindy.
Ja som narazil na haluziaka, ktorý zavolal môj raise s AQ. To, že má UTG na ruke 5-2 ma na flope A34 určite nenapadlo.
Ja som narazil na haluziaka, ktorý zavolal môj raise s AQ. To, že má UTG na ruke 5-2 ma na flope A34 určite nenapadlo.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Re: mam lepsiu ruku preflop? mam lepsiu ruku na flope ?
Ja nevravim, ze musel mat 22, ja som napisal, ze ta poraza aj 22. No neviem kto mal lepsiu ruku...ty si mal len gut shot, on to iste+flush draw. Ty si mal akurat lepsieho kickera...a ani rozmyslam. Pred flopom sa niekolko krat raisovalo, ci ze ti muselo dojst, ze ma asi nieco dobre na ruke a flop typu KJX hovori nieco sam za seba. Keby je tam len jedna vyssia karta, tak ten Cbet by som bral, ale takto by som ja, este raz vravim JA nehral...len s gutshotom.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: btw
Vies, ide o to, ako si mohol vediet ,ze nema JJ, AJ, AK, KK, alebo co ja viem co...to si musel mat velmi dobry read.
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: mam lepsiu ruku preflop? mam lepsiu ruku na
Nie ty si ultra loose, ale zahral si to tak, ako keby ON je ultra loose.
Za dalsie ked uz tak nie 52:42, ale 52:48. A to ti robil len ten lepsi kicker.
takze tvoje + lepsi kicker
jeho + lepsia pozicia, flush draw
vyber si...zo 100 hier vyhras len o 4 hry viac nez on, takze neviem neviem Ako neber to v zlom Lizu, cisto len diskusia. Vies, ja ked hram a idem do All inu, chcem byt aspon 60:40 underdog.
Za dalsie ked uz tak nie 52:42, ale 52:48. A to ti robil len ten lepsi kicker.
takze tvoje + lepsi kicker
jeho + lepsia pozicia, flush draw
vyber si...zo 100 hier vyhras len o 4 hry viac nez on, takze neviem neviem Ako neber to v zlom Lizu, cisto len diskusia. Vies, ja ked hram a idem do All inu, chcem byt aspon 60:40 underdog.
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: btw
Keby ma JJ, nedal by ta do All inu...
- hulmazas2
Hra pred flopom
nevravim ze bola zla. Podla mna odvazna, ja by som sa osobne bal tak zahrat, ale OK...Ale na flope, kde je KJX a pred flopam sa hralo agresivne a ja mam len gut shot...ja by som to vzdal.
Na druhej strane je pravda, ze ak Cbet, tak min 2/3 potu, co cinilo tvoj All in. Ja by som hral na check/fold na flope.
Na druhej strane je pravda, ze ak Cbet, tak min 2/3 potu, co cinilo tvoj All in. Ja by som hral na check/fold na flope.
- hulmazas2
Re: 52 vs 42
Nemam calculator...v robote mi to nedovolia nainstalovat :-D...sorry, ja ze si sa sekol v preklepe...tak zo 100 hier vyhras o 10 viac.
- hulmazas2
Re: noc nic
Ja ti drzim palce Lizu 20x znasobit bank to uz je nieco...*THUMBS UP*
- hulmazas2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.