uz ma to prestava bavit
ze preco lame ?
Keby to mal aspon vo farbe, tak poviem, ze dobre, chalan chcel vyskusat. Ja som sa ale overbetom na flope chranil proti draws a on to v pohode callne, pretoze to je jeden z tych co nevedia, co su outs a odds. Ale ja som rad, nech len tieto lamy calluju, vo vacsine pripadov budem ja ten, co bude vysmiaty.
Samozrejme a ako inak, fiske dobehol str8 uz na turn, ja zas overbet, chranim sa proti farbe a zistujem, ci uz niekto z nich nehitol a zaroven mam redraw na FH. Ked obaja zavolali, uz som vedel, ze je zle. Ak by doslo na river cokolvek, zahral by som to uplne rovnako (samozrejme ak by sa nesparoval board) a ta T v mojom rozhodovani nezohrala ziadnu rolu.
Fidelko, Ty tusim hravas NL100, v pote je 3,5 USD a niekto betuje 4USD, dorovnal by si, aj ked z pozicie, ked mas proti sebe dvoch superov s len 6 outs ?..9d a Ad nemozeme ratat ako outs.
Samozrejme a ako inak, fiske dobehol str8 uz na turn, ja zas overbet, chranim sa proti farbe a zistujem, ci uz niekto z nich nehitol a zaroven mam redraw na FH. Ked obaja zavolali, uz som vedel, ze je zle. Ak by doslo na river cokolvek, zahral by som to uplne rovnako (samozrejme ak by sa nesparoval board) a ta T v mojom rozhodovani nezohrala ziadnu rolu.
Fidelko, Ty tusim hravas NL100, v pote je 3,5 USD a niekto betuje 4USD, dorovnal by si, aj ked z pozicie, ked mas proti sebe dvoch superov s len 6 outs ?..9d a Ad nemozeme ratat ako outs.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
pisem z mobilu
..a ukazuje mi ten text nejak divne, ako nejake verse :D ..tak ked to u normalnych prehliadacoch neni v pohode, tak sa ospravedlnujem :)
-
..to fidelko
..ale co to citam v inom topiku, ze na FT dorovnavaju Tvoje overbety s nicim a vzdy im to doskace ? ;) ..ved to nie su lamy a hraju uplne normalne ;)
-
keso
co to su 4usd,ked superi maju po 100usd, na ktore si robim zalusk :)
ja si vyberam agresivne stoly s najvyssimi average potmi,kde hraci su ochotni s top parom alebo dvoma parmi ist do all inov,takze urcite dorovnal a s radostou
str draw sa trochu lisi od flush draw,tam respektujem odds lebo ta je velmi citatelna a zriedka na flush niekoho vystackujem
ale postupka je pre drvivu vacsinu hracov uplne necitatelna,pri nej sa to daleko vyplaca
ja si vyberam agresivne stoly s najvyssimi average potmi,kde hraci su ochotni s top parom alebo dvoma parmi ist do all inov,takze urcite dorovnal a s radostou
str draw sa trochu lisi od flush draw,tam respektujem odds lebo ta je velmi citatelna a zriedka na flush niekoho vystackujem
ale postupka je pre drvivu vacsinu hracov uplne necitatelna,pri nej sa to daleko vyplaca
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: ..to fidelko
no ale str draw nie je "nic",tam je tretinova sanca,ja ked pisem s "nicim",tak mam na mysli sancu pod 10%
- fidelko
Re: ze preco lame ?
Podla mna sa mylis. Jednak ten tvoj pot bet mohol normalne callovat aj keby vedel co mas vzhladom na implied odds, dalej on predsa nevedel co mas, no a hlavne, pritomnost tretieho mu situaciu este zlepsovala... a este mal na oboch aj poziciu...
Mi nehovor, ze ty keby si mal na pozicii OESD tak na flope foldes... ak hej, tak potom si ultra nit.
Keso mi nehovor, z
Mi nehovor, ze ty keby si mal na pozicii OESD tak na flope foldes... ak hej, tak potom si ultra nit.
Keso mi nehovor, z
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: ze preco lame ?
...tie posledne 4 slova su samozrejme omyl...;-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: ze preco lame ?
nehovoriac,ze on si mohol kludne mysliet,ze semiblafujes flush draw,a tak mal este moznost,v pripade ze mu nedojde postupka ale ani flush,tak ta vyblafovat na riveri,agresivny hrac aj na turne
- fidelko
Re: ze preco lame ?
Když hraješ NL10, tak s takovou agresivní hrou musíš počítat.Jen tak se dají nějaké peníze vydělat.S čekáním na top10 neuhraješ nic.Podle mě hrál dobře.V NL10 také s QTo 4BB dorovnám a ani se nezastydím.Ovšem hraju spíš 5-6max stoly.U toho full stolu je to o trošku větší gamble, ale jak je vidět vychází to.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.