online kvaldy na zive turnaje
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Presne tak,
Je jedno kolko ma bude stat doprava, hlavne aby som sa tam dostal, ci pojdem na mojom stacionarnom bicykli alebo prvou triedou za 60k to im je jedno, nic dokladovat nemusim.
Ale mozete ma niekto odviezt, dam 150$ na benzin :) (25 hodin autom)
Ale mozete ma niekto odviezt, dam 150$ na benzin :) (25 hodin autom)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Presne tak,
oki :) ja te vezmu :-D ale bacha ... :-D ridicak mam tak 2 mesice :-D
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: vlade
:-D :-D :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: online kvaldy na zive turnaje
vyjadrim sa aj ja /postupil som na EPT Prahu cez P****Stars/...u mna je to podobne, mne pripisali 1000 usd na moj ucet v ich herni
+ vyplatili hotel (vraj si tam mozem zavolat koho chcem, kedy chcem, tak tam spravim asi nejaku party nech si to nabuduce rozmyslia :-D ), takze tu mi cash nedali, len mam proste ubytko
+ vyplatia priamo oni Buy-in, ja len pridem a asi nieco podpisem /darcovstvo pecienky mozno :-D /
+ kadejake tricka a tak mi tam daju, to som im iba musel poslat velkost... nechapem preco, aj tak budem nosit PokerPortal.sk tricka :)
cize peniaze daju iba cash, co si mam zobrat do ruky... aby mali zaco Vlado s cstrikom chlastat :-D aj ked jeden z nich nie je daleko od postupu tiez...
+ vyplatili hotel (vraj si tam mozem zavolat koho chcem, kedy chcem, tak tam spravim asi nejaku party nech si to nabuduce rozmyslia :-D ), takze tu mi cash nedali, len mam proste ubytko
+ vyplatia priamo oni Buy-in, ja len pridem a asi nieco podpisem /darcovstvo pecienky mozno :-D /
+ kadejake tricka a tak mi tam daju, to som im iba musel poslat velkost... nechapem preco, aj tak budem nosit PokerPortal.sk tricka :)
cize peniaze daju iba cash, co si mam zobrat do ruky... aby mali zaco Vlado s cstrikom chlastat :-D aj ked jeden z nich nie je daleko od postupu tiez...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Re: online kvaldy na zive turnaje
vacsina herni ma podmienky ze musis nosit ich tricko ked sa cez nich nakvaldis ale tusim to plati len na TV final table
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: online kvaldy na zive turnaje
roy tak tebe to celkom bodlo..za tych 1000 USD sa uz do Prahy nejako da dostat nie?..:-)
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: Re: Re: online kvaldy na zive turnaje
:) ak mi ich zena zdani tak aj ano :-D
yegon:
You may receive a P****Stars player bag in your size.
takze dufam ze nie, aj ked aj ja si myslim ze ano...
yegon:
You may receive a P****Stars player bag in your size.
takze dufam ze nie, aj ked aj ja si myslim ze ano...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Re: Re: Re: online kvaldy na zive turnaje
myslim ze ak sa dostanes na TV final table tak ti bude uz dost jedno ake tricko si oblecies ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.