to si B**n dela srandu ne ? omg

Príspevky zo starej diskusie

;]

Odoslaťod buschle 07 Dec 2007 09:17

napis im mail... ze mas luckstreak a ze koli nim nemozes spravit z 50k 100k.. takze si vlastne koli nim stratovy a ziadaj nahradu.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

konecne

Odoslaťod mysak(bon3fish) 07 Dec 2007 12:19

tak od ty doby co mi napsali ze mi to neposlou na MB ubehlo uz hezkych par dni..tak jsem jim napsal par dopisu i takovy malinko vyhruzny :-[ a najednou to jde... :) ted mi to dorazilo na MB ale hajzlove nedali ani vedet ..proste nic ..proto radim kazdymu kdo ma u B**n ucet at si na ne da bacha ;)
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Suhlasim

Odoslaťod Iwus1103 22 Dec 2007 15:54

Mne problemy robili hlavne vtedy, ked som si u nich otvorila ucet a dali mi bonus. Prestavkovala som ho,ako je uvedene v podmienkach,ale ked som poziadala o vyplatu, asi 8- krat mi stornovali vyber s tym, ze som nesplnila podmienky a nakoniec si vymysleli, ze som im ani kopiu OBC. nezaslala, co je riadna somarina, kedze toto mali ako prve. Ale aj tak. B**n oproti tomu,co som s Mybet.com prezila, ze anjelik. Mybet.com je moja najhorsia skusenost
Iwus1103

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Suhlasim

Odoslaťod keso26 22 Dec 2007 21:38

no, ja si musim zaklopat, ale zatial s nimi ziadny problem nemam, dokonca, co ma dost prekvapili, som si nechal skoro vsetko, co som u nich mal poslat na bank. ucet a za tri dni som to tam uz aj mal :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!