to si B**n dela srandu ne ? omg
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
konecne
tak od ty doby co mi napsali ze mi to neposlou na MB ubehlo uz hezkych par dni..tak jsem jim napsal par dopisu i takovy malinko vyhruzny :-[ a najednou to jde... :) ted mi to dorazilo na MB ale hajzlove nedali ani vedet ..proste nic ..proto radim kazdymu kdo ma u B**n ucet at si na ne da bacha ;)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Suhlasim
Mne problemy robili hlavne vtedy, ked som si u nich otvorila ucet a dali mi bonus. Prestavkovala som ho,ako je uvedene v podmienkach,ale ked som poziadala o vyplatu, asi 8- krat mi stornovali vyber s tym, ze som nesplnila podmienky a nakoniec si vymysleli, ze som im ani kopiu OBC. nezaslala, co je riadna somarina, kedze toto mali ako prve. Ale aj tak. B**n oproti tomu,co som s Mybet.com prezila, ze anjelik. Mybet.com je moja najhorsia skusenost
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Suhlasim
no, ja si musim zaklopat, ale zatial s nimi ziadny problem nemam, dokonca, co ma dost prekvapili, som si nechal skoro vsetko, co som u nich mal poslat na bank. ucet a za tri dni som to tam uz aj mal :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.