problematicka ruka - babo rad
este k tej hande TT vs 83
..stacilo, aby mu ta lucky 8 neprisla na turn, vyprevadil by som ho od stola a bol by pokoj :) ..kokos, ze ja nemam taky luck, ale vlastne nemozem, pretoze nehram a necallujem raise pf s kazdou trash handou :-||
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: wizdo
aj podla mna skvela hra je OMAHA HI LO.... este ak skusis NL h/L na P****Stars...tak to je uz total supa....
kazdopadne skvele miesto an ziskavanie FPP...vcera za 1,5 hodky asik 450 FPP na blinodch 1/2 USD....
a nakoniec k tym haluzam....si myslim ze to je na OMAHE normlane... minule fullhouse vs royal flush, dalsi full vs str8 flush..atd...tam sa to badbeatmi len hemzi...
ako ja krasna hra...vyhral som s parom 7-ciek tucnu hru....flop 45K ja A379 mla som A-high flushdraw...on call s A46J mal tiez flushdraw...turn 7 a river K....:-)
o takyhcto hrach by sa dalo na OMAHE pisat seminarka:-D....sak tam mavas casto take outs ze sa proste ta handa neda polozit...
ale taka otazka....ak hram HI LO..a nemam zrovna skvelu handu..ale sedim an BB a niekto anvysi trebars na 3,5 BB...hrat abo nehrat??..ak to callnu tak 2-4 pre tebou ten raise?? co myslite???....
ja to riesim zatial tka ze podla tusenia idem do hry...co vy?
kazdopadne skvele miesto an ziskavanie FPP...vcera za 1,5 hodky asik 450 FPP na blinodch 1/2 USD....
a nakoniec k tym haluzam....si myslim ze to je na OMAHE normlane... minule fullhouse vs royal flush, dalsi full vs str8 flush..atd...tam sa to badbeatmi len hemzi...
ako ja krasna hra...vyhral som s parom 7-ciek tucnu hru....flop 45K ja A379 mla som A-high flushdraw...on call s A46J mal tiez flushdraw...turn 7 a river K....:-)
o takyhcto hrach by sa dalo na OMAHE pisat seminarka:-D....sak tam mavas casto take outs ze sa proste ta handa neda polozit...
ale taka otazka....ak hram HI LO..a nemam zrovna skvelu handu..ale sedim an BB a niekto anvysi trebars na 3,5 BB...hrat abo nehrat??..ak to callnu tak 2-4 pre tebou ten raise?? co myslite???....
ja to riesim zatial tka ze podla tusenia idem do hry...co vy?
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: omaha
ak to bola omaha hi tak to bol asi naozaj jeden z mala moznych bad beatov
ak to bolo hi/lo tak super nic neriskoval
ak to bolo hi/lo tak super nic neriskoval
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: omaha
ja uz nefim...ale asi HI LO...
minule bol husty beat..flop 334 2-ja A2 a jedne 44 a jednemu an A2 dosiel str8flush an river....turn bol 9-tka
minule bol husty beat..flop 334 2-ja A2 a jedne 44 a jednemu an A2 dosiel str8flush an river....turn bol 9-tka
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Darca organov hehe
Takyto slowplay ta raz bude stat riadne vela...
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Darca organov hehe
Staci ak by drzal set a na turn, alebo river mu dojde nieco do full housu...a uz na rivery ta porazal hociaky diamond flush.
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: Darca organov hehe
Ja len ze slowplayovat sa nevyplaca...
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darca organov hehe
to vas ucili v skole? :) ale no tak, zalezi od readu na supera..
- jozko
- Založený: Sep 2007
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.