problematicka ruka - babo rad
Re: yegon
to co si napisal je velmi dobra taktika chipfeeder ale na limitoch NL100 a mensich pomerne zriedkavo vyuzivana takze si nemyslim ze by bol cbet zly
btw toto je asi najhorsi flop na ktorom sa to da spravit bez toho ze by si bral ohlad na svoje karty. Spravil by som to ak by som mal FD, SD alebo aspon gutshot ale uplne bez outs je to zrejme proti vacsine hracov stratovy move pretoze je strasny kopec draws s ktorymi ta mozu dorovnat cize fold nedosiahnes tak casto ako napriklad na JJ4 rainbow flope
btw toto je asi najhorsi flop na ktorom sa to da spravit bez toho ze by si bral ohlad na svoje karty. Spravil by som to ak by som mal FD, SD alebo aspon gutshot ale uplne bez outs je to zrejme proti vacsine hracov stratovy move pretoze je strasny kopec draws s ktorymi ta mozu dorovnat cize fold nedosiahnes tak casto ako napriklad na JJ4 rainbow flope
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: yegon
ani ja si nemyslim, ze je cbet zly. za zly povazujem len check/call presne ako ty. ak uz ale checkol, tak mal urcite reraisnut
scary flopy su scary pre oboch hracov a pokial jeden z hracov nema nuts, stale z toho vytazi ten s pevnejsimi nervami :)
s tymi neotocenymi kartami to neber doslovne, ale obrazne.
scary flopy su scary pre oboch hracov a pokial jeden z hracov nema nuts, stale z toho vytazi ten s pevnejsimi nervami :)
s tymi neotocenymi kartami to neber doslovne, ale obrazne.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: yegon
dobry postreh yegon *THUMBS UP*
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: otazka
naco ti je zoznam skratiek? vystacis si s jednou - FU :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: otazka
ono niekedy je dobre co si ti fuckeri nadavaju :)
- widish
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: Re: Re: otazka
unlucky
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: Re: Re: otazka
a nie u looser? =-O:-D
- widish
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Re: otazka
ked sa dostanes do situacie, ked chces niekomu napisat U loser, to uz mu rovno napis FU :-D
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.