problematicka ruka - babo rad
chipfeeder
to je co za navod ?..vsetko co k ruke povies ? To ani nemusis pisat, to viem aj sam. Pre toto nemam rad a kopec dalsich ludi Tvoje reakcie, nikdy nic nenapies, vzdy len nieco tresnes a tym to pre Teba konci. :-||
Ked sa lepsie pozries na board tak ponuka mnozstvo draws, ktore su v jeho range najpravdepodobnejsie (suited connectory a gapery) a to vsetko mi AI pf v tomto raisnutom pote zavola kedze ma priame pot odds 2:1 na call pre turn aj river. Kde sa vytratil Tvoj no gamble postoj ?
Desiatky a jacky neverim, tie by raisol pf.
S odtupom casu si ale myslim, ze som to asi mal pushnut bez ohladu na to ze viem vysledok. Dufam, ze vas to bude trosku motivovat k vyjadreniu sa :) ..rad by som si este vypocul nejake nazory k hande. Potom vysvetlim svoje myslienkove pochody preco som zahral ako som zahral.
Ked sa lepsie pozries na board tak ponuka mnozstvo draws, ktore su v jeho range najpravdepodobnejsie (suited connectory a gapery) a to vsetko mi AI pf v tomto raisnutom pote zavola kedze ma priame pot odds 2:1 na call pre turn aj river. Kde sa vytratil Tvoj no gamble postoj ?
Desiatky a jacky neverim, tie by raisol pf.
S odtupom casu si ale myslim, ze som to asi mal pushnut bez ohladu na to ze viem vysledok. Dufam, ze vas to bude trosku motivovat k vyjadreniu sa :) ..rad by som si este vypocul nejake nazory k hande. Potom vysvetlim svoje myslienkove pochody preco som zahral ako som zahral.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: co ma spravit Hero ?
hero insta fistpump pushes :)
a. 3bet pot je prilis velky na to aby sme robili hero foldy s overpairom ( ak by to bol standardny raise pot tak este teoreticky ale len proti nitom typu mysak/keso :) )
b. 33% raise cbet je hovadsky vela, i ked este maly sample ale uz to napoveda ze super neraisuje cbety len so setmi a lepsim. Na suchsom flope by som zvazoval call a nechal ho bluffnut este raz ale tu moze mat kopec draws takze ship it in
a. 3bet pot je prilis velky na to aby sme robili hero foldy s overpairom ( ak by to bol standardny raise pot tak este teoreticky ale len proti nitom typu mysak/keso :) )
b. 33% raise cbet je hovadsky vela, i ked este maly sample ale uz to napoveda ze super neraisuje cbety len so setmi a lepsim. Na suchsom flope by som zvazoval call a nechal ho bluffnut este raz ale tu moze mat kopec draws takze ship it in
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: co ma spravit Hero ?
:) mam na toho hraca mrte hands a viem ze to moze kludne byt set/AA dost casto mi cold caluje esa mam pri nom na to dokonca poznamku , ale s kludom by som to tam natlacit taky raise moze byt kludne steal alebo AJ popripade combo draw
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: co ma spravit Hero ?
Ten minraise robia ofce často so setom, ale aj tak si myslím, že to máš pushnúť a nechať tomu voľný priebeh.
Aspoň ťa už turn nevystraší a nebudeš mať dilemu ak príde club a ešte k tomu máš second nuts flushdraw :-)
Aspoň ťa už turn nevystraší a nebudeš mať dilemu ak príde club a ešte k tomu máš second nuts flushdraw :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: co ma spravit Hero ?
Heh, ale zase limpnúť AA na MP3 je docela sick, ešte na nejakom UTG yo, ale v neskorej strednej?
To už je fakt sick nit :-)
To už je fakt sick nit :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
moje myslienkove pochody
..hned ako ma minraisol tak som insta natiahol ten slider na max. bet AI prave kvoli tomu jeho mnozstvu raisovanych cbetov.
Hned na to ma veeelmi zarazilo zistenie ze moj push = viac ako 100BB. Moje nit rozmyslanie ma hned spacifikovalo, neblazni co ked trafil nejaku zverinu alebo je na draw s ktorymi s tebou pojde a po showdown mu to zas doskace (moje svedomie presne vie o com hovori, posledne 2 sessions som odpalil na setupoch 6BI a realne som zvazoval prechod na NL25), do toho prisiel aj fakt ze som asi 5min dozadu prehral dalsi BI s AA vs flopnuty set, no a pred tym nez som sadol k stolom som pozeral Stanleyho video, kde yegon varuje pred flopmi tohoto typu (cize dost drawy a superov limp/call zo stredu).
Toto vsetko ovplyvnilo moju hru a hero uz viac nebol herom ale oveckou ktora poslusne klikla na nezmysleny call a ukazala slabost. Na turne, ktory priniesol moznu flush uz len ch/calluje svoju redraw a na river kde sa skompletizuje uz aj mozna str8 rezignovane o5 len checkuje a premysla, ci do tejto handy vrazi aj zvysnu polovicu stacku. Co nity ovecke poradite ? :)
class=h1>Flop: ($8, 2 players)
Hero bets $6.50, Spanische raises to $13, Hero calls $6.50
Turn: ($34, 2 players)
Hero checks, Spanische bets $16, Hero calls $16
River: ($66, 2 players)
Hero checks, Spanische bets $30, Hero...
Hned na to ma veeelmi zarazilo zistenie ze moj push = viac ako 100BB. Moje nit rozmyslanie ma hned spacifikovalo, neblazni co ked trafil nejaku zverinu alebo je na draw s ktorymi s tebou pojde a po showdown mu to zas doskace (moje svedomie presne vie o com hovori, posledne 2 sessions som odpalil na setupoch 6BI a realne som zvazoval prechod na NL25), do toho prisiel aj fakt ze som asi 5min dozadu prehral dalsi BI s AA vs flopnuty set, no a pred tym nez som sadol k stolom som pozeral Stanleyho video, kde yegon varuje pred flopmi tohoto typu (cize dost drawy a superov limp/call zo stredu).
Toto vsetko ovplyvnilo moju hru a hero uz viac nebol herom ale oveckou ktora poslusne klikla na nezmysleny call a ukazala slabost. Na turne, ktory priniesol moznu flush uz len ch/calluje svoju redraw a na river kde sa skompletizuje uz aj mozna str8 rezignovane o5 len checkuje a premysla, ci do tejto handy vrazi aj zvysnu polovicu stacku. Co nity ovecke poradite ? :)
class=h1>Flop: ($8, 2 players)
Hero bets $6.50, Spanische raises to $13, Hero calls $6.50
Turn: ($34, 2 players)
Hero checks, Spanische bets $16, Hero calls $16
River: ($66, 2 players)
Hero checks, Spanische bets $30, Hero...
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: moje myslienkove pochody
Tu by sa strasne hodilo mat read na tie jeho bety...co znamenaju? "Som weak, alebo strong???"
Proste chcem tym povedat, ze ci value betuje, alebo sa boji a max to AJ.
Ale river by som s najvacsou pravdepodobnostou foldol, taktiez aj turn.
Proste chcem tym povedat, ze ci value betuje, alebo sa boji a max to AJ.
Ale river by som s najvacsou pravdepodobnostou foldol, taktiez aj turn.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.