problematicka ruka - babo rad
Re: Re: Re: Re: woooooooooooooooooooooooot????
Ten reraise nebol preto, lebo ten curko, co raisoval tych 0.25 raisoval strasne malo ruk. Normalne som bol v tom, ze to rozdalo dajaky setup.
Pravdou je, ze tym reraisom by som si bol uz vcelku na istom, jak som na tom, podla toho, jak by sa zachoval ten povodny raiser. Vyzeral na opatrneho hraca a tym, ze som callol ja aj on, som neporiesil nic a teda som ani nevedel, co cakat od neho.
Ten bet na flope od neho bol uplne blby, ten agresivny za nim pushol a mne uz bolo blbe teraz zistovat, ze co ma. :-)
Skratka zly tusak (ze to rozdalo setup) + snaha nestratit nahraty zisk urobili svoje. :-$
Pravdou je, ze tym reraisom by som si bol uz vcelku na istom, jak som na tom, podla toho, jak by sa zachoval ten povodny raiser. Vyzeral na opatrneho hraca a tym, ze som callol ja aj on, som neporiesil nic a teda som ani nevedel, co cakat od neho.
Ten bet na flope od neho bol uplne blby, ten agresivny za nim pushol a mne uz bolo blbe teraz zistovat, ze co ma. :-)
Skratka zly tusak (ze to rozdalo setup) + snaha nestratit nahraty zisk urobili svoje. :-$
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Pepi
Tak vies, ma som teraz za sebou zopar badbeatov (aj KK vs. AA, ked som akurat natrafil na maniaka, ktory mal prave ruku), takze psychika zohrala svoje. Ako som spominal, keby som mal v tom momente 100xBB (alebo on by nemal tiez 200xBB akurat), tak by som do toho siel.
Ale teraz uz znova idem hore, tak v nasledujucich sessions si uz snad budem viac verit. Zatial mam na NL10 odohratych len necelych 8k ruk.
Neda sa teda povedat, ze by som bol nejak vyhraty. Winrate mam momentalne 6,5BB/100. Bol aj vacsi, no ale fakt sa nedarilo posledny tyzden. Mozno to nie je bohvieco, ale myslim, ze to nie je az take zle. ;-)
Doteraz som hraval len MTT a SnG (aj viacstolove), ale zistil som, ze obycajne 1table SnG mi vyhovuju najviac (aj na to je dobry PT3) a aj mam na nich slusne ROI. Takze teraz hram len NL10 a 3,40 SnG a konecne mam pocit, ze niekam smerujem. ;-)
Ale teraz uz znova idem hore, tak v nasledujucich sessions si uz snad budem viac verit. Zatial mam na NL10 odohratych len necelych 8k ruk.
Neda sa teda povedat, ze by som bol nejak vyhraty. Winrate mam momentalne 6,5BB/100. Bol aj vacsi, no ale fakt sa nedarilo posledny tyzden. Mozno to nie je bohvieco, ale myslim, ze to nie je az take zle. ;-)
Doteraz som hraval len MTT a SnG (aj viacstolove), ale zistil som, ze obycajne 1table SnG mi vyhovuju najviac (aj na to je dobry PT3) a aj mam na nich slusne ROI. Takze teraz hram len NL10 a 3,40 SnG a konecne mam pocit, ze niekam smerujem. ;-)
-
Este dve otazky...
1. Spasskij, tebe sa este nestalo, ze mas nahrate nejake vcelku dobre love za celu session, rozhodnes sa uz skoncit a cakas kym dobehne orbit a potom dojde silna kombinacia a narazis? Resp. zahras to opatrne, aby si nenarazil a nestratil zisk tesne pred koncom? :)
2. Preco je to vlastne v PT tak, ze 1 ptBB = 2x realny BB?
2. Preco je to vlastne v PT tak, ze 1 ptBB = 2x realny BB?
-
Re: Este dve otazky...
1. cielom nie je vyhrat kazdu session ale hrat dobre nezavisle na tom aky je vysledok - sledovanie ako si na tom financne a snaha neprehrat to co si vyhral nie su vobec relevantne. Vsetky odnoze tychto myslienkovych pochodov (ako napr budem hrat az kym sa nevyhrabem do plusu) su vacsinou pomylene.
2. v PT BB je big bet co je termin z limtu a tam su to 2 big blindy takze to je z toho
2. v PT BB je big bet co je termin z limtu a tam su to 2 big blindy takze to je z toho
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Este dve otazky...
1. yegon: dobre viem, ze nie je cielom vyhrat kazdu session, lebo to realne ani nie je mozne. Ale ked si poviem, ze koncim, tak koncim. Ci som v pluse alebo v minuse. Akurat, ze ked uz som na odchode a dostanem sa do spotu, kde si nie som isty, lebo som uz unaveny, ci z nejakeho dovodu uz menej sustredeny, tak to radsej foldnem. Nebudem riskovat nejakym zbrklym rozhodnutim to co som nahral za 1-2 hodinky. Ide aj o ten pocit, co to potom v cloveku zanecha.
Co sa tyka hrania do nemoty v snahe dohnat stratu, tak toto nepraktizujem, lebo to na 90% stratu este zvysi.
Co sa tyka sledovania, ako som na tom financne, kvoli reloadovaniu sledujem ako som na tom, lebo stracam prehlad. Ale sledujem to najma kvoli stoploss, ked sa jednoducho nedari.
2. Vdaka za vysvetlenie.
Co sa tyka hrania do nemoty v snahe dohnat stratu, tak toto nepraktizujem, lebo to na 90% stratu este zvysi.
Co sa tyka sledovania, ako som na tom financne, kvoli reloadovaniu sledujem ako som na tom, lebo stracam prehlad. Ale sledujem to najma kvoli stoploss, ked sa jednoducho nedari.
2. Vdaka za vysvetlenie.
-
Yegon
Btw. az teraz som pochopil, ako si to myslel s tym deep. Som si ten tvoj post precital este raz a doslo mi, ze si nemyslel deep stol, ale moju aktualnu situaciu, co sa stacku tyka. :)
Asi to tak zacnem robit, ze radsej prejdem k inemu stolu, ale asi len ak bude pri tom aktualnom stole este niekto, kto je deep tiez (ako to bolo v pripade tej mojej handy).
Asi to tak zacnem robit, ze radsej prejdem k inemu stolu, ale asi len ak bude pri tom aktualnom stole este niekto, kto je deep tiez (ako to bolo v pripade tej mojej handy).
-
?
P****Stars Game #20398344394: Hold\'em No Limit ($0.02/$0.05) - 2008/09/14 10:18:38 ET
Table \'Menippe\' 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: capone0 ($10.02 in chips)
Seat 2: Snej_1969 ($2.63 in chips)
Seat 3: Prci ($6.56 in chips)
Seat 4: krish2626 ($5.02 in chips)
Seat 6: MoodyMiss ($10 in chips)
krish2626: posts small blind $0.02
MoodyMiss: posts big blind $0.05
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Prci [7c 7h]
capone0: folds
Snej_1969: calls $0.05
Prci: raises $0.15 to $0.20
krish2626: folds
MoodyMiss: calls $0.15
Snej_1969: folds
*** FLOP *** [5h 3h 8s]
MoodyMiss: bets $0.30
co teraz? pri takychto hrach neviem co spravit... reraise?
Table \'Menippe\' 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: capone0 ($10.02 in chips)
Seat 2: Snej_1969 ($2.63 in chips)
Seat 3: Prci ($6.56 in chips)
Seat 4: krish2626 ($5.02 in chips)
Seat 6: MoodyMiss ($10 in chips)
krish2626: posts small blind $0.02
MoodyMiss: posts big blind $0.05
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Prci [7c 7h]
capone0: folds
Snej_1969: calls $0.05
Prci: raises $0.15 to $0.20
krish2626: folds
MoodyMiss: calls $0.15
Snej_1969: folds
*** FLOP *** [5h 3h 8s]
MoodyMiss: bets $0.30
co teraz? pri takychto hrach neviem co spravit... reraise?
- Prci
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ?
..ak do Teba niekto donkbetuje, tak velmi dobrym liecivom je raise. V tomto pripade tak na $1,3 cim mu nedas pot odds ak by mal draw alebo $0,9 ak nie je drawy board a povies mu, ze mas silny overpair a ze ked chce hrat dalej, nebude to za lacno, to vo vacsine pripadov zafunguje a oni zlozia. A naopak bit sa z Tebou budu len silne ruky a vtedy uz budes vediet ze si pozadu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.