problematicka ruka - babo rad
Re: aby bolo jasne
Si proti 2 hracom, jeden ch/c na flope (preflop call reraise - nieco musi mat)...pride scarry karta na turne...asi by som check behind a fold na river, keby nepride dalsi diamond tak call rozumny bet.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
keby
som aj proti jednemu, hral by to rovnako..potom som proti nemu prehral megapot ja hotova ruka na turne a on zase draw..pritom uz od flopu zase call overbety..on proste mal stastie..
ide o to, ze co z toho mam, ze on zahral blbo flop, ked na turne to mozem aj tak foldnut..
ani dlhodoba profitovost jeho konania mi nevie pridat na radosti, kedze, ako som uz spominal, ked som si ho konecne pockal, prisiel som cca o dalsich 200 BB..:)
ide o to, ze co z toho mam, ze on zahral blbo flop, ked na turne to mozem aj tak foldnut..
ani dlhodoba profitovost jeho konania mi nevie pridat na radosti, kedze, ako som uz spominal, ked som si ho konecne pockal, prisiel som cca o dalsich 200 BB..:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
to yegon
..kedze som zacal hrat SH, vratil som sa k Tvojmu videu z FTP NL100 SH
http://tuke.blog.pokerportal.sk/68/
a chcel by som sa nieco sptytat.
cas 17:40, drzis 88 na BB, BTN raisuje a SB 3betuje. Hovoris o tom, ze ak by tam nebol 3bet tak 66- a QQ+ raisujes (restealujes), 99 a TT by si dorovnal, 88 si vzdy nerozhodny. Nerozumiem na zaklade coho by si zvolil danu akciu. Ja by som sa skor priklanal k tomu 66- hrat na set a teda len dorovnat, 99+ 3betujem a 77,88 byt nerozhodny. Zalezi este od ATS, ak je prilis vysoke 3betujem vsetky pary.
Preco by si teda 66- a QQ+ 3betoval a 99,TT dorovnal.
http://tuke.blog.pokerportal.sk/68/
a chcel by som sa nieco sptytat.
cas 17:40, drzis 88 na BB, BTN raisuje a SB 3betuje. Hovoris o tom, ze ak by tam nebol 3bet tak 66- a QQ+ raisujes (restealujes), 99 a TT by si dorovnal, 88 si vzdy nerozhodny. Nerozumiem na zaklade coho by si zvolil danu akciu. Ja by som sa skor priklanal k tomu 66- hrat na set a teda len dorovnat, 99+ 3betujem a 77,88 byt nerozhodny. Zalezi este od ATS, ak je prilis vysoke 3betujem vsetky pary.
Preco by si teda 66- a QQ+ 3betoval a 99,TT dorovnal.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
pary
typek mal ATS 33% to znamena range na otvorenie na buttone cca 40% teda
22+,A2s+,K2s+,Q4s+,J7s+,T7s+,97s+,87s,A4o+,K7o+,Q8o+,J8o+,T9o
hrat na set value proti takemuto sirokemu range nedava OOP zmysel, ak trafime set tak on vacsinou nic nebude mat takze implied odds veskere zadne
teda 22-66 raisujem ako bluff a chcem vyuzit fakt ze z tych ruk ktore otvara velku vacsinu - mozno 80-90% bude musiet foldnut
QQ+ raisujem for value
TT-JJ dorovnavam lebo maju same o sebe hodnotu ako par a da sa s nimi rozumne hrat po flope aj OOP ked netrafia set alebo je tam povedzme jedna overcard
88-99 je tak na pomedzi ze ci s tym blaffovat alebo call for value
ale teda hlavna vec je ze proti cloveku ktory hra dobre a otvara na buttone 40% ruk nemozem NIKDY hrat len na set value
22+,A2s+,K2s+,Q4s+,J7s+,T7s+,97s+,87s,A4o+,K7o+,Q8o+,J8o+,T9o
hrat na set value proti takemuto sirokemu range nedava OOP zmysel, ak trafime set tak on vacsinou nic nebude mat takze implied odds veskere zadne
teda 22-66 raisujem ako bluff a chcem vyuzit fakt ze z tych ruk ktore otvara velku vacsinu - mozno 80-90% bude musiet foldnut
QQ+ raisujem for value
TT-JJ dorovnavam lebo maju same o sebe hodnotu ako par a da sa s nimi rozumne hrat po flope aj OOP ked netrafia set alebo je tam povedzme jedna overcard
88-99 je tak na pomedzi ze ci s tym blaffovat alebo call for value
ale teda hlavna vec je ze proti cloveku ktory hra dobre a otvara na buttone 40% ruk nemozem NIKDY hrat len na set value
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dakujem
no hej, tak nejak som to pochopil, aj ked Tvoje vysvetlenie mi dava este vacsi prehlad a hlavne podrobne vysvetluje preco je to takto spravne. Paci sa mi ta myslienka o implied odds. Ja si to trochu zjednodusujem a ak mi kradne hrac s ATS 25+ tak restealujem vsetky pary + silne esa. Je dobre sa nad tym takto hlbsie zamysliet aby som to nehral tak nejak automaticky. Dik este raz.
-
Re: dakujem
resteal so vsetkymi parmi je ok akurat cloveka potom nastve ked 3betne TT/JJ a button ho 4betne
je jasne ze to moze robit s horsimi rukami, mozno dokonca ako bluff ale dost tazko sa to dorovnava/pushuje ak nemame dobry read s cim je ochotny sa stacknut pred flopom
no a 3bet/fold s JJ je asi to najhorsie co sa moze stat
je jasne ze to moze robit s horsimi rukami, mozno dokonca ako bluff ale dost tazko sa to dorovnava/pushuje ak nemame dobry read s cim je ochotny sa stacknut pred flopom
no a 3bet/fold s JJ je asi to najhorsie co sa moze stat
-
nemam rad tieto rozhodnutia
super 39/3/0,5, WtSD 18,5, 67 hands
neviem si predstavit, co tu bijem. AK, FD, 88-QQ ?...ale potom co ten push na river od hraca s AF 0,5 a WtSD 18,5 ? Asi good lay-down, ze ?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is UTG
Hero raises to $2, 1 fold, zokerstars calls $2, rv1977 calls $1.75, AllinUrGril calls $1.50
Flop: ($8, 4 players)
rv1977 checks, AllinUrGril checks, Hero bets $5.50, 1 fold, rv1977 folds, AllinUrGril calls $5.50
Turn: ($19, 2 players)
AllinUrGril checks, Hero bets $12.50, AllinUrGril calls $12.50
River: ($44, 2 players)
AllinUrGril goes all-in $47.70, Hero folds
Final Pot: $44
AllinUrGril wins $89.70 ( won +$22 )
zokerstars lost -$2.00
rv1977 lost -$2.00
Hero lost -$20.00
neviem si predstavit, co tu bijem. AK, FD, 88-QQ ?...ale potom co ten push na river od hraca s AF 0,5 a WtSD 18,5 ? Asi good lay-down, ze ?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
UTG | Hero | ($48.05) | |
CO | Duharijk | ($51.30) | |
BTN | zokerstars | ($73.45) | |
SB | rv1977 | ($32.10) | |
BB | AllinUrGril | ($67.70) |
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is UTG
Hero raises to $2, 1 fold, zokerstars calls $2, rv1977 calls $1.75, AllinUrGril calls $1.50
Flop: ($8, 4 players)
rv1977 checks, AllinUrGril checks, Hero bets $5.50, 1 fold, rv1977 folds, AllinUrGril calls $5.50
Turn: ($19, 2 players)
AllinUrGril checks, Hero bets $12.50, AllinUrGril calls $12.50
River: ($44, 2 players)
AllinUrGril goes all-in $47.70, Hero folds
Final Pot: $44
AllinUrGril wins $89.70 ( won +$22 )
zokerstars lost -$2.00
rv1977 lost -$2.00
Hero lost -$20.00
-
Re: nemam rad tieto rozhodnutia
..nemal som si ten turn checknut behind ? Mal som tam kopec hracov na flope, je dost mozne ze niekto trafil nejaku zverinu. Ale zas keby mi pushol river po mojom checknut turne, to by bolo este horsie rozhodnutie, fakt neviem. Zahral som to dobre ?
-
hm
u mna call
silna ruka by ta vacsinou raisla na flope alebo turne kvoli tomu mnozstvu draws co su tam, cize jedine zmysluplne co ta bije je KQ ale AcJc/9cJc
moze mat rozne netrafene FD, pripadne top par s ktorym teraz ozil
myslim ze vyhras viac ako 35% ci kolko potrebujes na call
silna ruka by ta vacsinou raisla na flope alebo turne kvoli tomu mnozstvu draws co su tam, cize jedine zmysluplne co ta bije je KQ ale AcJc/9cJc
moze mat rozne netrafene FD, pripadne top par s ktorym teraz ozil
myslim ze vyhras viac ako 35% ci kolko potrebujes na call
-
Re: hm
..ja som mal pocit a stale ho mam, ze moje esa na neho nestacili. Na nejake superove staty je to sice prilis malicka vzorka ruk, ale aj ta uz dava aspon ake take voditko, ze ide o velmi pasivneho hraca a taky si tazku hlavu s draws nerobi. A tie jeho ch/c, ch/c, insta push sa mi zdaju dost podozrive. Tym ze je tak posivny, jeho VPIP je 40% a do hry vstupoval z pozicie BB moze mat aj nejaku uplnu hlupost ako K7, KT, K3s mozno..hm. FD mi nedava zmysel po tej jeho akcii a mojich 2 barreloch.
Dalsim dovodom je ze sa mi na flop nasackovali traja hraci, cize aj to zvysuje pravdepodobnost ze aspon jeden nieco trafil. Nad tym KQ som premyslal a javi sa mi to ako najpravdepodobnejsia jeho ruka. Naozaj neviem, v tychto pripadoch by som fakt strasne rad videl superovu ruku, len ci sa mi to oplati za $28 :)
Dalsim dovodom je ze sa mi na flop nasackovali traja hraci, cize aj to zvysuje pravdepodobnost ze aspon jeden nieco trafil. Nad tym KQ som premyslal a javi sa mi to ako najpravdepodobnejsia jeho ruka. Naozaj neviem, v tychto pripadoch by som fakt strasne rad videl superovu ruku, len ci sa mi to oplati za $28 :)
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.