SKCZ Poker Master - finále
Re: Re: FIdelko,vlade,igy
noooooo..vies orzdiel emdzi 790 a 390 USD je dost supa....zatienilo instinkty....
a priznam sa cakinom som sa desne nechal rozhodit....
ale inka svedomito pocuvam:-)
a priznam sa cakinom som sa desne nechal rozhodit....
ale inka svedomito pocuvam:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: gratulujem
Aj ja gratulujem Kaspimu. Skusal som radit synovcovi Erik1983 ale pri tych rychlich blindoch clovek tazko poradi. Nevadi na buduce pojdem aj ja. Este raz grat vsetkym.
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
co dalej?
a co dalej s tymi turnajmi? budu este pravidelne freerolly na expekte? lebo by som si aj ja chcel zahrat to finale hehe lebo poker hram este velmi malo, mesiac aj daco mozno 2 mesiace ale myslim ze hram lepsie v tomto roku ako v minulom ovela hehe
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: co dalej?
V tomto roku sme zacali seriu CE Poker Classic, ktora by mala bezat cely rok a mame samozrejme aj freerolly. Turnaj typu SKCZ Poker Master (iba freeroll) pre rok 2008 zatial nie je.
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Gratulacia
Gratulujem vsetkym nie len Kasparovovi k tomuto uspechu akym uz bolo len zucastnenie sa tohto final turnaj. Samozrejme gratulujem aj Kasparovovi. Inac mne sa aj pred tymto turnajom zdalo, ze finale si mozno ziadalo nejake to live prostrdie. Urcite ja by som si ho zahral na zivo a myslim, ze by to malo lepsiu atmosferu. Hoci live poker velmi nehravam. Nuz to je taky moj dalsi postreh, ze vitazi nejakej serie by sa stretli pri nejakom live gtd. turnaji. Mozno by to bolo zaujimavejsie:)
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
Video z Final table
Prave som dostal potvrdene, ze cely priebeh Final Table bude pripraveny zajtra na pozretie si ako video. Pripravovala nam to externa firma a link najdete zajtra na expekt.com spolu s oficialnymi vysledkami.
- expekt
Re: Gratulacia
Teda ja sa pripajam ku gratulácii a klobuk dole pred vlade - ten nas ma precitaných - že z 3 ktorych tipol sa 2ja dostaly do headup.
- lubka
- Založený: Dec 2007
NA co sa zabudlo
Dakujem POkerportalu ze umoznil slovenskej online poker elite si zahrat tento skvely turnaj:-) bez toho by sa nic nehralo*THUMBS UP**DRINK**DRINK*
dufam ze si takyto turnaj este dakedy zahram:-)
este raz diky PPsk
dufam ze si takyto turnaj este dakedy zahram:-)
este raz diky PPsk
- wizdo
Re: Re: Gratulacia
Samozrejme gratulujem tiez, vitazovi aj vsetkym zucastnenym.
lubka: podal som az 9 stavok, nie len 3, ale vdaka kasparovovi som zdvojnasobil svoj vklad na tychto 9 stavok, takze celkovo po odratani nakladov +50$ :), ale hlavne ze bola zabava.
lubka: podal som az 9 stavok, nie len 3, ale vdaka kasparovovi som zdvojnasobil svoj vklad na tychto 9 stavok, takze celkovo po odratani nakladov +50$ :), ale hlavne ze bola zabava.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Video z Final table
ja len tak ze ci teda daco z toho videa ja bude?
- wizdo
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.