Partizánske a oklie

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

to Stanko

Odoslaťod dmacabre1982 08 Okt 2008 08:17

Stanko ak budeš mať trošku času, alebo to tu budeš čítať, tak mi napíš mail na: dmacabre@ymail.com a ja ti potom pošlem to o čom sme sa bavili naposledy ... :)
dmacabre1982

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: to Stanko

Odoslaťod dostav1 08 Okt 2008 16:47

mam čas možeš mi to poslať niečo poriešime
dostav1

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: Partizánske a oklie

Odoslaťod scorpiorado 17 Okt 2008 13:28

6. diel SALAŠ POKER TURNAJa je v nedeľu 19.10.2008 o 12.OO. Radi uvítame všetkých starých no najmä nových hráčov z PE a okolia. Nováčania by sa tiež mohli pridať 15 km je čo by skalou dohodil.
scorpiorado

Založený: Okt 2007

Odoslaťod dmacabre1982 22 Okt 2008 16:02

ten sa teda vydaril - až 7 Vás tuším bolo a to keby som nedal vedieť Vilovi tak ešte menej - ako som už spomínal nie jeden krát - zlý čas a zlá organizácia - už treba pochopiť, že takto to nemá význam - treba mi zavolať a dať stretko - normálne sa podebatovať - si to prevzal Radko, tak ty by si mal byť teraz iniciatívny - inak to môžeš zabaliť - ja som ti to navrhoval už 100x a ty stále nič - neber to v zlom ale proste je to tak - koľko krát si mi ty volal že hej Marcel pome na tú kávu musíme niečo vymyslieť, aby zase chodili ľudia ??? - odpoveď nechávam na teba ... :unknown:
dmacabre1982

Odoslaťod scorpiorado 23 Okt 2008 09:08

zdravim marcel,

celkom tvrde slova. OK. No zopakujme si fakty.
TERMIN: Kazdemu doterajsiemu ucasnikovi som poslal mail, aby sa vyjadril k terminu. Nedostal som jedinu odpoved okrem stana ( ktrory zastupuje cc 5 ludi ) a teba. Stano bol za nedelu ty za sobotu. Mne je to sumafuk. Poker pojdem hrat aj o polnoci utorok ked ma niekto zavola. O hodinu sa to posunulo, aby chalani ktori hraju ligu futbal hokej to mohli stihat. Aj tak sa skor ako o 12.00 to nikdy nezacalo. o termine bol kazdy informovani mailom. ( nevrav, ze vila si musel informovat ty ) zaroveň som každému volal. A ver mi keby si mi bol zavolal ze ti to nevyhovuje, ze si to nevies zariadit, presunul by som to podla tvojich predstav. ako hovorim mne je to sum a fuk. termin bol na poker portaly (nemôzem za to ze struktura PP sa zmenila ) oslovil som novacanov, 4 dni som to sustavne vypisoval na pokeci BATOWKA. Na druhej strane beriem, pocet ucasnikov rapidne klesol. novi sa nehlasi nikto, kritika je teda opravnena.
DEBATA: stale si chces sadnut na kavu a debatovat. uz som ti odpisal resp. povedal xy krat, ked budes v PE ( ty dochadzas nie ja ) zavolaj. som ti kedykolvek k dispozicii. nezavolal si. ja neviem kedy a ako prichadzas z nitry a ani kedy tam musis odist.

marcel ja tento turnaj nerobim preto aby som zarobil. drzim trapnych 200 - 300 Sk buy in, len aby som si zahral, aby si si ty zahral aby si mohli zahrat aj ti mladi studenti. To mam skutocne denno denne obvolavat vsetkych a prosikat sa ich aby dosli. ja si na svoju davku pokru pridem V PEME kde sa tocia podstane ine peniaze.

nic v zlom, to co si mi chcel napisat si mi mohol zavolat resp. na osobny mail. nemusel si to riesit tu. na druhej strane kritiku beriem a ver mi, ze urobim vsetko pre to aby ten poces isiel spat aspon na 20.
scorpiorado

Odoslaťod dmacabre1982 23 Okt 2008 11:05

Radko ja ťa nechcem kritizovať - ja len že ty sám od seba si mi ani raz nevolal - vždy som ti volal buď ja, alebo posielal sms že kedy bude to caffe - to že ti poviem že si zavoláme ešte neznamená že ti budem volať ja - kľudne mi môžeš zavolať aj ty, že či nemám náhodou čas atď. - ospravedlňujem sa ak ten môj príspevok vyznel ako nejaké tvrdé slová - to som absolútne tak nechcel - ono to tak možno vyzeralo preto, lebo tam asi bolo viac negatívneho ako pozitívneho - a to je bohužial tak - som rád, že si sa do toho dal veľmi dobre viem že je nutné vynaložiť vlastné úsilie, aby sa aspoň niekto dozvedel že je turnaj - čo sa týka konkrétne odpovedí od potencionálnych hráčov, tak sa ani nečudujem že sa ti nikto neozval, pretože ja som už tiež pár krát rozposielal majly a tiež nič - ľudia sú v dnešnej dobe lenivý a chcú všetko doniesť až pod nos - čo sa týka toho infa pre Vila, tak bohužial som ťa asi predbehol, pretože som ešte pred tebou, alebo neviem či aj nie deň pred turnajom s ním volal a pýtal sa ma kedy je turnaj či sa hrá ... takže to je tiež fakt - to že si mu ty volal v ten deň som nevedel, ale ono je to dosť neskoro v ten deň ... treba minimálne deň vopred, ak nie aj skôr tak ako som ja posielal smsky každému ako imbecil už v piatok, že v nedeľu sa hrá ...
niektorý fakt niesu schopný sa pozrieť ani na majl ...
takže musíme vychádzať z toho že máme lenivcov a buď im to budeme musieť nosiť až pod nos, alebo vylepovať flyere po celom meste,alebo proste neviem ...
čo sa týka systému našich turnajov - ja som ti posielal raz taký organizačný majl a bohužial prakticky nič z toho neprešlo tak ako som chcel ja - chcel som aby organizácia, hodnotenia, ceny a proste vše bolo inak ako to je teraz - pretože to čo sa hrá teraz sú obývačkové turnaje pár ľudí (7, 8 ... ) a nieje to vôbec zaujímavé pre tých hráčov - ja som to chcel robiť celé trochu inak - nebudem ti písať ako - to bolo v tom majly - to bol vlastne ten dôvod, aby sme šli na to caffe, pretože takéto typy turnajov sa hrajú v Peme na vyššej finančnej úrovni a chod tam stále tá istá skupina ľudí, ktorý majú na to čas a prachy - nemôžeš sa na iných hráčov pozerať tak, že oni sú ako ty, že budú hrať napr. v utorok aj o pol noci a pôjdu kamkoľvek aby si zahrali - oni niesu fanatici ako ty :good: čo ja obdivujem ale sú to detská, ktoré si prídu zahrať vtedy keď majú čas, alebo je to pre nich zaujímavé - ono tu nejde o peniaze, pretože tie banky niesu extra veľké - tu ide o to aby sa hráči cítili extra - že niekam patria, že sú niečo viac, že to ohodnotenie ktoré dostanú bude trvalé a bude mať pre nich význam, pretože to bude pre nich znamenať prestíž - navrhoval som vecné ceny - tričká, poháre - karty s logom PE-poker ... proste podobné blbosti + nejaký ten cash - taktiež som myslel že bude iná štruktúra turnajov, ale to už konkretizujem a to nieje treba všetko je v majly - okrem toho ja som tam chcel zapojiť aj sponzorov a chcel som robiť aj miestenkové turnaje napr. 1. miesto miestenka na turnaji v BA + cesta, alebo NR ... je to oveľa viac zaujímavé keď si to miesto vyhráš a zastupuješ PE-poker ako keď si ideš len tak zahrať - o tomto som sa už bavil aj s inými pokrovými klubmi na Slovensku ...
proste možností je neskutočne veľa, ale to treba o tom komunikovať - jeden spôsob zlyhal (vôbec netvrdím, že ten tvoj je špatný, len ho treba niečim podporiť, keď to nezaberá - treba skúsiť niečo iné, alebo sa na to môžme vykašlať ...
dúfam že som sa ťa nijako nedotkol a naozaj ma mrzí ak sa ťa dotkol aj ten predchádzajúci príspevok - ešte raz opakujem, že som rád, že si sa do toho pusti a že sa snažíš - taktiež priestory si zohnal nádherné a myslím že v PE asi ani nič lepšie nezoženieme - má to tam pod tou horou svoje čaro a je to tam aj naozaj veľké - je tam všetko čo treba - bar, parkovisko, príjazd, perfektnú polohu ... proste sú to kvalitné priestory na poloprofi poker ... takže sám vidíš že niesom proti tebe ale s tebou, len treba pracovať spolu nonstop a nie len sem tam ...
tak čo deme dál, alebo to balíme - určite si aj ty dosť frustrovaný nezáujmom hráčov a je jednoduchšie ísť hrať do Pemy - mňa skôr láka tá výzva dokázať spraviť niečo extra na SK scéne, vytvoriť silnú komunitu a dotiahnuť tých hráčov - veď tam nič normálne nieje a aj to čo je tak je toho máličko ...
daj odpoveď ... :friends:
dmacabre1982

Odoslaťod scorpiorado 23 Okt 2008 11:53

Marcel, jasne, ze ideme dalej. Atmosfera prvych turnajov, ked stano a milan robili show, ked all in sprevádzali rev a hukot po celom salasi boli fakt fajn. Urub prosim plagaty ja ich umiestnim do krciem tak aby uz týzden vsetci vedeli kde je co je. Co sa tyka zmeny terminu na sobotu. pre mna OK. a asi aj u Stana to prejde, no pre par ludi to bude problem ( napr. Kajan )Trosku moze byť problem s priestormi. Sobotu byvaju akcie. Ale v pohode. Mozme to skusit.

Zatial cau. V piatok prid do pemy.
scorpiorado

Odoslaťod dmacabre1982 23 Okt 2008 12:52

super - som rád a teším sa - pošli mi majlom - dátum turnaja - alebo skús najskôr brnknúť majiteľovi salaša - či by sa dalo v sobotu - a ja skúsim potom brnknúť Stanovi a ukecať ho, nech to nemusíš všetko riešiť ty :P
aj Vilo mi mrnčal že mu to nevyhovuje v nedeľu - aj chalani zo šípku mravčia že nedeľa neni moc good - vyskúšaj nejaký dátum na sobotu o majiteľa, ja pak spravím plagáty a skúsim ukecať Rekuk na nejaký sponzoring, nech nám to vytlačia zadara a spravia nejaké tričká a tak ... - v sobotu budem mať určite viac času, tak si to ešte raz rozdebatujeme a dáme to do kopy - inak tie Stanove ZOO prejavy sú fakt geniálne :%)
dmacabre1982

Odoslaťod toudi0 28 Okt 2008 18:54

Cawte tak kedy bude teda turnaj?
teraz v sobotu ci nie?
toudi0

Odoslaťod dmacabre1982 28 Okt 2008 20:35

no servus priateľu - najskôr to vyzeralo tak že bude teraz v sobotu, ale podľa všetkého to padá, lebo sú dušičky a ideme na hroby - navrhol som Radkovi, že by to mohlo byť o týždeň v sobotu 08.11.2008 - čakám na odpoveď - pak dáme určite vedieť - pošleme majly a zavesíme to aj sem :P
dmacabre1982

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!