Sit&Go na Pokerstar
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: wizdo
ja hram tiez na P****Stars s&g a po jednom odohratom dni a asi 15 bad beatoch denne v priemere vzdy potrebujem aspon tri dni volna aby som si udrzal aspon ake take psychicke zdravie, zaver ak nie si aspon trochu masochista a nechces kazdy den kupovat novu klavesnicu nehraj na P****Stars
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: wizdo
Skor by som povedal nehraj SNG,
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: wizdo
takže sme opäť pri téme, či nie je soft nejako manipulovateľný, pretože ak existuje niečo ako šťastie resp. smola v pokri, mala by byť rozložená rovnomerne nech hráš v akejkoľvek herni, nie?
Ja mám zase pocit z Expektu, že tam zažívam nejako prehnane veľa bad beatov. Ale zaujímavé je, že v iných herniach, čo idú na tom istom softe (Titan, VCPoker apod.) zase nie. Takže je to asi dosť subjektívne...:)
Ad joco66: Asi budem poriadny masochista, ja na PS hrávam najradšej, aj keď je fakt, že nie sng a prevažne omahu:)
Ja mám zase pocit z Expektu, že tam zažívam nejako prehnane veľa bad beatov. Ale zaujímavé je, že v iných herniach, čo idú na tom istom softe (Titan, VCPoker apod.) zase nie. Takže je to asi dosť subjektívne...:)
Ad joco66: Asi budem poriadny masochista, ja na PS hrávam najradšej, aj keď je fakt, že nie sng a prevažne omahu:)
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Re: wizdo
jj, niečo na tom bude*THUMBS UP*
-
Re: Re: Re: wizdo
ja uz som o tom dost rozmyslal preco ja nemam take stastie ako moji superi atd... a prisiel som k zaveru ze je to preto ze idem all in v 90 percentach s lepsou rukou co znamena ze malokedy mozem niekomu sposobit bad beat a preto sa to mne stava tak casto lebo som ovela lepsi ako ti idioti
- joco66
Re: skusil
ja som zacal hrat teraz 13 dolarove no ak sa tyto tym zivia tak dlho nevyziju
- joco66
Re: Re: Re: Re: wizdo
máš pravdu, veď o tom bad beat je: Ideš allin s lepšou rukou a súper dorovná s minimálnou šancou na úspech. Ak to vyjde podľa predpokladu, teda že vyhráš, nikto sa nad tým nepozastaví, pretože je to "v poriadku". Ak však "motyka vystrelí" a súper do uluckuje a uštedrí Ti bad beat, pamätáš si to Ty a nadávaš:-! a súper si myslí, ako skvele to uhral a nabudúce Ťa určite dorovná s ešte horšou rukou.
-
Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
zacinam nadobudat dojem ze ak v 90% pripadoch ides all in s lepsou rukou tak hras malo agresivne
znamena to totiz ze potrebujes velmi silnu ruku na to aby si hral velky pot co je fajn ale vela krat sa ti stane ze zlozis lepsiu ruku nez ma super ak tvoje karty tak uplne nesplnaju tvoje kriteria pre silnu ruku
to len taky postreh ktory mi skrsol vhlave par dni dozadu
co sa tyka sng tak tam sa nad bad beatmi ani nezamyslajte, to je cele o bad beatoch, vela krat mozes mat smolu aj niekolko 100 turnajov a vybalancuje sa to po tisickach. Niektore dni ides v HU all in s hocicim a vykopes ludi s AA, KK a QQ par krat po sebe, inokedy prehras aj co sa neda
znamena to totiz ze potrebujes velmi silnu ruku na to aby si hral velky pot co je fajn ale vela krat sa ti stane ze zlozis lepsiu ruku nez ma super ak tvoje karty tak uplne nesplnaju tvoje kriteria pre silnu ruku
to len taky postreh ktory mi skrsol vhlave par dni dozadu
co sa tyka sng tak tam sa nad bad beatmi ani nezamyslajte, to je cele o bad beatoch, vela krat mozes mat smolu aj niekolko 100 turnajov a vybalancuje sa to po tisickach. Niektore dni ides v HU all in s hocicim a vykopes ludi s AA, KK a QQ par krat po sebe, inokedy prehras aj co sa neda
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.