pomoc novacikom
Re: freeroll
Ahoj Max, pokial nemas v tejto herni na svojom ucte dajake bubaky ($) tak sa do tohoto turnaja nedostanes pretoze je to Buy-in $25 + daco, takze ked neurobis v tejto herni deposit (vklad realnych penazi z banky) alebo nevyhras dajake $ vo freerole tak nemas sancu vstupit do plateneho turnaja. Jedine mozes hrat freeroll turnaj kde je Buy-in $0 alebo hrat iba pre zabavu o play money.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Re: freeroll
a ako cby som si mohol vyrobit real peniaze?
- Max
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: freeroll
podla mna kvalitny papier a tlaciaren *THUMBS UP**THUMBS UP* omg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: freeroll
neodporucam!!! kamos sedi v Ilave, dostal 5 rokov natvrdo za 5x 1000sk bankoviek *SLZA*
- Lose
peniaze sa vyrobit nedaju mozes ich vyhrat, napriklad ked som ja hraval na poker.com mali kazde 3 hodiny freeroll o 100 dolar s 1000 hracmi ktory som vyhral a uz som mal 20 real dolarov
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Re: freeroll
5 roku jen za 5 000 ???
- Kosty
- Založený: Okt 2007
Re: to Max
kto sa veľa pýta, veľa vie;-). novack som na tomto portaly ale pokru sa venujem uz 5 rokov
- Max
- Založený: Jan 2008
napíš mi tvoju mail adresu,pošlem ti nejaké linky kde ponúkajú nejaké free money na poker dusan.dd@zoznam.sk
- dusandd
- Založený: Mar 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.